Sari la conținut

amada®

VIP Member
  • Număr conținut

    2.192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre amada®

  • Dată Naștere 30.03.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Detalii pe blog: amadadominare.blogspot.com

Informatii de Contact

  • Telefon:
    amada.bdsm

Vizitatori Recenți Profil

20.383 citiri profil

amada®'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,9k

Reputație

1

Community Answers

  1. Multumesc frumos! O sa-mi fie dor de unii din voi.. :2qm40hg :2qm40hg Am cerut sa fiu portocalie, dar vad ca a ramas la fel... Motane, vezi de unde am scris acum, daca nu vrei sa schimbi pentru ca ai putza mare, imi retrag contul si am rezolvat.
  2. Nu sedintele, pocnitorile astea iti taie cheful... Vezi ce inseamna PR, apoi poti s-o mai lingi pe "godzila" in cur doar in visele tale...
  3. M-ai distrat mai devreme, dar acum te porti prea urat... Nu este nimeni obligat sa-ti faca nimic. Daca nu te-a dus capul sa salvezi parola pe undeva, nu mai da vina pe cei care te pot bana in orice moment pentru ca nu-ti mai vezi de lungul nasului... Dupa cum spuneam, e mult mai ok sa-ti bagi pula, altfel te fut toti in cur...
  4. Micutule, caut sa fiu unde ma simt mai bine... Cand o sa mai am acces la net te mai pup ocazional...
  5. O fi din cauza ca decat sa-ti toci nervii cu tot felul de cereri... mai bine iti bagi pula in ele si te faci ca nu le vezi?
  6. Orice inceput are si un sfarsit... Nu stiu daca ma mai intorc, in orice caz aveti grija de voi si sa fiti fericiti!
  7. Ai gasit momentul cel mai bun sa raspunzi... Imi las... spun doar ca tu vrei sa futi o fata care a vazut in tine ceva demn de respect, multi au incercat sa o futa, clar, tu poate in ochii ei ai fost omul care nu i-a cautat pisda... Ce sa-ti spun? Nu sunt pe lume sa judec, sper doar ca fetita respectiva sa intalneasca doar "badarani" care spun clar ca vor sa o futa... si nu **spam editat**i care se dau mareti, dar absorb cu ochii orice le starneste imaginatia... PS. **spam editat**ii din Romania fut orice, deci sa nu ncepem iar cu varsta... Oricum, Bleah!
  8. Daca te respecti, nu respecti orice om, faptul ca nu-i arati dispretul nu reprezinta respect, ci faptul ca nu-i afisezi ce simti. Daca e sa respectam ceva, ar fi libertatea omului sa faca ce vrea atata timp cat nu aduce prejudicii altora.
  9. Traseu lung din Belorusia in Moldova, apoi Romania... Neinteresant.
  10. Expeditorul? Sa-ti dau adresa de unde scriu?
  11. Nu stiu cine e, am ajuns in romania in 97, dar daca vorbea ca mine si nu ai inteles, nici de la mine nu o sa intelegi nimic...
  12. Tocmai ca tu vorbesti de coaja, bani. Daca pui asta la o parte, poti sa respecti o doctora pentru ca te-a pus pe picioare si o curva care te-a urcat in al 9-lea cer pentru ca fac ambele lucruri diferite, dar bine. In acelasi timp, poti sa te duci la o doctora mediocra fara spaga si sa futi o curva gratis, dar sa ramai cu un gust amar... Nu totul se rezuma la bani. Daca subliniezi natura serviciilor, ai nevoie si de sanatate fizica, dar si psihica, deci pentru mine ambele sunt la fel, tu alegi pe ce iti cheltui banii si pe cine respecti sau nu.
  13. Respect? Unii nu-si respecta nici parintii, ce vorbim despre niste servicii? La "doctora" ti-e frica (pt unii e respect), la "curva" daca esti timid si ti-e jena, pare ca te porti cu respect... In ambele cazuri platesti servicii, deci te respecti pe tine in primul rand.
  14. Ca sa lamuresc lucrurile... Dupa sedinta de aseara eu nu mai fac ore de psihologie/sexologie gratis! Unele informatii sunt mai pretioase decat o partida de sex... Prin urmare, ca sa nu-mi vars nervii ca mai sus din cauza unor specimene, ora in care vorbim despre problemele in pat se va taxa cu 100 lei. Nu am licenta, dar am experienta care va omoara...
×
×
  • Creează nouă...