Sari la conținut

barcard

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barcard

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

555 citiri profil

barcard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Salut. Fata nu presteaza nimic in plus fata de serviciile specificate. Dar experienta cu ea, pentru mine a fost extraordinara.
  2. Salut, Tocmai m-am intors de la Ioana. Fata arata foarte bine, este foarte curata si civilizata si scrie foarte corect in mesaje. Dar nu pentru test la gramatica m-am dus:) Masajul de relaxare este unul extraordinar. Te maseaza din talpi (o tehnica foarte buna pt degetele de la picioare) urcand apoi pe gambe, fese, spate si maini. Masajul erotic este exploziv. Privirea aceea in timp ce te freaca cu sanii perfecti este de neuitat. Note: 10 plus.
  3. Salutare confrati! Avand o "fereastra" sambata am zis sa fac un masaj la domnisoara pe care o "vanez" de mult. Asa ca am sunat pe la ora 16 si m-am programat pt 16:30. La telefon mi s-au explicat inca odata serviciile si pretrile (cele cunoscute) precum si adresa din Agricultori. De asemenea mi-a precizat ca nu mai face cunni. Am ajuns la Alexa pe la si 20 (traficul de sambata). Locatia asa cum s-a mai precizat este intr-o curte. Mergi maxium 15 metri din strada pana la usa unde esti intampinat de Alexa in prosopel Am facut cunostinta am urcat treptele ea in fata si am ajuns in camera din poze. Pt locatie as da un 8.5 camera este f ok, muzica, prosop curat, dusul are mici probleme dar nu m-am dus ca instalator. Despre Alexa ce sa zic, este mai bine ca in poze. Si zic mai bine pt ca in poze nu apare fara sutien :shockedare niste sani fantastici, carnea tare si un fund ff misto. A inceput cu masajul de relaxare la care chiar se pricepe. Mi-a zis ca a urmat niste cursuri. Masajul facut pe picioare, spate, gat inca odata surprinzator de bine. Dupa masajul de relaxare a urmat cel erotic. Intors cu fata in sus masajul erotic a inceput cu un masaj intre sani care este demential. Continuat cu gatul si clavicula ce sa mai o fericire. Finalizarea a fost intr-un 69 cu ea miscundu-se in fata mea. Permite sarutari pe corp, atingeri dar fara degete inauntru. Ca sa respect traditia notelor: - asa cum am zis locatia de 8.5 spre 9 chiar - masajul de relaxare 9 - aspect fizic 10 (sanii si fundul 20) - atitudine 10 - masaj erotic 10. Pretul 80ron 1 finalizare. De revenit: categoric.
  4. Salutare, Am fost de curand la sweet si se pare ca au saltat gardul. Asa ca eroticul nu mai e 100 e 150 dar ti se permit atingeri ca la passional care a ramas la 200 a si ai bautura:) Am facut masajul cu Alina aleasa de pe site dar la fata locului s-a dovedit mult peste ce asteptam. Aspect fizic: blonda slim, par lung, piele f fina, ochi verzi. Fata a fost foarte cooperanta si chiar mi-a placut.
×
×
  • Creează nouă...