Sari la conținut

nico01081987

Neverificata
  • Număr conținut

    592
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nico01081987

  • Dată Naștere 02.08.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    pitesti
  • Interese
    Barbati casatoriti, seriosi, gentlemani.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    nico01081987

Vizitatori Recenți Profil

26.777 citiri profil

nico01081987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

651

Reputație

  1. Buna seara, Stiu ca lasasem o mica portita cu "poate voi mai lucra", dar am decis sa nu mai lucrez deloc. Imi cer scuze fata de cei care mai aveau o speranta de intalnire cu mine. Le multumesc celor care m-au facut sa ma simt bine si nu ca o "unealta', celor care m-au sfatuit sa ma las de acest job pentru ca nu e pentru mine (meritam altceva) si tuturor care au fost in compania mea, indiferent daca a fost o intalnire reusita sau nu. De la toti am avut ce invata. Sper sa nu ofenseze pe nimeni mesajul meu. Toate cele bune!
  2. Se ridica unele persoane cu niste pretentii...sa-si piteasca o escorta in sifonier sau sub pat...asa o are la indemana oricand;).Mai au putin si cer sa le si futa altii...ca na, ori ne ridicam cu pretentii, ori nu, ce naiba.
  3. Dap....anormali de destepti, unii...nu toti
  4. Nu am business-uri, nici proprietati, sunt un om normal...si atat Restul e can-can
  5. Nu ma incadrez in buget. Poate o primesc "cado".
  6. Un ceva "micut' de 200 si ceva de cai putere il fac cam in...1 an si jumate, lejer spun. Acum depinde ce si cum;)Poate fi mai devreme sau mai tarziu
  7. Bine spui, meriti un punct. Mai sunt din astia din cate vad...
  8. Da, facem gratuit doar pe baza de talon de bmw x6...impreuna cu cheile si un contract de vanzare cumparare cu numele nostru la "cumparator". Sper ca am fost de ajutor.. Mai sunt ca tine? Intrebare retorica.
  9. Of, of, of...de ce nu accepti faptul ca a fost cu o secunda ma desteapta ca tine? Nu-ti convine, de ce nu termini frumos relatia si gata? Nu te tin muschii pentru cineva de nivelul tau? Sa mai si intri aici si sa oferi recompensa...e mai mult decat patetic. Fa o pauza si gandeste logic;) Ai decat o viata, nu ti-o complica, fa sa fie frumoasa;) Imi cer scuze nu m-am putut abtine.
  10. Ba da, dar foarte rar...iar daca mi-ai lasat mesaj si nu am raspuns...nu l-am vazut din cauza problemei mele cu mess-ul .Sorry.
  11. Dragii mei, de ce irositi secunde pretioase din viata incercand sa convingeti "o persoana" de faptul ca este intr-un fel in care sare in ochi (si nu la modul bun) ? Va asigur ca un punct minuscul de pe tavan e mult mai interesant de privit decat a incerca sa-l convingeti ca ce am spus eu mai sus ca are in cap chiar e adevarat . Cainii latra, ursul trece Va pup de nu va vedeti :-*
  12. Nu stiu de ce am impresia ca tu ai in cap doar o ata...ce leaga urechile intre ele, sa nu cada.. De ce pana mea nu iti creezi un topic sa iti dai cu parerea de ce facem noi, ca vad ca prea te roade.
  13. Of, of, cum le sti tu pe toate, exact ca un om mare. Stii vorba aia "Daca taceai filozof ramaneai" ? E o intrebare retorica
  14. Reciteste te rog ce am scris. In plus, cu mess-ul am probleme...uneori nu-mi arata mesajele decat daca verific eu istoricul, dar sa nu te gandesti ca acum iau la mana cele peste 1000 de contacte. La mesaje nu raspund daca le vad mai tarziu...e o chestie de discretie si in plus nu mi-ar placea sa fac dupa un schimb de sms-uri cu sotia/amanta/iubita. Sper ca m-am facut inteleasa.
×
×
  • Creează nouă...