Sari la conținut

bluejt

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bluejt

bluejt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. O sa fiu mai clar :) am fost la ea dar nu am stat pt ca nu am avut timp. Numarul l-am luat din ziar, dupa ce am fost la ea am cautat numarul pe google si am gasit pagina asta. Am scris doar pt ca beetlejuice nici macar nu a vazut-o dar pt el e clar ca e gipsy si nu e blonda, doar vorbind la telefon.. plm, pe bune?
  2. Daca nu era recenzia scrisa de beetlejuice, mai ca o credeam. Asa, pot sa zic ca am fost si eu la tipa respectiva, e blonda, nu e gipsy, si arata bine. pesti n-am vazut, locatia e cea descrisa mai sus.
  3. asta nu se numeste gangbang unde trebuie sa platesti 70 de ron :)))) se numeste ca o vinzi pe prietena ta, bravo!
  4. mai baieti mie imi place stilul manelistului. nu acelasi lucru pot sa spun despre stilul lui beetlejuice, care acum stim cam ce hram poarta. si nu va inteleg nici pe voi ce e cu vocabularul asta, aveti 12 ani? ontopic: am sunat de curiozitate la numarul postat de manelist, si se confirma. nu m-am intalnit cu tipa ca nu am avut timp, dar inainte sa injurati omul poate ar trebui sa aduceti si voi un aport pozitiv in topicul asta care nu se numeste "hai sa injuram manelistii ca e la moda si trendy sa urasti manelele".
×
×
  • Creează nouă...