Sari la conținut

uat.nim

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre uat.nim

  • Dată Naștere 12.04.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

819 citiri profil

uat.nim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Isi spune 'Diana' - are numarul: 0737150812. Mai bine luati bancnota de 100 ron si ii dati foc. Aceeasi frustrare si dezamagire o sa simtiti in ambele situatii. Am confirmat cu ea la telefon ca vreau cunnilingus + anilingus. Cand am ajuns nu mai voia anilingus. Ar fi trebuit sa ies atunci pe usa. Hai ca sa vezi, ca o sa incerce ... Dupa 2 min pe ceas de cunilingus gata, hai sa punem prezervativul. Foarte plictisita, foarte sictirita. DE EVITAT! DE EVITAT!
  2. Are numarul: 0737150812. Am fost eu la aceasta Diana astazi - mai bine luati bancnota de 100 ron si ii dati foc. Aceeasi frustrare si dezamagire o sa simtiti in ambele situatii. Am confirmat cu ea la telefon ca vreau cunnilingus + anilingus. Cand am ajuns nu mai voia anilingus. Ar fi trebuit sa ies atunci pe usa. Hai ca sa vezi, ca o sa incerce ... Dupa 2 min pe ceas de cunilingus gata, hai sa punem prezervativul. DE EVITAT! DE EVITAT!
  3. Salutare. Am fost si eu de 2-3 ori la ea, cand statea aproape de Secuilor, pe la Brancoveanu. Acum stiu ca se mutase pe la Dristor, si nu am mai ajuns la ea. Cu mine a fost prezenta placuta tot timpul. O singura data parca s-a grabit, de celelalte ori nu. Nu a avut niciodata mirosuri intime. Intr-adevar un mare minus era ca fuma in garsoniera de acolo. In rest, confirm, e o milf cracoasa, si buna. Si cred ca are cat spune 31-32. Actiunea era de fiecare data: cunnilingus, anilingus si un normal rapid. Totul intra de obicei in 30 de minute. 60 ron. Cu mine avea un pitic: nu facea pe la spate! Zicea ca niciodata nu se intoarce cu fundul la barbati, dar nu pot sa evaluez cat de adevarat e. :) Pret/calitate: bun spre f bun, dupa parerea mea.
  4. Multumim de recenzie squirell. Aveam de cand sa o vizitez, dat fiind ca stau prin apropiere.
×
×
  • Creează nouă...