Sari la conținut

crissu

Neverificata
  • Număr conținut

    3.140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crissu

  • Dată Naștere 03.01.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    0732447336

Vizitatori Recenți Profil

75.621 citiri profil

crissu's Achievements

  1. Nu știu cum procedează altele (și sa fiu sincera nu prea mă interesează) însă știu ca pe termen lung au de pierdut deși există și băieți care caută doar sa introducă instrumentul undeva... Mă bucur că există fete apreciate și mai puțin apreciate...cel puțin aici pe forum voi puteți spune unde sunteți mulțumiți sau nu Pupici celor care ne știm. ..si nu numai; )
  2. Mi-a plăcut ideea de întâlnire ideala ... Din punctul meu de vedere e necesar (din păcate ) o zona de confort și încredere cu persoana de cealaltă parte a telefonului și nu în ultimul rand chimie. De ce zic din păcate e ca și noi (fetele ) ne confruntam cu categoriI de persoane nu tocmai ideale (care au folosit apa din baia mea fără să spele instrumentul sau zonele adiacente, care nu au cei 7 ani de acasă, sau care de așteaptă sa induram orice doar pentru ca au plătit...) Eu în mare parte colaborez cu cei care mă cunosc deja de mult timp și sunt mulțumita așa. Nu apăr fetele (mereu m-am inteles mai bine cu băieții poate pentru că am aprox 40 ani, nu mai arat ca la 20) dar poate enumerarea mea de mai sus e o motivație pentru comportamentul lor. Sunt foarte convinsă că sunt fete care se pot comporta cum dorești tu...ține doar de comunicarea dinaintea vizitei tale (dacă nu ceri țâță nu primesti )! Mulțumesc pentru citire și iți urez "succesuri"!
  3. Satena, 48kg, 1.60, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 37 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Serviciile Oral neprotejat (doar daca igiena corespunde, parul pubian este epilat/tuns) Normal in orice pozitie, FK (sarutari), DFK finalizare corporala și orala dacă igiena permite 30min 200 lei-1fin. Ora 300 lei. 1-2fin Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10-20 min inainte, din zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video.
  4. Mâine sunt prezentă Doar whatsapp Program 9-18! Pupici dulci
  5. Satena, 48kg, 1.60, sani mici si fundulet frumos! Program 9-18 L-V sâmbătă 9-15. Sunt o femeie de 38 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent! Serviciile Oral neprotejat (doar daca igiena corespunde, parul pubian este epilat/tuns) Normal in orice pozitie, FK (sarutari), DFK finalizare corporala și orala dacă igiena permite 30min 200 lei-1fin. Ora 300 lei. 1-2fin Nu fac programari, maxim 3 întâlniri pe zi! E suficient un telefon cu 10-20 min inainte, din zona Dorally Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele! NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare, poze cu chipul sau apel video. Putem lua legătura doar prin whatsapp!
  6. Bună dimineața dragilor! Program 9-18 L-V Doar whatsapp disponibil! Pupici dulci!
  7. Ziua buna dragii mei De mâine 9-18 sunt disponibila în Constanta pentru câteva zile
  8. Azi dimineață am fugit de la Constanța În general nu fac mai mult de 3 întâlniri Din nefericire nu întotdeauna pot răspunde la telefon mai ales dacă nu îmi scrii în ce interval orar pot răspunde
  9. Părerea fetelor care fac 'fitness' în majoritatea cazurilor...asta în cazul în care cantitatea e mai importanta decât fidelizarea vizitatorilor și crearea unei conexiuni sunt convinsă că e aceeași cu a ta! Însă nu cred că tine doar de fete sa existe o conexiune. ..e necesar sa existe de ambele părți acel ceva, pe cale nu îl au mulți!
×
×
  • Creează nouă...