Sari la conținut

cristi9999

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristi9999

  • Dată Naștere August 1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

2.314 citiri profil

cristi9999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

78

Reputație

  1. Cum e? 400 cu 800? Ca in semnatura apara asa: "NP(doar protejat) ON,deeptrhoat , finalizare orală corporală faciala, supt cu capul in jos ,masaj de relaxare ,69, foot play ,foot fetish ,role play ,fuck face ,french kiss,GFE,dominare soft ,hard ,diferite poziții ,mici fantezii ,URO etc…HALAT 200-400" La final e 200 - 400
  2. Tu crezi ca-ti vei atrage clienti cu astfel de replici? Din contra, ii vei indeparta si pe cei existenti. Eventualii clienti neutri te taie de pe lista lor daca esti aroganta sau nepoliticoasa. Nu-ti vorbesc cu vreun interes anume, ci doar iti dau in sfat (in caz ca vrei sa tii cont de el).
  3. Ti-as recomanda Faleza Nord, este o zona foarte linistita si foarte discreta. Cand intentionezi sa ne vizitezi si pentru cat timp?
  4. Ai reusit ceva? Ai reusit s-o vizitezi pe doamna?
  5. Chiar asa vrei sa se osteneasca? Ea a revenit dupa ceva timp de absenta si atunci a spus ca "are aceleasi servicii ca data trecuta". N-a considerat ca este important sa insire 2 randuri cu ce face / ce nu face. Nu are nimeni timp sa caute in 57 de pagini sa gaseasca "ce facea data trecuta". Sunt sigur ca are servicii foarte bune pentru ca este laudata de toata lumea, dar ea ar trebui sa inteleaga ca cei care nu i-au calcat inca pragul nu stiu la ce sa se astepte. Probabil se bazeaza pe clientii fideli si nu ii pasa de eventuali noi clienti, dar asta este strict problema ei. Asa cum isi face timp sa anunte mereu cand i se iveste cate o fereastra libera in urma unei programari anulate, asa ar fi frumos si respectuos sa-si enumere serviciile (eventual si poze noi) pentru ce cei care ii parcurg topicul si nu au vizitat-o. Asta o poate rezolva pentru totdeauna in nici 5 minute daca le trece in semnatura. Spor!
  6. Nu inteleg de ce nu-l ignorati pe dezechilibratul ala. El se hraneste cu raspunsurile voastre. Cred ca daca-l ignorati il doare mai tare
  7. Ne lamuresti si pe noi daca ai sau nu servicii extra si care sunt ele (in caz ca exista)? Ca in descrierea serviciilor tale nu ne pomenesti de servicii extra... Thx.
  8. Sa intelegem ca "amabilul" pozar n-a gasit de cuviinta sa te intelega si sa-ti mai lase din pret la locatia de la Brotacei? Adica a mancat 3-4 ani de pe urma ta (fara scandaluri, stricaciuni in apartament etc.) si a preferat sa profite de pretul de sezon (inca o luna) pe care, poate, i-l va oferi alta fata? Caracter adevarat, nu? :(( Nu-mi doresc replay, larisssa, pls.
  9. :))) Adica si-a fracturat limba la fata locului, iar pe forum face pe detectivul moralist? :))) Fi-ti-ar prostu'-al draq :))))
  10. :))) Adica si-a fracturat limba la fata locului, iar pe forum face pe detectivul moralist? :))) Fi-ti-ar prostu'-al draq :))))
  11. La telefon mi-a spus ca pt CIM e 200 finalizarea. Doar ea stie de ce se tot fereste sa o anunte public aici.
  12. Nu-i problema, duc la bascalie. Eu mi-am atins scopul cu postarea mea. Cateodata mai vreau sa-i descopar si pe cei de pe aici. Uneori iti dai seama foarte usor despre cum sunt ei (fie ca sunt de treaba, mistocari, invidiosi etc). Dar a fost Delia prea finutza si a facut un pic de lumina.
  13. Am avut sansa sa dau de Delia de la primul telefon incercat. Noroc chior. Pe langa faptul ca reusesc sa evadez rar, am ajuns la Delia cu fix o zi inainte de sosirea musafirilor si fix inainte de a iesi la outcall. Nu obisnuiesc sa fac recenzii, dar i-am promis Deliei ca voi evalua cele traite alaturi de ea. Tot ceea ce s-a scris anterior despre Delia este 100% real. Dupa parerea mea Delia este cea mai adevarata escorta care a fost vreodata prin Constanta (cu cont aici) si spun asta cu toate ca de-a lungul timpului am avut sansa sa ne bucuram de amelia, iar in prezent ne rasfatam cu ella13, anda sau andreea deea. Am trait doua reprize intense alaturi de Delia, iar intre ele am beneficiat de un masaj incitant. Nu stiu daca doar a vrut sa ma maguleasca, dar Delia mi-a impartasit ca din iulie 2016..... (ma opresc aici pentru ca nu sunt sigur daca-si doreste sa dezvolt). Notele Locatie: 10 (retras, locuri de parcare, apartament ingrijit) Delia: 10+ (inteligenta, atenta, inalta, forme incitante) Gfe: 10+ Oral: 10+ Normal: 10+ Halatul: 300 ron, pentru mai bine de o ora in compania selecta a Deliei
  14. Se referea la cenzuratu? Sau nu cumva la adrian10? Sau daca nu la mada69?
  15. Daca asa ai decretat tu asa o fi. Cel vigilent pe topicul asta pari a fi tu. Nu poti trage linistit o fasaita pe aici ca vii tu repede si o inghiti. Cand intervii intr-o discutie care nu te atinge, cum se zice ca te bagi? Ca musca? Eu doar am vrut ca prostul sa inteleaga bine ca e prost. Dar este bine ca prostii mai au si avocati. Ma uimeste totusi faptul ca nu mi-ai scris cu accent moldovenesc, ca tu asa stii sa-ti dovedesti supunerea fata de idoli.
×
×
  • Creează nouă...