Sari la conținut

charon

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre charon

  • Dată Naștere 22.01.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

charon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am inceput sa fumez acum un an ajutat de o amica de masaj si de atunci a inceput sa mi placa sa fumez sustinut de cateva cliente, cand voi renunta la masaj voi renunta si la fumat pana atunci va astept la o tigara doamnelor ))))))
  2. Buna, am si eu o intrebare probabil fara sens ...eu totusi incerc " sa ti-o pun" ...daca 10 barbati au construit deja un zid de piatra inalt de 10m si lung de 100m, in cat timp pot construii zidul 2 barbati ? O seara buna te pup.
  3. Buna ziua, corina ti am trimis mail, sper sa fie de satisfacator in luarea unei decizii multumesc pt interes, o zi minunata in continuare iti doresc !
  4. Salutari doamnelor si domnisoarelor din capitala pe care le astept cu mesaje sau mail pentru o eventuala ora de destindere si placere.Pentru o perioada de 2 luni astept si va recomand sa ma contactati daca aveti nevoie de cateva clipe de placere si liniste cu mine.salutari si sa auzim numai de bine doamnelor.
  5. cinese cearta ..nuuu, nu da bineca nu se cearta nimeni ...papusel !
  6. Astept in continuare mail-urile si propunerile doamnelor si domnisoarelor, o zi minunata:*.
  7. pentru cunoscatori si impatimiti : !
  8. Buna, un tarif ai ce anume oferi ...ar fi ideal sa postezi sa stie lumea ce oferi si pe ce sume ...spor
  9. Deoarece mi s a sugerat sa pun si tariful...ma conformez : tarif 100ron/ora !
  10. charon

    swing

    Salutari, din ce am citit pana acum vad ca nu a avut nimeni "curajul" de a organiza o intalnire de swing ...asa ca eu vin cu o propunere-oferta : eu voi incerca sa organizez o intalnire la mijlocul lunii august, at terminam concediul si revenim la normal sa spun asa. daca sunt persoane interesate rog pm pt detalii. Va salut o zi faina.
  11. Buna ziua , pentru a usura alegerea doamnelor ...http://s7.postimg.org/pktk26ggb/v_1.jpg
  12. Buna ziua...dimineata...seara,doamnelor, domnisoarelor ...si domnilor (anuntul este exclusiv pt partea feminina ))))) ) acum cateva luni in urma am devenit maseur profesionist si a ramas activitatea de baza, acum recent fiind nevoit sa mut activitatea profesionala in galati am considerat sa deschid un topic nou, in timp au aparut cereri deosebite din partea clientelor, iar ideea de a satisface dorintele acestora a m a determinat sa fac acest anunt ... Inainte trebuie sa-mi cer scuze doamnelor si domnisoarelor care m-au sunat in ultimile saptamani si le-am refuzat, in special dna. T care stie ca n-o pot refuza, dar weekend-ul si saptamana trecuta a fost programat relocarii si pregatirilor personale. In continuare voi putea fi gasit la [email protected] pentru detalii si intalniri. Exista femei deschise la fantezii, iar unele stiu ca se pot baza sa le indeplinesc, dar si femei care asteapta sau au asteptat pana sa incerce sa depaseasca bariera de interzis. Doreste-ti, dar respecta-te. Poti fi discreta chiar daca iti indeplinesti cea mai ascunsa fantezie..... Sexul nu este interzis! Doar sexul de calitate este mai greu de gasit......
  13. buna, cassy taxarea la ora este o mare deceptie si incorecta, mi s a intamplat la inceput de cateva ori si mi am dat seama ca este vorba "despre altceva" .... de necesitate...de atentie...de rabdare ...de implicare si a fost cartea castigatoare...sistemul de plata s a oglindit in momentul oferit si chiar s a marit considerabil . Asa ca din acest punct de vedere si perspectiva sunt deschis la sugestii sau noutati ...ascult si procesez ! O zi minunata doamnelor si domnisoarelor !
  14. extra intotdeauna inseamna ...extra ,daca este si de calitate ...intrebati publicul
×
×
  • Creează nouă...