Sari la conținut

eusitunoidoi69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eusitunoidoi69

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    galati
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

2.206 citiri profil

eusitunoidoi69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

49

Reputație

  1. Saptamana trecuta luat legatura cu Ana pe whatsapp, stabilit o intalnire ajuns la timp chiar mai devreme, intrat intr.un apartament destul de mare si f curat, relationat putin mers la dush prosoape curate, intors in camera mers si Ana pt reimprospatare, inceput cu saruturi pe corp lasandu.se incet catre soldat care era deja drepti , are o tehnica foarte misto cu atentie si la sateliti, dupa cred 5 min am rugato sa puna protectia si a preluat ea initiativa deasupra cateva min, dupa am puso capra la marginea patului eu impicioare pe la spate unde am tras in ambele gauri (Duce doamna mult si bn), primul nr terminand pe curul demential. Lasand.o pe ea prima la baie, mers apoi si eu, intre nr mi.a facut un masaj si putina socializare, apoi trecand la acelas oral f bun pana sa intarit , am pus prez si am facut doar normal cu ea peste mn pe vine si eu pompand foarte energic excitando vizibil terminand oral al doilea nr. Intalnirea cred ca a durat o ora si putin cred fara a ma simti grabit. Note: ON 10 NP 9 AP 10 (are Ana un CUR super) Atitudine 10. Onorariul 300 lei la sfarsit. Voi reveni cu siguranra. Ms Ana te pup.
  2. Salutare, la ultima vizita a d.nei la GL am reusit sa ii fac si eu o vizita. Ca si servicii au fost toata gama inclusiv anal. Inceput cu renumitul oral cu scuipat batai cu obiectul peste fata, la un momentdat mi.a cerut sa vin peste ea sa o fut in gura, trecut la normal in pozitia caprita de unde am trecut si la anal, care a fost unul fara mofturi( maincet ca ma doare...) si fara surprize la final, scos prez si finalizat oral cu inghitire. Recompensa 250lei la final.
  3. Salutare, saptamana trecuta vizitat d.soara in cauza, putin cam aglomerata dar cu putin noroc am prins liber pentru o finalizare. Ajuns in locatie asteptat intr.un halat , servit la alegere cu ceva rece, mers la baie inprospatat, mers in dormitor unde eram asteptat de d.soara in picioare cativa pupici pe corp cateva opturi si deja soldatul era drepti s.a asezat in genunchi si a inceput un oral cu ruperi de ritm cu cv DT, dupa mutati pe pat ea intinsa cu fata in fus si eu deasupra futand.o in gat adanc pana la lacrimi (duce chiar bine) cateza minute bune, dupa balonas si tras in pozitia capra pana am simtit ca termin, scos balonasul si am rugat.o sa se aseze in genunchi si am finalizat pe ochelari si pe fata. Per total un nr reusit. Note: ON 9 NP 9 A - am intrebat daca face si a evitat sa raspunda, acum ramane de vazut. Halatul a fost 100 lei. Singurul - respectare programarilor.
  4. Salutare. Dupa mai multe vizite la d.na las si eu o recenzie. Locatia : Renumitele G complex ancora Doamna: bruneta , aprox 165 cm, undeva la 60 -65 kg. ON destul de bun cu deep destul de umed cu scuipat batut peste fata cu gigel, atentie la sateliti. Nota 10. NP aici destul de porno doamna, ii place sa dai in ea atat la figurat, cat si la propriu (cere palme peste buci). Nota 10. Per total pt mine e de revenit. Halatul 150lei o finalizare.
  5. Salutare, Cu ceva treaba prin oras , trimis un mesaj titularei din topic, cazut de comun acord cand se elibereaza sa ma anunte, ceea ce a si facut "chiar mai repede" si pt asta ii multumesc, mers in ap. invitat in bucatarie servit cu cv de baut, socializat cat timp a fumat o tigara, mers la dus, igienizat corespunzator, si in camera de tortura. Si de aici : * ON cu atentie la vecinatati si DT de toata frumisetea. Nota 10. *NP cu ea deasupra cu spatele la mn destul de misto. Nota 9. *AP caprira la mardinea patului cu contre si ceva sunete excitante. Nota 10. Finalizat oral jos in genunchi pe covoras, o super imagine. Pentru mine de revenit. Halatul la plecare 150.0
