Sari la conținut

Playboy14

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Playboy14

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Playboy14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Fara niciun fel de ironie, dar chiar nu inteleg ce vrei sa zici. Dupa contul meu am postat.
  2. Rasfoind forumul am intrat pe la banari/avertizari, din intamplare, si am observat ca userii, indiferent de ierarhia lor, care au adunat -5 la reputatie au primit warn si cei care au adunat mai mult de -10 (inclusiv) au fost banati. Domnilor, stiu ca este un forum despre pizde dar chiar nu vreau sa cred ca este si condus de 'pizde'. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, nu asta a fost intentia mea. Am facut o simpla constatere. Cu respect !
  3. Sunt playboy doar cu numele frate. Eu nu am practicat pana acum si sper sa nici nu ajung la asa ceva Cu respect!
  4. Dupa atatea subiecte de maxim interes, trebuie sa urmeze si subiectul cu cea mai mare notorietate pe aici de ceva vreme si anume "anilingus-ul'. Ii asteptam pe cei care detin maiestria acestei 'virturi' sa ne dea mai multe detalii. Cum, unde, cat timp si in ce scopuri. Domnilor, aveti cuvantul....
  5. @mamina Daca intr-adevar faci ceea ce scrie la "About me" si o mai faci si cu talent, eu zic ca merita o inercare la capitala. Eu unu ma abonez la o sedinta pt inceput
  6. Am inteles. Imi cer scuze. Sper sa depistati 'mana criminalå' care sterge posturile. Cu Respect!
  7. canalizeaza-ti resursele catre subiectul thread-ului
  8. Proaspat intors de la cumåtra Monika. O sa fiu foarte succint doarece s-au mai facut o gramada relatari si nu cred ca as avea ceva nou de spus. Locatie: Strada Ghirlandei EDITAT etajul si apartamentul il aflati de la ea cand veti ajunge la scara. Loc de parcare se gaseste relativ simplu. Ma rog, cat de simplu s-ar gasi pe o straduta printre blocuri. Garsoniera la ultimul etaj (nah ca v-am spus si etaju' ) ) renovata recent si curata. Baia moderna echipata cu gel de dus si sapun lichid plus cateva prosopele curate, impaturite puse pe masina de spalat parca. Cumåtra vulpe se prezinta cam asa: 1,80-82 pe tocuri, bruneta, subtirica , sanii maricei dar moi rau, destul de ingrijita. Unghiile nu mi-au placut. Ca si atitudine mi s-a parut cam timorata dar cred ca asa e felul ei... Declara ca are 29 de ani dar cred ca se apropie de 39 in adevarat. Actiunea: Intrat in casa, tras putin sufletu' dupa cele X:) etaje urcate pe scari (nu se fumeaza), intrat la dush pt o reimprospatare desi facusem cu 17 minute in urma, sters, asezat pe un fotoliu si apucat de treaba. Mentionez ca fata mi-a spus de la telefon ca e pe stop si ca nu poate face decat oral. Si asa a si facut. A inceput sa o mangaie cu mana bagata in gura in prealabil pana ce madalin a dat semne de trezire. Vazand ca e momentu', s-a apucat sa puna gura pe ea cu ceva dibacie. Face dt si sta sa 'o futi in gura' la propriu uitanu-se in ochii tai ca caprioara Bambi. Se bate cu ea peste bot, o scuipa o cearta, o descanta ii cam face de toate ce sa mai... Finalizat in gurita ei negrabindu-se sa ia gura din ea. Asta e un mare plus. O mai suge cateva secunde bune dupa ce termini... Sters frumos cu servetele uscate si umede, imbracat si plecat sa-mi fac dusul acasa. Eu am ales aceasta varianta, nu cred ca ar fi fost vreo problema sa fac dus acolo dar nu ma simt eu comod. Note: Locatie: 8 Aspect fata: 7-8 Atitudine: nu pot sa notez deoarece mi s-a parut ciudata dar nu respingatoare. e ok Oral: 8 Normal si anal nu am incercat si nici nu o sa incerc doarece mi-a spus categoric ca nu ma incadrez la dimensiunea pulii. Cå la lungime mai e cum mai e, dar la grosime nici vorba sa ma incadrez. Plm, ce sa-i fac....? Asta e Tarif: 50 ron lasati pe masa de catre mine de la inceput din proprie initiativa. Nu stiu daca urma sa-i ceara ea sau nu, ca am luat eu hora inainte. Parerea mea: Este mai mult decat ok raportul calitate-pret daca stai sa te gandesti cå tarabele alea de la strada pretind aceeasi suma pt un oral facut in masina si in scarba. Eu zic ca trebuie incercata macar o data. Out!!
  9. Trebuie lasat un buletin sau permis de conducere la receptie pe toata durata sederii. Nu stiu daca se scaneaza sau nu....
  10. Quid pro quo my friends.... Am fost putin mai devreme, in jurul orei 1am, la pensiunea Sanliv. Parca s-a mai discutat pe undeva. Site-ul este: http://www.pensiunes...ro/galerie.html Platit 48ron pt 3 ore. O sa postez si cateva poze ne editate din locatie in caz ca e cineva tentat sa se duca, sa nu aiba parte de surprize, in caz ca are asteptari prea mari. Am observat ca pensiunea 'se då' de 3 stele dar dupa parerea mea, este de 2. Sper sa va foloseasca informatia.
  11. Dar cred ca si acu mai merge 'afacerea' acolo pt ca am sunat eu acu' cateva zile la un salon de masaj si mi-a dat adresa de pe strada Rodiei spunandu-mi ca pretul pleaca de la 150 si creste in fuctie de ce vreau sa fac cu domnisoara.
  12. Mamina, Cum a zis si Vyypuss, fa ce simti tu ca trebuie sa faci si cred ca o sa ai rezultate bune. Ca o mica paranteza. Te rog din suflet foloseste semnele de punctuatie ca ne dor ochisorii. Iti doresc mult succes.
  13. Important e sa nu ajungi inainte de termen...
×
×
  • Creează nouă...