Sari la conținut

the_surgeon

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre the_surgeon

  • Dată Naștere 14.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

Vizitatori Recenți Profil

1.660 citiri profil

the_surgeon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. Domnișoara Alyssa ,ceva detalii despre ea,vad ca este o apariție noua
  2. Am vizitat astăzi fetița. Frumușică, zâmbitoare, corp foarte tânăr, sani tari si frumosi de junioară,cur futabil. Pentru amatori de carne frageda ea este top . Am stat la o țigară apoi acțiunea a debutat cu un oral ok eu cu pula in sus întins pe spate. Banii inainte 150 lei ,am zis ca in functie daca mai poate gogu( eram obosit dupa o zi grea ) continui la.o ora . Un oral finut ,l a luat jumate in gură,a zis ca daca il ia deep ii vine rau :) A pus prezervativul,si girl on top dar nu prea ne-am sincronizat. Am.trecut la misionar si i-am dat o asa ,admirand păsărica ei superba,perfecta anatomic,corpul ei super - cel puțin pt mine e foarte foarte bună. Am.finalizat în preze, a.zis. ca il.scoate ea si dus la baie. Notele : Locație: 10 apartament top Gfe : 10 Atitudine: 10 Oral : 10 cu minus - nu il.ia deep Normal: 10 Pret : 150 numărul/ 250 ora A declarat că are 18 ani . Discuții despre tot felul de chestii,iti povestește fel de fel,simpatica,genul vârstei. Care vrea sa fută o copilă buna de tot ,cu corp tânăr, piele catifelată, aviz pt cei cu preferinte pedo- ea este de departe fetița pe Care nu trebuie sa o ratați!
  3. Despre fetele noi ceva detalii? Vârsta,forme ,mărimi?
  4. Eu nu va inteleg pe voi ăștia care dați limbi la prostituate ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Ce placere sa ai ? Nu va inteleg
  5. Prea tare povestea :))) Iti dai seama ca tiganii din zona tin salonul ala si angajează doar ciurucuri care nu am fata de țările calde :))) Pana la urma ai futut-o rau ți-ai făcut laba la cursul ei nespălat?
  6. Prea tare povestea :))) Iti dai seama ca tiganii din zona tin salonul ala si angajează doar ciurucuri care nu am fata de țările calde :))) Pana la urma ai futut-o rau ți-ai făcut laba la cursul ei nespălat?
  7. Pe Simona a vrut să mi-o bage si mie in fata in lipsa sau fiind ocupate Diana & hOtilia. Tot asa prea slabă și prea fara sânii.Bine ca nu am mers.
  8. Trebuie musai sa o bifez si pe Diana 🚀🚀🚀
  9. Eu pentru prima data la acest salon dupa ce am citit numeroase recenzii am ales pe hOtilia. E super stie sa o suga bine si are si un corp tanar care personal ma excita foarte tare. Face si CIM pana la ultima picatura. Reuseste sa ma faca sa termin de 2 ori intr-o sedinta de 50 minute si plec de fiecare data cu genunchii tremurând de la eA. Enjoy her ! Si revino cu o recenzie. Ceaw baieti ,bafta la ciocaneală
  10. Eu pentru prima data la acest salon dupa ce am citit numeroase recenzii am ales pe hOtilia. E super stie sa o suga bine si are si un corp tanar care personal ma excita foarte tare. Face si CIM pana la ultima picatura. Reuseste sa ma faca sa termin de 2 ori intr-o sedinta de 50 minute si plec de fiecare data cu genunchii tremurând de la eA. Enjoy her ! Si revino cu o recenzie. Ceaw baieti ,bafta la ciocaneală
  11. Otilia te-am vazut ieri prin Palas Mall erai cu o blonda si o tipa bruneta,mai mica de statura cu ochelari -simpatica,ne-am intersectat privirile si imi place de ea. Stii ca pt mine esti The Queen of Blowjob si ma termini de 2 ori intr-o ședință fără doar si poate dar as vreasa stiu daca lucreaza fata la salon si presteaza . Merci !
×
×
  • Creează nouă...