Sari la conținut

a5t0r

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre a5t0r

  • Dată Naștere 05.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

2.424 citiri profil

a5t0r's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

102

Reputație

  1. a5t0r

    Discutii Baia Mare

    Pacat, ca din poze pare ca ar fi buna de pus laba pe ea
  2. Da eu unul nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine... Mori de grija altuia? Mai multa informatie e oricand bine-venita. Ca Vasi e mai special si asa face, n-ai ce sa-i faci, de unde nu e, n-ai ce cere.
  3. a5t0r

    Discutii Baia Mare

    O sa-ti confirme cu tatuajul pestelui :))
  4. Bai normall, tu esti aici sa te certi cu noi ca nu-ti raspunde dameza la telefon? Te iei cu noi si de noi de ciuda ca noi am fost baieti simtiti si suntem bine veniti la ea? Iti sta ca o unghie in gat, este? Pana mea, maturizeaza-te si nu intra pe topic daca nu-ti pica bine, da next. Noi nu ti-am facut nimic tie si nici pe fata nu o poti obliga sa faca ce vrei tu, nici macar pe bani, daramite pe gratis. Iar cu insistenta asta de om marlan ii arati atat ei cat si noua ca a avut dreptate in decizia ei. Am fost la ea de nenumarate ori, am pus recenzie cand am fost prima data. Din moment ce din punctul meu de vedere nu s-a schimbat mai nimic, recenzia ramane valida si am ales sa nu umplu topicul doar de dragul de a aduna postari, la fel cum fac pe tot forumul. Ai putea lua exemplu, citeste, nu-ti place, rasfoieste foaia. Ce tot ponegresti omul pe care nici nu ti-ai dat tie sansa sa-l cunosti? Numa bine.
  5. a5t0r

    Discutii Baia Mare

    Ai fost? E adevarata legenda ca astia o au mai mare decat noi? :))
  6. Blacklist si block la cei care merita, dar stiu, cate o experienta oripilanta iti face parul maciuca si numa inapoi nu mai vrei sa te uiti. Poate se va calma si va actiona altfel spre bucuria noastra si in detrimentul ciobanilor. Din pacate nu e locul meu sa zic nimic, poate la ea a fost alt cioban decat cel pe care-l stiu eu, poate au fost mai multi. Respect faptul ca fata mentine discretia desi astfel de fapte si persoane ar trebui excluse, nu protejate, ca nu e un handicap faptul ca urasti sapunul...
  7. A zis ca e ultima vizita la noi. Cu siguranta ceva cioban i-a stricat tot feng-shui-ul. Am auzit ca e unul printre noi, si stiu si cine, sa-i fie rusine. Pana mea.
  8. Nu stiu dar e suspicios cazul... Posibil parintii unui copil cu retard sa ii fie peste? Poate ar trebui anuntata politia anonim sa faca niste verificari. Doamne fereste.
  9. @lore69 Nu te lasa descurajata de vreo doi inapti. Eu unul regret ca a trebuit sa respect o alta programare in perioada scurta in care ai fost pe la noi, dar abia astept sa te prind cand revii si sa te vizitez! Varsta inaintata toti o sa avem mai devreme sau mai tarziu, conteaza cum ne purtam si ce experienta am acumulat si folosim dealungul anilor. Altii sa traiasca zece vieti si tot nu reusesc sa invete unele lucruri...
  10. Am fost in seara asta la Andreea. Imi place, are corp fain si minte si mai si. Am avut ce povesti cu ea si nu povesti goale. La actiune a avut un singur inconvenient: nu prea poate sta LoT, din cauza unui chist ovarian, dar cu toate astea si-a dat silinta, atat cat a putut. Eu unul am plecat multumit de la ea.
  11. Dupa cum am zis am abonament la fata asta. Ca de obicei interesata sa ma faca sa ma simt bine. Am fost azi din nou la ea si aceleasi servicii si comportament ireprosabil. Lipseste pentru mine FK si cunilingus de pe lista chestiilor ce mi-ar placea, dar nu poti forta asta. M-a incantat sincer mai mult schimbarea de adresa, am gasit-o pe independentei. Chiar daca era curata locatia de pe Dragos Voda, nu mi-a placut zona chiar deloc. Abia astept urmatoarea vizita.
  12. Ba! Lasati excavatoarele in pace! Avem nevoie de ele! :))
  13. Nu puteam sa ratez vizita ei! Am abonament. Foarte putin daca a pus pe ea fata de ce e in poze, insa nici urma de celulita, iar tatuajele te fac sa rascolesti harta corpului ei. Intr-adevar are cur de brazilianca, iar oralul ei face toti banii! Faceti ceva si n-o dezamagiti ca cica s-ar putea sa nu mai vina pe la noi Nu stiu cum o sa supravietuiesc daca mi se anuleaza abonamentul! :))
×
×
  • Creează nouă...