Sari la conținut

dodo91

Serious Contributor
  • Număr conținut

    215
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre dodo91

  • Dată Naștere 19.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

2.703 citiri profil

dodo91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-417

Reputație

  1. Ne-am obișnuit noi cu cea veche..dar cu mici ajustări...cred ca o sa fie mult mai ok cu noua interfață.
  2. Sotia isi intreaba sotul, care pleaca la mare fara ea: - De ce nu ti-ai pus verigheta? - Verigheta? Pe caldura asta?
  3. Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Intrebarea a fost: Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii. Sondajul a fost un esec total. – In Africa nu stiau ce inseamna alimente. – In Europa de Vest nu stiau ce inseamna lipsa. – In Europa de Est nu stiau ce inseamna opinie. – In America de Sud nu stiau ce inseamna va rugam. – Iar in S.U.A. nu stiau ce inseamna restul lumii.
  4. Profesorul intreaba clasa: – Daca aveti un dolar si-i mai cereti unul tatalui, cati bani aveti? Bula ridica mana, profesorul il lasa sa raspunda, iar acesta zice: – Un dolar. – Nu stii matematica, zice profesorul dezamagit. – Nici d-voastra nu il stiti pe tata.
  5. Doi pirati, la o sticla de rom. Unul dintre ei, cu un carlig in loc de mana, cu un picior de lemn si cu un ochi de sticla. Celalalt, curios, il intreaba: – Unde ti-ai pierdut piciorul ? – Am cazut odata peste bord si, pana sa ma traga baietii mei din apa, a aparut un rechin si m-a lasat fara picior. – Dar cu carligul asta in loc de mana? – Un inamic mi-a taiat mana cu sabia. – Si ochiul cum l-ai pierdut ? – Ma uitam dupa o pasare care zbura deasupra corabiei si ea s-a gainatat exact pe ochiul meu. – Si cum, ti-ai pierdut ochiul de la un gainat?! – Eh, era prima mea zi cu carligul
  6. Intr-o discoteca in Germania intra un rus, pe tricoul caruia scria mare: “Turcii au trei probleme.” Nu sta mult si se apropie un turc de el: – Ce faci bah aici? Cauti bataie? – Asta e prima voastra problema, va luati de oricine fara sa va fi facut nimic. Dupa vreo 5 ore dupa ce se termina totul si lumea pleca pe acasa, la iesire pe rus, il asteptau o turma de turci. – Asta e doua voastra problema, nu va puteti rezolva problemele singuri si veniti in turma. Turcii cum au auzit au scos cutitele la el. – Si asta e a treia voastra problema, intotdeauna veniti la un schimb de focuri cu cutitele!
  7. Be the positive impact on someone’s life.
  8. One of the best ways to influence people is to make them feel important.
  9. To have what you have never had, you have to do what you have never done.
  10. Just be happy that it is what it is and not what it could be because after all, it could always be worse.
  11. The reason most people give up so fast is that they look at how far they still have to go, instead of how far they have come.
  12. You must give everything to make your life as beautiful as the dreams that dance in your imagination.
  13. When all is said and done, more is said than done.
×
×
  • Creează nouă...