Sari la conținut

bbbbbb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre bbbbbb

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

1.722 citiri profil

bbbbbb's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

16

Reputație

  1. Nu inteleg cum va lasa sufletul sa dati mai mult de 150 cu 250 hai fie maxim 300 ora daca ii escorta care chiar merita si se comporta frumos cu tine.
  2. bbbbbb

    Discutii Baia Mare

    A terminat liceul in cel putin 6 ani in loc de 4
  3. Chiar crezi ca ii o "ea"? Ai sponsorizat ceva bronzat sau drogat, felicitari.
  4. Norocos daca te lasa sa futi pana termini, mie dupa vreo 10 min in care am futut si nu am terminat mi-a zis ca "fut pana poimaine" chiar daca am platit o ora deci nu ar avea voie sa comenteze si daca o tin 50 min in pula. Va dati seama ca mi s-a taiat tot dupa ce a zis aia si nu am mai terminat deloc si mi-a murit si pula si am plecat dupa maxim 25 min din o ora platita.
  5. Si eu am fost o data, cea mai proasta experienta din viata mea, nici macar un zambet asa in scarba nu ti-ar da. Vasy ii un bot, chiar cred ca are probleme mintale nu trebe sa bagati de seama ce scrie.
  6. De ce ar da cineva 500 lei pe ora cand 30 min costa 200 lei? Nu mai bine aleg doua sesiuni de 30 min una dupa alta si ies la 400 lei? Nu prea le-ai avut cu matematica la viata ta se vede.
  7. bbbbbb

    Discutii Baia Mare

    imi poti verifica profilul ca nu am multe comentarii si o sa gasesti
  8. Nu te lua dupa ce scrie botul ala de vasy, la el toate is perfecte si de nota 10, probabil ii de ala ce termina in maxim 3 minute. O mai ridica in slavi pe una de la noi pe care daca o futi mai mult de 5-10 min iti atrage atentia ca nu termini si "futi pana poimaine" citez cuvintele ei, chiar daca am platit o ora.
  9. Bai vasy pari cam redus sincer, nu inteleg ce job poti avea sa iti permiti sa mergi asa la toate la preturile din ziua de azi.
  10. Daca ati rezista macar 3 luni sa nu mergeti nici unul la ele s-ar ruga ele de noi sa mergem sa le futem gratis din lipsa de pula!!! Sexul este darul divin dat de Dumnezeu gratis pentru noi pacatosii nu ca si moneda de schimb!!!
  11. Crede-ma ca si mie imi placea si aveam gandirea limitata la fel ca si voi, dar cand am observat ca pe langa o gramada de bani pierduti, mai vine la pachet si cu damnarea sufletului pentru eterninate in flacarile iadului am zis stop, de azi trebuie sa ma schimb. Asa ca am inceput sa ii dau un omor scurt madularului de fiecare data cand gandurile necurate imi intunecau mintea. Nu conteaza de cate ori pe zi frecati sursa prin care diavolul preia controlul total asupra voastra, atat timp cat reusiti sa il indepartati. Eu de exemplu am nevoie sa alung diavolul din viata mea cam de 3 ori pe zi, dar stiu ca merita dusa toata aceasta batalie grea, pentru ca recompensa finala va fi de nepretuit.
  12. Laba este un pacat infim in comparatie cu preacurvia. Cand o sa ajungi la portile Raiului si Sfantul Petru o sa te intampine, iti poti prezenta pacatul labei ca si un lucru necesar pentru o viata mai lunga si sanatoasa (reduce riscul aparitiei de cancer), in care sa poti propovadui mai mult timp cuvantul Domnului si sa incerci sa aduci spre calea credintei cat mai multi oameni rataciti.
  13. Baieti eu va sugerez sa il gasiti pe Iisus si sa va lasati de asemenea apucaturi si dorinte animalice care nu o sa va fie niciodata satisfacute pe deplin pentru ca mereu o sa doriti din nou aceasta placere de care nu ne saturam niciodata. Spuneti un NU hotarat pizdei, si dati o laba mai bine, de fiecare data cand va tenteaza acest lucru satanic si o sa va salvati sufletul si o gramada de bani dati aiurea.
  14. Si cand te gandesti ca unii se si indragostesc de astea 🤣
  15. Poti merge linistit ca sigur o sa fii tratat ca un rege mai ales daca stie ca esti de pe forum si probabil o sa lasi recenzie. Am facut greseala sa zic ca am luat de pe publi anuntul.
×
×
  • Creează nouă...