Sari la conținut

arheopterix1966

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    156
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arheopterix1966

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

arheopterix1966's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

128

Reputație

  1. Fratilor, in afara de comentarii de doi bani, irelevante, nu sunteti in stare de mai mult? Ma refer de cei care spuneti ca ati fost la ea. nu respectati nicio regula a forumului si nu sunteti de niciun ajutor. Ma refer la danturatul si jonnealaq. Ati fost? Da. Am inteles ca e reala, normal ca nu o fi fantoma, dar mai departe? Cum e fratilor?
  2. VasilePR, inainte sa dai in cineva, citeste tu si informeaza-te - sfarcurile sunt ERECTILE mai baiatule.
  3. Este aceeasi frate - seamana leit!!!!! (Anuntul de azi) MASEUZA superba, 22 ani. Ofer masaj de relaxare prin diferite tehnici ale masajului, uleiuri aromatice si un ambient placut, pentru mai multe detalii despre servicii, suna-ma, 09 Nov 12:46
  4. + MOLFAIT TZATZELE - 10 (ai repetat de 5 ori asta), inseamna ca intr-adevar sunt de molfait!!!!
  5. Pozele nu au nicio legatura cu realitatea. Intr-adevar este o roscata, inaltuta, slim, cu parul lung lins, ars de atata roscateala, frumusica la trup dar atat. CUIB, mai era o blonda plinuta, tusa scurt. Cat am fost eu a sunat interfonul de trei ori, cat am fost la baie mi s-a spus sa fiu atent cand ies sa nu ma intalnesc cu alt client. Cand am coborat, pana sa ma urc in masina, un alt confrate isi parcase masina pe banda de mers, cu avariile pornite si a si iesit imediat dupa mine....deci, banda rulanta. Locatie - str.Sibiu, intersectie cu 1 Mai (fosta Compozitorilor), pe partea stanga. Fetele - mai multe - roscata nota 7 Servicii - Oral NP cu DT, nota 8 Normal - protejat, preferat caprita, la lady on top nu simte nimic (dupa declaratiile ei),geme, strange cearsaful cu unghiile - nota 7 Atmosfera de fast fuck Baie curata, fara papuci, dar cu gel de dus si prosop curat Asternuturile.....neschimbate dupa cel putin doi clienti in rest apartamentul curatel, cu 3 camere din cate mi-am dat seama. Overall nota 6.5 cand nu ai ce face si esti pe fuga Halatul 60 lei o finalizare
  6. Nu mai scrie poop - foloseste limba romana, ca in engleza poop e cacat!!!!
  7. Ma intreb....la normal, i-ai dat 10, ca nu te pricepi la normal? Daca ma iau dupa sfaturile tale, "total dezinteresate", nu am fost, nu o sa ma duc, dar nici nu o sa revin!!!!!
  8. MASEUZA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, Acesta este anuntul care il au acuma, si tot acolo (CUIB) se gaseste si ROSCATA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, 0768811496 Am sunat ieri, la ambele numere, din intamplare unul dupa celalalt si....mi-a raspuns aceeasi fata, sictirita, ca de ce sun si pe nr.colegei, ca acolo sunt mai multe fotomodele si pot sa-mi aleg, etc.etc. Sesizandu-i ironia fina....si lehamitea din glas, am renuntat sa mai fac inca 300 de metri pana la locatie si am uschit-o. (Compozitorilor, colt cu Sibiu. Si fara sa le testez, le-am promovat la DE EVITAT pe lista mea. Pozele, primele doua cu MASEUZA si celelalte doua cu ROSCATA (banuiesc ca false), atasate. Bafta!
  9. MASEUZA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, Acesta este anuntul care il au acuma, si tot acolo (CUIB) se gaseste si ROSCATA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, 0768811496 Am sunat ieri, la ambele numere, din intamplare unul dupa celalalt si....mi-a raspuns aceeasi fata, sictirita, ca de ce sun si pe nr.colegei, ca acolo sunt mai multe fotomodele si pot sa-mi aleg, etc.etc. Sesizandu-i ironia fina....si lehamitea din glas, am renuntat sa mai fac inca 300 de metri pana la locatie si am uschit-o. (Compozitorilor, colt cu Sibiu. Si fara sa le testez, le-am promovat la DE EVITAT pe lista mea. Pozele, primele doua cu MASEUZA si celelalte doua cu ROSCATA (banuiesc ca false), atasate. Bafta!
  10. Si pozele de azi....... E aceeasi??? Nu e aceeasi???
  11. Si azi, anuntul acesta, cu alte poze... (La 50 de lei sedinta, nu isi plateste nici ratele la hota din bucatarie!!!!!!) MASEUZA, doamna draguta cu experienta ofer masaj terapeutic si de relaxare cu multe surprize la domiciliul meu, detalii la telefon, Tineretului, Cantemir. Budapesta, Unirii,
  12. Poza de aici este de la escorta asta...https://nimfomane.com/forum/topic/46140-0768458020/
  13. Si ti-au trebuit aproape trei ani de cand te-ai inscris doar ca sa te miri ca prostu'???
  14. Si ca sa nu raman dator cu recenzia...o pun pur si simplu pe cea de data trecuta, cu o imbunatatire la oral....a facut DT. Arata bine la corp, sanii mici insa corpul bine proportionat si carnea tare. Fundul....futabil Am optat pentru o finalizare, cu oral (protejat) si anal (desigur, tot protejat). Dus, baia super ok, curata si geluri la alegere. Aprecieri calitative: Locatie:9 - foarte curat, nu m-a deranjat ca garsoniera este mica. Cine vrea in palata, sa inchirieze de la Gigi o camera. Aspect: 7,5 nu este o frumusete, poate ar avantaja-o sa se machieze sau sa-si tina parul desfacut, ca in poze. corp si fund....yammy Atitudine: 8.5 (s-a purtat exemplar, foarte politicoasa, orientata client si te face sa te simti bine) GFE: 7.5 (fara artificii, nici eu nu am cautat GFE) Oral:8,5 (imbunatatit fata de datile trecute, cu DT, no CIM, protejat sa ne, cum doreste clientul) Normal: - (nu am servit) Anal: 8,5 Tarif: 100 RON/fin, O+A Tariful s-a marit fata de datile trecute.
  15. @darknightmare - dar tu, in afara de comentarii rauvoitoare nu scri nimic util? M-am uitat in urma, fata are 20 de recenzii pozitive si una negativa. Nu cred ca esti in masura sa faci aprecieri...obiective. @john_sheperd - am fost la Ana de trei ori si de fiecare data era singura. O singura data avea o colega roscata, cu care am si ramas si pe care am recenzat-o, si atunci mi s-a parut ca mai era cineva in bucatarie, lucru dezmintit de fete. In privinta imbunatatitului serviciilor....nu stiu cum a fost la tine insa pentru mine, au fost servicii corecte la un pret corect, plus curatenia si intimitatea unei garsoniere comuniste. BTW, fata nu ar trebui sa fie rosie??? Are recenzii, si mai si comunica pe forum. Am observat ca desi nu scrie mult, este destul de afectata cand se spune ceva negativ despre ea.
×
×
  • Creează nouă...