Sari la conținut

kamatz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kamatz

  • Dată Naștere 02.02.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.666 citiri profil

kamatz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Îmi pare rău , apartamentul este intradevar jalnic , nu am gasit altceva la începutul verii dar măcar este curat . Stiu exact cine esti , ai asteptat câteva zile cu recenzia ) imi pare rău de asemenea ca nu am fost pe gustul tau , astea sunt serviciile oferite , sictirul nu ma caracterizează . Sunt o femeie zâmbitoare , vesela , capabila sa port o conversatie , pentru anumiți bărbați pot fi wow in pat pentru altii mai experimentați care sunt mai critici si pun accent pe sex poate abia iau notă de trecere . Asta sunt iar cine doreste sa ma cunoasca este liber sa o facă . Multumesc pentru recenzie si țin sa va anunt ca mai sunt disponibilă pana la sfarsitul lunii.
  2. Deci e de infarct femeia asta fund bombat, sani siliconati, curata , epilata si parfumata , are carnea foarte tare se vede ca face sport , piele fina si bronzata. Exact tiparul acelor femei după care iti rupti gâtul in cluburile de fite . Are un chip frumos , trăsăturile fetei deosebite pot spune ca fața este punctul ei forte ( seamana mult cu Daniela Crudu ca sa va dau un exemplu ) Oral: 9,5 cu atentie in zonele adiacente. Normal: 9,5 participa activ. Anal: nu am intrebat (in anunt nu scrie despre asa ceva). halatul: 400 o ora. GFE: 10 nu sta pe ceas poti schimba un dialog si este prietenoasa. Am sa revin de fiecare data când voi avea drum in Constanta daca o mai gasesc .
  3. Este simpatica, inalta si te tine la curent permanent cu timpul ramas, nu-si dezlipeste ochii de la ceas.
  4. Eu am tratat orice fameie la care am fost cu respect si am platit-o cu banii pe care ia cerut. Daca Ana Maria isi selecteaza clientii este foarte bine , este decizia ei , eu doar v-am adus la cunostinta experienta mea.
  5. Accepta doar barbatii care termina repede treaba , daca o ti mult nu te mai primeste, din asta reiese clar ca nu-i place ce face , o face 100% pentru banuti, restul este teatru. Concluzie : este frumoasa si atat !
  6. ssyl cu toate ca dexter a facut bascalie de mine când am recomandat-o , imi mentin recomandarea cu toate ca am doar 1 la reputatie
  7. Nu recomand , bani aruncati pe geam .
  8. Fata este blonda, arata foarte bine si se fute de nota 10
  9. Nu recomand , pret mare fara servicii pe masura
  10. Nu recomad , are doar ifose si se crede mare diva , sunt de aceeasi parere cu JohnnyBravo "tipul de femeie pe care mai degraba ai bate-o decat s-o futi) halat: 200ron (irositi in cel mai prost mod cu putinta, mai bine ii dadeam unei batrane pe strada sa aiba de mancare)"
  11. Am vizitat-o de mai multe ori , este o super fata , consider ca merita un loc in top .
  12. Da , te-a programat pentru ora 21:30
×
×
  • Creează nouă...