Sari la conținut

xcoldplayx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xcoldplayx

  • Dată Naștere 23.11.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.888 citiri profil

xcoldplayx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputație

  1. 0738469731 ete noul numar al ei a mai fost cineva?
  2. Salut. Stiti cumva daca Aria a inceput lucrul? Eu tot incerc sa dau de ea de saptamana treuta pt o programare. Vad ca pe whatsapp a inceput sa fie activa si sa posteze la stare poze noi. Multumesc frumos!
  3. Eu am vorbit cu ea vineri dimineata pt o programare dar mie mi a spus ca nu lucreaza. Deci, ori m a mintit ori dupa sedinta cu tine s a hotarat sa isi ia liber. Nu stiu cat de dimineata ai fost tu.
  4. Mie mi-a spus la telefon ca este 200 masajul si ca altceva nu se poate. Pobabil asteapta sa te vada si sa te cunoasca intai, inainte de a accepta si mai mult sau poate nu mai vrea.
  5. E urata ca porcu, nu stiu cum de va place asa ceva, nu are nimic feminin in ea!
  6. xcoldplayx

    Bety 0721575256

    Am vorbit eu cu ea si mi-a spus ca daca exista chimie intre noi putem face si sex.
  7. Da si eu vreau sa stiu daca a mai schimbat ceva in bine. Nu am mai fost la ea de ceva timp. Am vrut sa merg la ea la sfarsitul saptamanii trecute dar nu mai avea locuri. Banuiesc ca programul tot pana la orele 21 sau 22 il are si vinerea si sambata. Mi-e greu sa cred ca nu mai avea nimic liber vineri sau poate nu avea chef de mine. Un lucru este clar, nu mai are aceeasi stralucire pe care o avea inainte. Daca are cineva detalii recente, ii multumesc anticipat.
  8. Eliza, nici macar nu are poze pe site. Inainte, cand Ema se ocupa de salon, se puneau aici poze cu fetele, mai ales cu cele care nu aveau inca poze pe site. Salonul este deja in cadere libera! Pacat!
  9. Ideal ar fi ca atunci cand puneti pozele fetelor sa scrieti si numele lor. Nu doar la Morena si Amanda, poate unii dintre noi sunt interesati si de celelalte fete.
  10. I-am facut eu masaj in pat si am inceput sa o pup pe corp si cand am ajuns in zona fierbinte nu s-a retras, m-a lasat sa-mi fac de cap. I-am oferit si bani in plus pt sex dar m-a refuzat mereu. Nu stiu de unde a aparut chestia asta cu 600 de lei.
  11. Accepta sex pt 600 de lei, ti-a spus tie asta? Eu tot am incercat de cateva ori sa abordez subiectul dar nu a vrut. Merg la ea de mult timp. Mai mult de un cunilingus si frecat cu juniorul de pasarica ei nu am reusit.
  12. Probabil e vorba de Iulia, fata de care ai spus ca a facut senzatie. Chiar a facut senzatie, cu mine de mai multe ori chiar. Alma este asa cum ai spus si tu. Am vizitat o de trei ori pana acum. Inca incearca sa si gaseasca propriul stil de lucru. Accepta atingeri peste tot si sarutari pe corp dar nu si cunilingus. Mai mult de doua limbi, asa in treacat nu am reusit, in zona intima. Poate altii au fost mai norocosi sau poate nu. Oricum, ea e o prezenta placuta si ar avea potential sa se deschida si mai mult.
×
×
  • Creează nouă...