Sari la conținut

rlc.maseuza

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rlc.maseuza

  • Dată Naștere 09.11.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.612 citiri profil

rlc.maseuza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Vă așteptăm să le încercați și pe celelalte domnișoare. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și sperăm să ne acordați sansa de a le remedia.
  2. Numele de scena al Mihaelei este Raluca. Va mulțumim pentru recenzii și va mai așteptam!
  3. 5 fete noi va așteaptă pentru a va oferi momente pline de senzualitate!
  4. Diferenta dintre erotic si tantric nu este ca , la erotic nu atingi fata,dar pentru 50 de lei in plus ,la masajul tantric poti! Poate ca receptionera asa v-a explicat,dar nu in asta consta...intr-adevar, masajul erotic se bazeaza pe masajul de relaxare , contine masaj body si finalizare , iar atingerile sunt in limita bunului simt! in schimb, masajul tantric este mult mai senzual, are atingeri mai fine,si mai permisive,sarutari pe corp, este mult mai incitant si bazat pe masajul body !
  5. Domnișoara a fost maseauză la noi. Se poate verifica locația.
  6. Imi poti spune acum cat timp ai vizitat salonul? Nu de alta,insa eu lucrez aici de vreo 3 luni si iti pot spune ca sunt conditii foarte ok,nici o camera nu are probleme,iar timpul din receptie nu contorizeaza niciodata. Apoi,masajul incepe de la 150 lei(erotic,60 min). Intr-adevar,exista saloane cu preturi mai mici,insa consideram ca salonul nostru isi merita banutii. Fetele sunt foarte ok. Iar de sex nici nu se pune problema. Daca ai avut probleme in trecut ne cerem scuze,insa fetele s-au schimbat. Pentru a te convinge poti veni oricand la noi,doar pentru a consuma ceva,fara sa fie nevoie sa intri in masaj daca nu vei dori. Iti doresc o zi placuta si te asteptam!
  7. Va asteptam alaturi de noi,pentru momente de vis alaturi de sexi domnisoarele sweet touch!!!
  8. Salon nou,de lux,in zona hotelului Intercontinental! Afrodisiac massage angajeaza fete sociabile,dragute,manierate( cu sau fara experienta) pentru o colaborare fructoasa de ambele parti. Se ofera instruire si cazare gratis,comisioane incepand de la 50 lei,plata la fiecare masaj.carte de munca. 0760455399
  9. Eu faceam referire in special la celalalt salon. Oricum,nu mai stau sa despic firul in 4 pt tine..e cam fara rost. Distractie placuta! ( stiu ca o sa zici ca te ,"masezi" cu alea a lu Mazare sau altele pe litoral etc).
  10. Am zis eu cumva ca nu exista maseuze nespalate? Doar am zis ca nu e cazul la noi. Si nu inteleg partea cu finalizarea. Spunem de la telefon ca este cu finalizare,doar prin tehnici specifice masajului. Si inainte de a te contrazice,viziteaza salonul,apoi arunca cu afirmatii.
×
×
  • Creează nouă...