Sari la conținut

d.a.n

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre d.a.n

  • Dată Naștere 18.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Paris

Vizitatori Recenți Profil

815 citiri profil

d.a.n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. mare adevar ai grait! multumesc de recomandare! chiar a meritat vizita.
  2. Pentru ca lucreaza matinal Bety este alta alegere pentru sesiunile de masaj cand am treaba in Titan. De fiecare data sedinta foarte buna, accent pe masajul de relaxare, apreciez ca are si masa de masaj si insista cat se poate de atent si strong pe zonele dureroase. In the end te bucuri de o finalizare prin masaj si de o priveliste draguta.
  3. Bucurat de faptul ca lucreaza de dimineata si ca imi place masajul matinal, fiind relativ in zona avand ceva treburi in Titan dupa sedinta cu ea, am facut azi o vizita inainte de job. Programarea facuta de ieri dupa o scurta discutie pe whatsapp. Primit si cateva poze sexy care m-au convins. Emma e frumusica, bruneta dar cu ten alb, ochii albastri, amabila, fund demential, curvy girl. aviz celor care vor slim, nu e slim dar e frumos proportionata. Masajul binisor, nu exceleaza, nu printre cele mai waw experiente dar de notat si de revenit pentru cand mai am mofturi matinale. bifat 300 ron pt o sesiune de 40 minute door to door. NU m-a grabit, atat am vrut eu sa stau, nu dispuneam de mai mult timp. E loc si de alte servicii dar nu eram azi pregatit,poate data viitoare. de revenit?da, cu siguranta. Recomand cel putin o vizita. de mentionat sa urmati sfatul fetelor si sa va parcati la Lildul de langa blocuri din Rasarit, cand am intrat in Complex mi-au pus paznici cam multe intrebari unde merg cat stau iar in timpul sedintei cand era mai frumos a sunat telefonul sa mut masina desi o parcasem de o parcare destinata vizitatorilor. Minus aici dar e strict vina mea, Emma imi spusese deja sa las masina la Lidl, eu voiam sa intru cu ea in scara.
  4. astazi eram in zona si tare mult doream un masaj. am sunat la Mira de cateva ori si am inteles ca nu e zilele astea. daca tot eram pe acolo am intrebat daca nu stie pe cineva si mi-a zis de Bety. de fel nu sunt foarte pretentios la femei si nici prea multe pretentii nu am, mai ales prima data cand vizitez. scriu aceasta recenzie pt ca Bety mi-a zis ca i-ar prinde bine si sper sa o ajute cat de cat. Bety este foarte draguta si amabila. m-a asteptat intr-un maiut dragut si niste chilotei foarte sexy. intradevar cred ca merge la sala ca are o alura atletica as spune de handbalista spre voleibalista. inalta, fara tocuri, peste 175 cu siguranta, foarte bine facuta, masa musculara, fund forme. nu va ganditi la forme de bbw, nu se pune problema, e bine impanata dar nu duce spre voluptoasa. nu e insa nici slim. sper ca nu v-am bagat in dilema. e genul de femeie care daca isi trage o rochita intorci capul pe strada dupa cracii ei. sau genul de femeie careia ii sta bine de tot imbracata in tricoul unui mascul bandu-si cafeaua in bucatarie in timp ce priveste pe geam. cred ca despre fizic am scris destule. sa va spun despre sedinta. inteleg ca doar ce a revenit si trebuie sa isi intre in mana cu masajul si exercitiul dar mi s-a parut ca se pricepe si stie ce face. masajul somatic facut bine cu presiune cu putere cu tot ce trebuie. nu exceleaza dar nu sunt motive sa ma plang. sanii frumosi te alinta la partea erotica, se lasa mangaiata si atinsa si sarutata pe corp. mi-a parut ca evita fk, nici nu am insistat. finalizare cu manuta ei, soft, delicata. toata sesiunea a durat peste o ora cu siguranta, nu m-am simtit nici o secunda sub presiunea ca am depasit ora, ba chiar am vrut sa prelungesc dar mi-a zis ca nu se poate mai mult azi ca avea deja altceva programat dupa mine. am achitat 200 ron destul de multumit si eu fac promisiunea ca mai vin pe acolo din cand in cand. ca si concluzii: as zice ca nu e de