Sari la conținut

kaled88

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kaled88

  • Dată Naștere 26.03.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

kaled88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Corect...e scumpa apa frate...am scris recenzia pentru ca voi, membrii forumului, sa dati ignore persoanei Spor!
  2. Salutare tuturor, Ieri, neavand prea multe solutii, fiind duminica, am ajuns si eu sa o vizitez pe dra. Confirm locatia, la aspect mi se par pozele destul de apropiate de realitate, dar nu reale. Intrat in apt, stat cateva minute de vorba dupa care trecut la treaba. Veneam de acasa deci nu am vizitat baia. Am intrebat totusi si mi-a raspuns ca e becul ars la baie )) trecem peste...un oral soft...mai cu mana mai fara, fara dt, fara atentie acordata zonelor adiacente, adica slab spre foarte slab. Pus cauciucul dupa vreo 10 min si trecut ea deasupra, se misca, se straduie...apoi vine momentul nasol. Trecut in doggy unde ce sa vezi: un miros...de mi-a pierit orice chef, vroiam sa plec cat mai repede. Ceea ce am si facut. Si acum notele: Locatie:5 garsoniera, saltea pe jos Fata:6 subtirica, fund frumos Oral:5 cu indulgenta Normal: o binemeritata nota 2, desi e cam mare. Scorul: 70 lei De recomandat???? Sub nici o forma, pt mine a fost o mare teapa si sper sa nu patiti si voi la fel. Toate bune!
  3. Salutare oameni buni, Dupa cateva telefoane esuate am reusit sa vb cu Ellis zilele trecute. Stabilit o programare la ora 15 , si la ora stabilita am si ajuns. Confirm locatia, nr de tel si pozele. Ellis este o tipa frumoasa, are de toate, dar mai ales bun simt. Ajuns la ea am stat la o tigare si la cateva povesti din care am inteles ca isi selecteaza foarte atent clientii, tocmai de aceea e si greu sa ajungi la ea. Dupa cateva discutii am trecut si la actiune. Oralul este bun, lent, umed, cu atentie la zonele adiacente. La normal am incercat un lady on top, cu fata apoi cu spatele, si finalizat in balonas. Este genul de femeie careia ii place sa fie rasfatata in pat, soft in miscari, cu multa tandrete, ceea ce eu nu am mai intalnit pana acum. Note: Prezenta: 9,5 fund, sani ok, buze carnoase Oral: 9,5 Normal: 9,5 Gfe: 10, te simti ca si cum ai fi cu o veche cunostinta, iubita chiar, sarutari la greu, nu cred ca la capitolul acesta o poate intrece cineva Halatul: 50 + ceva extra de la mine pentru ca merita De recomandat: cu siguranta, insa va avertizez ca daca nu sunteti cu bun simt nu veti avea parte de rasfaturile ei. O zi racoroasa sa aveti!
  4. Salutare tuturor, Am ajuns si eu adtazi la dra dar nu am ramas....are o voce de te sperie, o atitudine de iti vine sa fugi pe geam. Nu vreau sa descurajez, avand in vedere ca are si recenzii bune, dar decat sa dau 50 de lei si sa imi para rau mai bine dau mai mult si sa ma simt bine. Locatie urata, neingrijita, fata un aspect de nota 5 in opinia mea. De recomandat nu e cazul...eu am plecat si am fost la Tyna, am si scris o recenzie pe topicul ei. Ciocane tari!
  5. Salutare tuturor Revizitat astazi dra. Locatia aceeasi, tel acelasi, fetele la fel. Tyna si Raluka erau imbracate lejer, am stat impreuna la o tigare dupa care am purces la treaba. Stabilit o finalizare 70 de lei, platit inainte si actiune. Fata de data trecuta lucrurile au evoluat in bine. Oralul a fost bun, adanc, umed, cu schimbari de ritm, lins de oo si partea buna este DT-ul reusit in mod repetat. I-am spus ca vreau sa faca DT la greu si asa a facut, pana i-au dat lacrimile. Se vede ca ii place, o suge bine de tot. Pus cauciucul si continuat lady on top unde se misca bine, se implica, geme frumos. Continuat cu un doggy care se vede ca ii place si finalizat cu CIM. Si acum notele: ASPECT 8 frumusica, cam 1,70 si vreo 50 kg parerea mea ORAL 9 am descris mai sus NORMAL 9 se misca bine, geme frumos, se implica GFE 9 comunicativa, zambareata, ai cu cine vb HALATUL: 70 DE LEI Stabilit cu domnisoarele ca data viitoare o sa facem un show in 3 asa ca voi reveni cat de curand. O recomand cu imcredere, raport bun calitate pret. O zi racoroasa sa aveti si spor la caprioare!
  6. Ai putea sa intrebi aici daca vrei sa afli mai multe sau ai putea sa o suni chiar pe ea cel mai bine. Scuze pt off-topic O zi buna tuturor
  7. Salutare confrati. In urma recenziei facute de asterica am decis sa o vizitez si eu ieri pe dra. Confirm nr de tel, pozele si locatia. Ajuns foarte usor la locatie, fata ma astepta in costum de baie. Este genul slim...dar are forme, sani frumosi. Fumat o tigare inainte, stabilit tarifele si serviciile, fugit putin la baie dupa care start. Oral bunicel, soft, cu putina mana si atentie la zonele adiacente. Trecut apoi intr-un 69 care din cate am observat i-a cam placut. Continuat cu un lady on top ca sa ma bucur de sanii ei dupa care finalizat. Si acum notele: Locatie 8-apt ok...salteaua cam moale pt preferintele mele dar nu m-am dus sa dorm... Servicii: on si np Oral 8 mqi are de lucru cu dt-ul...dar nu e rau Normal 8,5 Taxa: 70 plus bacsis Per total o recomand, are o atitudine pozitiva si e flexibila la cerintele clientului. Eu o sa revin cu siguranta Ziua buna dragilor!
  8. De acord cu asterica...te rugam cleo sa reactualizezi si tarifele. E mai util asa decat sa te "stresam" cu telefonul. Merci!
  9. Salutare si bine v-am gasit! Fiind un nou membru al forumului rog adm sa imi ierte greselile daca exista. Vizitat si eu zilele trecute domnisoara, impins de recenziile de pe forum. Confirm pozele, locatia si tariful de 70 ron/numar. Actiunea s-a desfasurat relativ ok. Am inceput cu un oral destul de bine executat, umed, lent, cu putina atentie la zonele invecinate, dar ajutat si de mana ceea ce pt mine este un minus. Continuat cu normal, lady on top, dupa care schimbat in doggy pentru a ma putea bucura de funduletul ei. Dupa cateva minute bune de doggy unde s-a miscat destul de bine, cert e ca a vazut ca imi place si cred ca ii place si ei, am finalizat glorios in balonas. Igienizat si mai ramas pentru cateva cuvinte. Si acum notele: Locatie: 8 relativ ok, garsoniera, pat mare, fara mirosuri suspecte Oral: 7 ar fi luat un 8 daca folosea mana mai putin Normal: 8,5 se misca bine ai ce calari Scorul dupa prima repriza: 70 ron sau 200 ora. De revenit: da, si pt ea si o sa o vizitez si pe colega ei. Imi cer scuze inca o data daca am gresit cu ceva in acest post..sper ca adm sa fie indulgenti, este prima postare. Va urez un week-end plin de actiune si am zburat la munca!!!
×
×
  • Creează nouă...