Sari la conținut

serpiko

Serious Contributor
  • Număr conținut

    424
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre serpiko

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

5.951 citiri profil

serpiko's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

157

Reputație

  1. Pantofi de eleva la scoala catolica de fete
  2. Si noua... Si noua... Ne-ar placea sa experimentam acea scena, deci trebuie sa iti achizitionerzi o oglinda si sa o pozitionezi corespunzator pentru a putea experimenta acea scena la tine in boudoir. Ai putea sa reintroduci cunnilingus si pussy worship in meniu ca niste addons mai piperate la pret, ai trezi multe fantezii pe acest forum.
  3. Pai tu fiindu-i mamă adoptivă sau matuşă ai voie ca eşti "RUDĂ" cu ea.
  4. Nici nu stiam ca exista asa ceva in afara de snapchat, eu nu am whatsapp decat pe telefonul pentru fete, nu am retele sociale.
  5. Pacat de faza cu poza la whatsapp ca te-as vizita si eu...
  6. Totusi, intelegem ca nu dai locatia aici si o dai pe whatsapp, este OK. Dar o actualizare completa preturi+servicii ar fi utila si necesara, sa nu mai stea toti sa te intrebe pe whatsapp despre preturi si servicii.
  7. Si cand o sa revii sau o fii din nou disponibila in Bucuresti ?
  8. Deasupra la Planter's avea biroul, daca nu ma insel.
  9. OK, nu o luna, dar macar o saptamana - doua. Totusi dupa stiinta mea, Bucurestiul are o populatie de vreo 14 ori mai mare decat Constanta , incluzand si suburbiile , deci numarul de solicitari este exponential mai mare...
  10. Da nu vii si tu sa stai odata mai mult, gen 2 saptamani - o luna de zile ? Ca in 3 zile este macel 😐
  11. Intr-adevar este mai masculin, avand in vedere ca Sofia este mai inalta merge perfect, avand segmentele mai lungi, ca o paranteza de vreo cativa ani se poarta masiv la fete/femei Daytona, care este la baza un ceas exclusiv masculin.
  12. Aici intervine o alta problema majora: marea majoritate a curvarilor de pe acest forum au un telefon special pentru mersul la curve si pe acel telefon nu au nici o poza personala sau nici o urma de identificare personala ca protectie impotriva a tot felul de evenimente neplacute gen acesta, dar mai sunt si unii care nu s-au gandit ca li se poate intampla ceva folosindu-si numarul personal pe care il folosesc in viata de zi cu zi. Aveti grija. Si ar mai fi inca o chestie de adaugat: multe au inceput sa ceara poze personale si noi toti care folosim un telefon secundar, normal ca il folosim pentru discretie si securitate personala, doar cine este idiot isi pune poza personala la whatsapp sau trimite poze personale vreunei escorte de pe un telefon folosit tocmai pentru discretie.
  13. Aveti grija ca whatsapp inregistreaza toate convorbirile pe voce si retine pe serverele lor toata activitatea voastra din aplicatie, inclusiv pozele pe care le folositi, naiba stie ce o sa faca ei cu aceste date private peste ani de zile, aveti grija.
×
×
  • Creează nouă...