Sari la conținut

sparingul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sparingul

  • Dată Naștere 18.06.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Satu Mare

Vizitatori Recenți Profil

2.211 citiri profil

sparingul's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

54

Reputație

  1. Am vizitat-o si eu pe Eliza vineri spre seara si nu pot decat sa subscriu la cele spuse mai sus...sper sa ne mai viziteze si pe viitor !
  2. Esti mai mult decat binevenita. Abia astept sa te cunosc !
  3. Esti mai mult decat binevenita, nu o aduci cu tine si pe @Sibel00 ?In alta ordine de idei alte locatii ok ar fi : Aleccu Russo, Alexiu Berinde, Petru Bran, Martirilor Deportati, Dorna colt cu L.Blaga....Te asteptam cu nerabdare !
  4. Ne place sau nu, din pacate SM nu poate concura cu Oradea , Arad sau Baia-Mare, multe fete pe care ni le-am dori si pe la noi cred ca se tem ca pe aici nu isi vor realiza targetul si de aceea nu prea intram deloc in planurile lor...iar daca unii dintre noi sa zicem ca am fi dispusi sa jucam si in deplasare, problema cred ca este cum justificam o lipsa de acasa de vreo 5-6 ore sa zicem pt un drum pana la Oradea si inapoi, in acest interval alocand si 1h pt intalnirea cu fata....?
  5. @Sashababy , o fata superba cu niste sani dementiali, am discutat putin cu ea pe whats propunandu-i sa ne viziteze impreuna cu Antonia cu care a stat impreuna la Bistrita (mai ales ca Antonia ne viziteaza destul de des), initial a raspuns ca sigur ca da, dupa care a spus ca SM deocamdata nu intra in planurile ei....sper totusi ca in 2024 sa ajung sa o cunosc de preferat in SM sau prin apropiere macar.....
  6. Am incercat si eu sa o vizitez pe Adela la singura ei vizita prin SM, pe la sfarsitul lunii iulie, m-am programat cu o zi inainte pe whatsupp, mi-am si scurtat concediul cu o zi tocmai din dorinta de a nu o rata, ajung in SM in ziua respectiva inainte cu 2 ore de programare, scriu mesaj pentru confirmarea programarii...la care Adela imi raspunde in 2 peri..."Multe se mai pot intampla in 2 ore"....deja imi dadea parca cu virgula si bineinteles ca nu mi-a mai raspuns la nici un mesaj......un punct negru deocamdata din partea mea. Poate de la una care lucreaza doar cu publi nu m-as fi mirat asa tare dar din partea ei chiar nu ma asteptatm. Bineinteles la oricine poate interveni ceva oricand, dar macar spune-i omului ca nu il mai poti primi si cu asta basta. Fiecare insa cred ca merita o a doua sansa asa ca daca va mai fi sa ne viziteze cred ca voi mai incerca din nou, poate corectez punctul negru cu unul rosu..... La cat mai multe intalniri reusite tuturor ! Sarbatori fericite, La multi ani !
  7. Am revizitat-o ieri pe Cataleya, dupa o pauza de o jumatate de an (nu ne-a mai vizitat de la sfarsitul lunii mai), fiind rasfatat cu aceleasi servicii de calitate care ma fac sa ma reintorc la ea intotdeauna cand ne viziteaza. Foarte important este faptul ca si-a schimbat numarul de telefon . Noul numar este : 0732254869 Rog un moderator sa moficice eventual si in titlul topicului !
  8. Desi nu am mai mers demult la cineva de pe publi, in seara asta mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o pe Diana iar in cele din urma se pare ca am fost inspirat deoarece Diana e o fata draguta, finuta si cu cei 7 ani de acasa, daca te porti frumos cu ea, iti va raspunde in acelasi fel. A inceput cu un mic preludiu pentru trezirea soldatului, urmat de un OP si un LOT in care in cele din urma am finalizat glorios . E pentru prima data in orasul nostru si din cate am inteles va mai sta pana joi. Din punctul meu de vedere fata merita vizitata,si sper ca pana joi sa mai reusesc sa ii mai fac o vizita. S-auzim de bine !