  6. Salutare, astazi cu ceva treaba prin Braila vb cu d.soara prin sms stabilesc ora intalniri si adresa , care a fost si respectata , ajuns in zona sun, am fost ghidat la tel de ea, ajuns in locatie, una modesta dat curat, am vb de servicii si pret, mers la dus reimprospatat, intors in dormitot ea intr.un compleu negru si de aici a inceput distractia Oral ne cu un deep bun cu saruturi la zonele adiacente. Bun Normal f putin pe la spate la marginea patului cu gemete subtile. Anal pana am simtit ca termin am scos prez si finalizat pe frumusete de fund. Pet fotal pt mn f bine. Note nu dau . Pt mine de revenit. Pret 100 lei fin + 50lei Anal
  7. Salutare, saptamana trecuta cu ceva treaba prin oras am reusit sa vorbesc cu domnisoara sus numita, imi da locatia p undeva pe la parc viva ajuns in 10 min in fata blocului mi.a comunicat etajul urcat, mi.a comunicat preturile, cum nu veneam de accasa am cerut sa merg putin la baie, unde nu am gasit decat hartie sters si trecut la actiune, un oral destul de umed si adanc cu fundul la mn , inspectat putin pasarica cu degetul in timp ce ea imi facea oral fara reactii, dupa ceva timp am pus protectia si sa cerut in pozitia caprita unde am pompat cv si am si finalizat. Note: Corp 8 Sani 7 Fund 9(pacat ca nu face anal) Oral 9 destul de adanc ( tinand cont ca am si un pircing) Normal 8. Timp petrecut cred ca 25-35 min fara comentarii. Se pare ca are colega se auzea vb pe balcon. Achitat 100 lei , cerea 150 cu finalizare orala. Ms
  8. Salutare stimabili confutaciosi pe 24.01 cu treaba prin Focsani si cu chef de tavaleala sun protagonista acestui topic raspuns relativ repede comunicandu.mi serviciile si preturile cadem de comunacord sa ne vedem in jumatate d ora la locatie, ajung la timp urc raman surprins placut d d.soara care ma astepta intr.un compleu negru ma invita in camera de tortura , stabilim ce si cum merg la baie pt o igienizare rapida si inapoi in pat unde a inceput un oral cu protectie cu ruperi de ritm cu atentie la zonele adiacente, si capituland glorios spre rusinea mea dupa vre.o 15min. Note doar pt oral 9. GFE 10.
  9. Salutare, saptamana trecuta intr.o seara cu chef de tavaleala sun domnisoara cu pricina sa fac o programare, raspunde relativ repede i.mi comunica preturi, servicii si locatia, vrand sa fac programare i.mi zice sa o sun cand sunt in zona ( Nespalata), ok ajuns in zona sunat ghidat la scara blocului apartament, deschide usa o domnisoare plinuta foarte mica de statura p langa cei 1.80m ai mei si cu un pic de burta, stabilim sa raman o finalizare la 100 ron cu totul inclus, merg la baie pentru igienizare, revin incepe cu un oral cam p repede inainte cu incercari de DT se ridica soldatul pune prezervativul si trecem prima data la anal in pozicia capra unde nu a intrat foarte usor dar dupa ce a intrat nu au mai fost probleme dupa am schimbat pozitia pe o parte apoi cu acelasi prezervativ am schimbat gaura in umeri craci fara comentarii, cand aproape sa termin am coborat in picioare si ea la marginea patului finalizand abundent pe sanii ei foarte mari. Note : Oral 8 Normal 8 Anal . Timp petrecut undeva la 40 min fara comentarii. Concluzia de revenit pentru anal si oral.
  10. La doamna am bifat si eu o vizita acum cv timp in urma intradevar doamna are peste 40 de ani insa pt varsta ei arata zic eu bine, ca si servicii oral protejat sau ne fara finalizare orala si normal protejat . Ca si note la oral un 8.5 iar la normal 8 un pic cam fara implicare. Ca si preturi 80 fin si 160 ora. Ptr o finalizare se merita.
  11. Salutare. Astazi am reusit sa ajung si eu la Alina. Sunat dimineata la 09.40 avea tel inchis i.am lasat un mesaj daca poate sa ma primeasca la ora 10 in 10 min am primit un mesaj ca poate dar pt o finalizare ca mai are o programare, am acceptat mi.a trimis adresa prin mesaj si la 10.eram in fata blocului cei drept cu ajutorul ei. Am urcat unde ma asteptat Alina dupa usa in lenjerie intima m.a poftit in camera de tortura am vb ceva dupa care am mers la baie si inapoi in pat. Intalnirea a inceput cu un oral np cu o foarte buna atentie outelor, un picut de normal protejat cu ea deasupra si finalizarea in gurita si pe corp. In alta ordine de ideitotul a decurs foarte bine si dpmdv o sa mai revin. Ca si note nu sunt un profesor desavarsit dar cred ca un 9 pe linie este deajuns. Casi tarif am laaat 100 lei p birou fara sa aminteasca Alina nimic. Ms Alina.
  12. Neatza si scuze deranjul, se poate o prog dupa ora 10. Ms
  13. Neatza Deea lucrezi astazi ca tot sun si nu raspunzi, vreau si eu o prog daca se poate.Ms.
×
×
  • Creează nouă...