Sari la conținut

simona4you

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre simona4you

  • Dată Naștere 01.01.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.435 citiri profil

simona4you's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna baieti, referitor la raspunsul primit de la lefte, nu incerc sa ma disculp de nici o vina ca poate e vina mea ca nu stiu sa ma explic probabil. am spus sa fiu sunata cu 20 de minute inainte pentru baietii care nu stiu cand pot veni, nu poate da o ora precisa. dar in momentul in care sunt sunata cu 20 de minute inainte si nu raspund inseamna ca sunt ocupata si cred ca se poate reveni cu un tel peste 10 minute. nu este vina mea sau poate ca este daca mi se comunica ajung in 30-40 de minute cum de altfel sa si intamplat si nu trece 10 minute si a ajuns. iar daca se intampla sa ai programare si sa nu mai raspund inseamna ca in mod sigur sa intamplat ceva iar eu niciodata nu am sa sun sau sa dau mesaje cuiva ar fi culmea. Iar referitor la{ ar trebui cand vede un numar care tot suna, cand e libera sa dea un apel] cum sa sun pe cineva care se repeta cu nr? eu poate ma eliberez peste o ora si deja esti acasa poate cu nevasta? niciodat nu am sa sun pe cineva ca sa ce? Atat am avut de spus si imi asum orice vina ca sa nu dau vina pe cineva ca nu are rost! O zi placuta si un wekend minunat !
  2. Lefte, ceea ce i-am spus lui Yonutz69 iti spun si tie, eu intotdeauna comunic la clientii care ma suna si spun ca vin sa ma sune cu 15-20 de min inainte sa ajunga sa imi confirme ca vin. nu sunati cand ajunge-ti in zona pentru ca e normal sa onorez clientii care au programare.
  3. Yonutz69, in ziua cand ai facut programare pentru ora 15, din cate imi aduc aminte, te-am rugat sa ma suni cu 20 de minute inainte de a veni sa imi confirmi programarea ceea ce tu nu ai facut si era logic daca nu ai revenit cu un telefon sa iau alte programari.
  4. Buna Petricu, vreau sa iti cer scuze ca nu ti-am raspuns la telefon cand mai sunat ieri dar eram ocupata si stii ca nu raspund la telefon cand ma ocup. Sper data viitoare sa fiu libera cand ma suni.
  5. buna tuturor, sunt Simona din obor si va urez o zi placuta
×
×
  • Creează nouă...