Sari la conținut

ohlongjohn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ohlongjohn

  • Dată Naștere 02.06.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

815 citiri profil

ohlongjohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. https://nimfomane.com/forum/topic/7245-bruneta-bianca-0765397932-si-0731159609/page-6
  2. Asa e Larisa mai timida,de apreciat ca nu raspunde la telefon in timpul ședințelor,de aceea am si dat cu greu de eaðŸ˜.Dar tot i-am gustat piersicuta zemoasa si cateva limbi in funduletul ala pufos,nu m-a lasat prea mult,asa poate e ea mai timida...s-a si scuzat la sfarsit ca asa e la prima intalnire,ar trebui sa o vizitez la dublu cu colega.Suna interesant
  3. Este exact ce trebuie!Super fata,eu sunt mort dupa fete plinute,rar gasesti una sa fie si draguta. Trebuie sa ii fac o vizita cat de curand.
  4. Am vazut-o marti seara prin Centrul Vechi,am dat nas in nas cu ea,i-am retinut figura ca mi-a placut de ea. E grasa bine.
  5. Locatie pe camil ressu,langa metrou dristor 1,este plinuta care a mai activat pe la Nicolae Grigorescu,Olimpia.Are un tatuaj cu 2 gherute de tigru deasupra sanilor mari pufosi si ceva caractere chinezesti. Foarte ascultatoare,nu comenteaza,face si total,100 tragerea la anal.Pozele nu cred ca sunt ale ei,acum are parul vopsit intr-o culoare rozalie.
  6. Izabela are un tatuaj pe degetul inelar, BIANCA nu...Cred ca te inseli.Liviu poate ne lumineaza
  7. Izabela Simion nu a fost eliminata,merge mai departe...
  8. A fost la x factor?cum de n-am remarcat-o?
  9. E colega cu Diana de la Dristor 0760621406,au amandoua acelasi anunt cu zona linistita.
  10. E pe la vreo 122kg,mai avea un topic pe aici cu poza reala .cu un tricou camouflage
  11. Salutare,domnisoara a revenit in activitate de cateva zile,am si vizitat-o caci era printre favoritele mele. Locatie tot la Kaufland langa Dristor, 50 lei finalizarea,garsoniera modesta,fara dus?lipsea furtunul...si o colega de data asta care si-a facut simtita prezenta de pe balcon cu texte de genul "hai fata mai ai mult".Big minus,oricum eu o recomand iubitorilor de fete plinute,pentru sanii dementiali.De revenit,desi atmosfera e de fast fuck ,tipa e frumusica foc.Repet ,amatorii de skinny sa se abtina.
×
×
  • Creează nouă...