recomandat celor aviza fete ff skinny sau slim. insa este o femeie cu un corp frumos, placut, armonios. de recomandat celor care iubesc femeile la care ai pe ce pune mana. nu as recomanda-o celor care vor ceva ff pupacios, afectuos, nu stiu daca e ceva strict profesional dar nu mi-a dat de inteles ca este super incantata de a fi dezmierdata, practic se lasa dar nu se implica foarte mult la partea afectiva.poate nu i-am inspirat eu sau poate fiind prima zi dupa ceva vreme i-a fost mai greu sa intre in rol. de recomandata pt profesionalism, masaj somatic, atenta la detalii, prezenta si implicata. in locatie igiena f ok, prosoape curate, baia curata, ea a facut dus de fata cu mine desi cred ca facuse si inainte. probabil a fost doar o reimprospatare. accesibil cu parcarea ori acolo in complex pe o parcare de vizitator ori in auchan pt mai multa discretie. recomand, pe anul asta cei mai bine investiti 200 ron la fetite. mult noroc!
  5. Adriana este o femeie foarte sexy si priceputa in ale amorului.Am vizitat-o deja de 3 ori si pozele pe care le-am vazut m-au convins ca trebuie sa repet experientele futabile cu ea. Este o femeie in adevaratul sens al cuvantului si nu se comporta ca o escorta, eu unul ma simt ca si cu o amanta in prezenta ei. Locatia este foarte ok, mereu curata si primitoare, aerisita si are tot ce-ti trebuie la baie. Adriana fizic este foarte placuta, mie imi plac femeile ca ea. Serviciile si ele la fel , foarte bune, cu implicare si foarte atenta sa fii multumit. Oralul este de exceptie iar la normal este destul de soft. O recomand celor care cauta o lady milf tandra si atenta, soft si un pic timida. Nu este genul fust fuck si merita sa fie rasfatata pentru ca din fire pare a fi genul foarte cumintica si calda. Nu cred ca au vreo importanta notele, experientele difera, insa de fiecare data m-am simtit foarte bine alaturi de ea.
  6. NICE! ma faci sa mai vin o data sunt dator cu o recenzie
  7. Aveam ieri chef de un masaj. Lenea m-a indrumat catre forum, simplificandu-mi cautarile. Am sunat la Bianca, facut programare si pornit spre ea. Locatia este in Rasarit de Soare, loc de parcare in interior langa scara. Puteam sa parchez si la Auchan dar ploua si mi-a fost tarsa. Garsoniera curata, dotata cu una bucata pisica torcaitoare galbena, urata si paroasa, mai pupacioasa decat stapana. Dupa un pahar de apa si o zgarietura de la potaia paroasa am purces la baie si apoi la masaj. Bianca mi-a servit un prosop curat, mirositor placut si m-a ghidat catre baia unde toate erau in regula. Poate ca ar cam trebui sa lase la baie doar gelurile necesare pentru dus. Ca pedeapsa m-am spalat cu tot ce am gasit, inclusv si samponul ei, cu balsamuri, tot ce am gasit pe acolo. M-am gandit ca daca tot mi le-a lasat acolo si nu stiam pe care sa-l folosesc, nu se supara sa le folosesc pe toate. In camera era foarte cald, un AC pornit pe minim 50 de grade. Ceea ce a fost foarte bine, a incins atmosfera. Dupa un masaj de relaxare executat ca la carte cu precizie, putere si atentie, a urmat un masaj erotic de toata stima. Cel mic s-a intimidat cam repede, prea repede. Nu zic ca s-a grabit Bianca, dar mi-ar fi placut sa traga mai mult de timp. Nu am apucat sa o degust desi era foarte provocatoare si curata, cu pielea fina si parfumata. Din cate am observat nu cred ca accepta Fk, am dat sa o sarut si am avut o senzatie ca a evitat. Sau poate mi s-a parut mie. Toata sedinta a durat cam 45-50 de minute, nu m-am simtit deloc grabit, dimpotriva, cred ca a fost vina mea ca am terminat prea repede. Ea m-a invitat sa mai stam, sa mai fumam o tigara, sa mai incercam, dar eu parca aveam mancarici in fund. Voi reveni si cu alta ocazie cand nu voi fi pe graba. Halatul m-a costat 150 ron si o imbratisare de final, condus la usa si poftit afara. De revenit!
  8. acceptati sedinte care sa cuprinda doar uro?daca da, cat costa?
×
×
  • Creează nouă...