Sari la conținut

k-boom

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre k-boom

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    De prin lume

k-boom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. k-boom

    0742936464

    pana la ce ora te putem gasii?
  2. Confirm spusele lui axx84, si cu mine, strict, discret si la subiect ! Eu consider ca e normal sa-ti iei anumite masuri de siguranta* nu ? ...
  3. Toate bune, asteptam sa ne vedem! astept colegu sa scape de la scarbici*) eu am fost mai rapid. daca e dam un telefon.
  4. Mda... m-au tinut prea mult in cuptor... nu e nici o sansa nu ?)) mai negociem, ne mai intelegem ) Ce zici, azi libera ?
  5. Buna seara con'frati Acum o saptamana, dupa o zi de munca, cu mare chef de actiune* m-am pornit spre Botosani, eu fiind din Suceava. Ce-i drept, in Suceava e seceta puternica, Impreuna cu un bun prieten am luat la rand toate numerele domnisoarelor... numai domnisoara Denisa a avut placerea sa ne raspunda. Dupa cateva incercari nereusite am gasit si noi locatia! nu era greu... dar cand esti nou toate ti-s grele:)) Multe multumiri domnisoarei pentru rabdare. Am intrat eu primul, o splendoare de domnita ! Am trecut la dus rapid, toate bune si frumoase, eu cu gandul la domnisoara! Am ales o ora de placere, mi-a pus caciulita si da-i la actiune! Spre surprinderea mea, mi-a spus direct... ANAL NU !!! Oricum nu venisem cu gandul sa incerc usa din spate, dar totusi.... ce nu-i voie te face curios... si iti doresti, nu? nu-i normal ?) data viitoare nu te iert:))) facem cum facem si incercam:))) La un fundulet asa bombat si o piele atat de fina, merita toti banii macar odata s-o incerci! Am avut timp in doua numere sa incercam cam orice, deasupra, dedesupt, cum am vrut eu. Foarte strampta ! Am zis a doua oara ca nu mai intra. Am fost foarte multumit, si imi cer scuze ca am venit obosit, data viitoare dau mai mult randament! A venit randul colegului meu, si pentru asta ii multumesc din nou domnitei pentru rabdare. Al a fost foarte multumit, chiar daca era si el rupt de oboseala! Promitem sa mai revenim! Note nu dau! va zic doar ca am fost foarte multumit si de domnisoara si de numere. Merita incercat, macar odata! Decartat 250 ron.
×
×
  • Creează nouă...