  9. Am vizitat-o azi din nou pe Oana, ca aproape de fiecare data cand vine prin urbea noastra, am si certat-o putin la inceput pentru faptul ca nu ne-a mai vizitat de vreo jumatate de an , ea spunand ca si-a luat o pauza si ca nu a revenit decat de putin timp, una peste alta m-a asteptat din nou asa cum am solicitat (chilotei si sutien alb + tocuri), avand parte de o intalnire reusita pe care sper sa o repet zilele urmatoare, Oana spunand ca probabil va sta pana vineri . In incheiere nu pot decat sa sper ca nu va mai face pauze asa de lungi si ca merita vizitata .
  10. Revizitat azi pe Miky, aproape ca de fiecare data cand ne viziteaza, totul a decurs asa cum trebuie (am detaliat in prima recenzie), nu pot decat sa sper ca ne va vizita cat mai des, ea fiind exact ceea ce trebuie si nu prea ai cum sa dai gres cu ea...Din cate am inteles ca azi ne paraseste dar urmeaza sa revina cam in jur de o saptamana...Pe curand !
  11. Fiind deosebit de selectiv in ultima vreme m-am gandit totusi sa fac o exceptie si sa vad daca unul din anunturile aparute azi pe Publi si anume -Confirmare videocall Escorta Lux Siliconata este real. Modalitate de contact whats-up, ne-am inteles ca intr-o juma de ora sunt la ea, ajung la destinatie unde ma intampina o blonda miniona, siliconata, exact ca si in poze, Facem prezentarile de rigoare si intram in camera de actiune direct, eu venind gata dusat de acasa. Am optat pt o finalizare cu oral si normal protejat, fata e ceea ce trebuie, se muleaza dupa client, nu m-am simtit deloc grabit, e joviala, ai cu cine purta si o discutie, nu am aflat exact cat ramane la noi , nu pot decat sa sper ca voi mai ajunge inca o data la ea saptamana aceasta si sper sa ne mai viziteze si pe viitor.
  12. Am vizitat-o pe Oana seara aceasta , m-a asteptat exact asa cum am solicitat, pe tocuri, ciorapei , sutien si bikinei albi si in ciuda faptului ca oarecum am pornit cu stangul, pe parcurs am reusit sa o ghidez spre ce si cum mi-ar place , Oana fiind foarte receptiva astfel ca totul a decurs cum nu se poate mai bine pana la urma avand parte de o intalnire extrem de reusita. Parerea mea e ca daca te comporti frumos cu ea , iti va raspunde cu aceeasi moneda, si chiar isi da interesul ca in final sa pleci multumit de la ea. Din ce am retinut va mai reveni prin luna decembrie iar eu cu siguranta o voi revizita, fata e ceea ce trebuie si cred ca e un real castig pentru satucul nostru !
  13. Am vizitat ieri seara titulara topicului si sincer sa fiu ma bucur ca momentan nu a gasit cazare in BM deoarece fata este exact ceea ce trebuie din punctul meu de vedere. M-a asteptat intr-o tinuta sexy, cu zambetul pe buze (nu sictir maxim ca la altele), joviala, cu cei 7 ani de acasa, preludiu, oral suficient cat sa betoneze soldatul urmat de un LOT unde pana la urma am capitulat, de revenit cu siguranta daca mai revine prin satucul nostru . Un real castig pentru urbea noastra, chiar aveam nevoie de fete ca ea, nu pot decat sa o recomand !
  14. Pe cuvantul meu ca simt ca ma ia damblaua cand vad ca azi in judetul vecin BM isi incep activitatea Katja si SmallSara iar noi in loc sa le invitam si pe la meleagurile noastre ne pierdem vremea balacarindu-ne cu de-alde Alexandra si Raluca....
  15. Deloc, dupa anuntul anagramat pare a fi ceva de etnie cu poze false...visez si eu la bunaciuni de-ale voastre gen Lory, Andrea, Diana, Morena, Miki..etc...poate, poate ne vor vizita si pe noi anul acesta....macar cateva din ele
×
×
  • Creează nouă...