Sari la conținut

sorinnx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

sorinnx a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 26 2012

sorinnx a avut cel mai apreciat conținut!

Despre sorinnx

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sorinnx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Dragilor, Dupa mult timp am ales sa mai merg si eu la futut si uite asa m-am hotarat sa-ncerc mrejele Erikai. Asa cum s-a tot scris pe aici, Erika este o doamna adevarata, intelegatoare, comunicativa si frumoasa totodata. Locatia stiuta, foarte bine amenajata, papucei, prosop curat, geluri, etc. Note - 10 pe linie Cadoul stiut- 200/ h Va doresc cat mai multe succesuri !!!
  2. O escorta de top ! Asa cred ca ar trebui sa-nceapa orice recenzie despre Sera. Am fost de ceva timp la ea si mi-am dorit ca inainte de a o recenza sa-i mai fac o vizita, dar se pare ca programele noastre nu au mai coincis. Locatia aceeasi de pe Octavian Goga descrisa in toate recenziile, curata si aranjata cu gust. Fata este o scumpete, atenta cu clientul intretine un FK demential. (cred ca-i face si placere) Bine facuta, nu prea inalta cu niste sani superbi si un fund tare atragator. (pecat ca nu poate fi explorat!) Oralul este bun, chiar daca nu se poate un DT gen Rahela (unde apropos, ma sperii cateodata cum dispare toata, moment in care nu stiu de ce imi vine imi minte Conchita Wurst de la Eurovision) Normalul este acceptat in orice pozite si se implica destul de mult, ba chiar geme...cateodata. Finalizarea s-a intamplat sa fie corporala, sau asa a vrut ea, oricum n-am fost badaran sa i-o var pe gat. Nu m-am suparat pe ea si nici n-am s-o fac, chiar daca nu-mi mai raspunde la mesaje. Sera este floare si va rog tratati-o ca atare. Din partea mea are 10 pe linie cu felicitari si o recomand numai gentlemanilor. Over and out!
  3. Subscriu total la cele zise de maestrul tudor. Am revizitat-o si eu vineri in noua locatie de pe Coposu si pot spune ca s-a cam ingrasat fata de prima data cand am intalnit-o intr-o locatie undeva pe la Alba Iulia. Altfel, Nicole este o fata minunata plina de bunavointa (face eforturi la DT, ba chiar se ineaca micuta) si fata de multe alte fetite are vorbele la ea. Se vede ca a facut o scoala mai mult decat liceul. Cat despre experienta, spun ca merita vizitata. Oral - 8-9 Normal - 9 ( accepta orice pozitie iti trece prin cap) Anal - 9 ( nu stiu cata placere ii face, dar geme placut...poate de durere???) Halatul ptr 1 ora -250 ron (pentru acest meniu mi se pare acceptabil) Toate cele bune!
  4. Salut Boss, ai ceva informatii ca si-ar fi facut aparitia din nou Lory ? O pandesc de multa vreme. Merci.
  5. @Everest Ai tot respectul meu, ochi de vultur ce esti! No ofence!
  6. Draga ex-prezidente, esti sigur ca fata pe care ai vizitat-o este una si aceeasi persoana cu titulara contului? Te intreb asta pentru ca in pozele din anunt nu se vede clar daca fata noastra are un tatuaj ( niste aripioare) pe omoplatul stang. Despre Adela/ Lory pot confirma eu ca avea un asemenea tatuaj ( dealtfel se vede si in una din primele poze postate). Tu ai vazut asa ceva, ca doar n-a facut operatie de scoatere a tatuajului. Am fost clientul caprioarei destul timp si-i urmaresc revenirea din Franta, unde a plecat din martie. Over and out....mai draga!
  7. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate Ciocane! Scuze, dar nu m-am putut abtine de atata bucurie la aflarea vestii. Maine,adica azi voi fi la ea. Va pup, pa,pa!
  8. Halatul! Blestematul de halat! 200 ron/ ora ...2 numere Alta combinatie n-am intrebat pentru ca nu merita la un GFE de 10.
  9. Va salut pe toti! Nu sunt ultimul ce a vizitat-o pe Adela, dar cu siguranta trimit ultima recenzie (de pana acum). Cum au spus si predecesorii mei, fata arata bestial. Si-a schimbat locatia de la Mall Vitan (cabinet avocatuara) cu cel de langa banca Bloom, fara portar. Locatia curata inclusiv baia dotata cu gel. Nu stiu ce sa-i raspund lui @guest12 dar la mine, poate ca si client mai vechi, a acceptat CIM de fiecare data ba si FK intretinut. Sa-si fi facut numarul ? Nu stiu. In orice caz, cred ca daca facea si anal imi faceam abonament. Iar ca unul cu ceva experienta in domeniu, credeti-ma sunt pretentios. Oralul e fara, normalul cu. Pacat ca ultima oara (in noua locatie) a avut prezervative cam mici si m-a chinuit ceva sa-mi traga prelata. Fata 9, corp 9-10, sani 3 perfecti si un cur ...de milioane, pacat ca nu presteaza...... Recomand cu placere si grabiti-va ca mi-a povestit ca intentioneaza sa plece din tara. Report ends, over and out!
  10. Dragii mosului, Un lucru este cert, atata timp cat Guardiola o sa-l aibe in echipa pe Messi o sa fie spectacol! Brava! Ei, uite ca impresionat de pozele Xeniei si incitat de recenziile facute m-am hotarat sa vizitez si eu caprioara. Asa cum s-a mai spus, locatia e pe Kogalniceanu langa Villeroy& Boch, vis-a-vis de Petrom. Garsoniera inchiriata cu ziua, frumos si modern aranjata si dotata cu un pufi mic de 2 luni. Curatenie, gel toate la locul lor. Xenia, e o prezenta placuta, cca 22-23 ani, dezinhibata, blonda nenatural si usor bronzata la solar. Sanii medii (3) frumosi si zvelti, pielea fina si o carne tare specifica tineretii, dar cred ca si intretinuta la o sala. Din discutii nu mi-a lasat impresia sa fie o tzeapa cum destui colegi au mentionat. Sau oi fi eu mai norocos, cert este ca odata aranjata intalnirea (pe sms si confirmata apoi cu un telefon), fata s-a tinut de programare, ba chiar m-a asteptat putin dupa. Oralul neprotejat, executat corect cu deep, numai ca asa cum zicea si antrenorul un pic cam fortat. - 8,5 Normalul protejat, accepta diferite pozitii, mimeaza un usor geamat, dar am si surprins-o in oglinda ca fiind putin plictisita.- 8 CIM de final pana la ultima picatura si nu fuge la baie. GFE- 9 Am stat un numar, fiind pe graba si am decartat 100 RON. Felicitari pentru faptul ca nu-ti cere banii inainte. Nu a fost ceva de exceptie, dar o recomand cu caldura pentru ca trebuie cel putin odata vizitata. Stiu ca orice recenzie dupa cea a antrenorului, pare sa fie o relatare banala, dar am vrut sa-mi aduc aportul intregii comunitati. Over and out.
  11. Dragul meu @Raffaello, vreau doar sa-ti multumesc cat de atent, grijuliu si sfatos esti. Dupa cum poate nu ai remarcat am scris : "contactez telefonic"Mai da tare irascibili am devenit, chiar eu cu acest reply si vorba admin-ului mai suntem si off topic. Sorrry never happened!
×
×
  • Creează nouă...