Sari la conținut

axxe

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre axxe

  • Dată Naștere 08.06.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    buc

Vizitatori Recenți Profil

733 citiri profil

axxe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. "Zugravu", fost alaltaieri, 30 minute, zdravana, femeie, 2 contre, a facut pop ca la dop, gata. Am inercat sa lungesc cele 5 minute da la cum se simtea in ea a durat 4.5., dupa ce am pus o pe marginea patului. Ai pe ce pune mana, si am pus. nota 10, 12, la contrele cand era pe mine 13 14. Eu debia astept sa ma duc din nou. 200 ron/ 30 minute, data viitoare iau o ora si ma finalizez de 3 ori acasa inainte sa ajung la ea ca sa-i dau mamica. Nu e skiny, e exact ce trebuie, ambele protejate ca asa a vrut moa Ce ma deranjat e folia din geam, nu era suficienta lumina, mie imi place sa o vad in timp ce i dau, lasa vergeturi si alte alea eu vreau sa vad ca sa mi ramana in cap imagini.
  2. Pe asta am întrebat o o data câți ani are și mi a răspuns la telefon că da ce contează. Vax, albines.
  3. Am fost acum vre-o 5 ani la Luciana, care a stat in genunchi paralel cu mine sa-mi faca masaj erotic, nu m-a lasat sa o ating, am cerut alta fata de la prter mai era una, Beatrice parca, mi-a zis ca nu poate ca vrajeala a fost ultimul masaj efectuat in jade vip thai, au fost o data demult saloane marfa cu 7 8 pana la 15 fete care ieseau la prezentare, care faceu dubla finalizare in aceiasi bani si se purtau frumos acum sunt vai de...... Luci buci ar fi trebuit data afara.
  4. axxe

    sweet pleasure

    Am fost la Lorena, nu stiam ca e rusoaica, am auzit-o vorbind in curte, ma bucur ca am fost la ea, nu am mai fost cu rusoaice pana acum. Este o tipa care dupa parerea mea stie sa citeasca oameni, e inalta, e draguta, permisiva in limita bunului simt, 7 ani de acasa Am cerut 12 finalizari pe ora, mai mult erotic, nu am facut relaxare. Dupa ce am intrat in camera m-a intrebat daca vreau relaxare, cu erotic dupa La cum arata, ma refer la inaltime si la felul ei de a vorbi, am zis sa trecem direct la erotic, a marit puterea luminii in camera la cererea mea, fara obiectii din partea ei, vroiam sa o vad goala, a inceput cu un sarut doua saruturi pe gat pe piept, a luat-o imcet, am apucat-o de sanii aia mici ai ei si dupa vre-o 2 minute si trei miscari prin pat am cedat cracanat tot de ziceai ca nasc. Am fost la dus unde am hotarat sa nu mai stau pentru a doua finalizare deoarece ma gandeam ca acum suna telefonul si ea SOTIA ma intreaba unde sunt, asa ca am zis sa termin ora anticipat si sa plec acasa. Ea: inalta, subtire, cu sanii mici si draguti, priviri de rusoaica, te lasa sa cunilingus, daca vrei, te lasa sa pui mana pe la fofoloanca daca vrei, fara degete. Cum toate femeile sunt frumoase in felul lor, eu zic ca merge incercat un masaj la ea. Final, eu nu scriu recenzii pentru ca mai mult stau sa citesc decat merg la escorte, masaje, etc. Din respect pentru nevastamea, din frica de BTS si asa mai departe. Ce ma rog eu acum e sa nu fi luat vre-o ciperca sau vreun herpes, sau doamne fereste in rest sunt fericit de alegerea facuta, si un pic relaxat. PS daca ea citeste aberatiile de mai sus sunt gagiul care a disperat-o cu OK OK OK
  5. Nu scru recenzi dar pe asta am sunat-o sa o intreb detalii inclusiv ce varsta are, si mi-a raspuns "-da ce conteaza?" i-am dat flit direct.
  6. Am fost si eu la Luciana de la Thai Pasion, aia de nu e nici inalta nici scunda nici subtire nici grasuta, Experienta a fost una foarte nasoala, Intru in camera cu ea o intreb daca pot sa o ating zice Nu,ok zic asta e nu pun mana la pasarici azi, Ma pune sa stau pe saltea si incepe masajul, se pune in genunchi langa mine si incepe sa ma maseze, intind o mana sa o pun pe picior, cica nu ca nu am voie,,, Eu in gandul meu ce-ai ... esti proa...? nu trecusera nici 5 minute si-i zic ca vreau sa o schimb, iese din camera se duce jos unde mai stateau vreo 3 degeaba, se intoarce si zice ca nu are cine ca sunt toate ocupate..... A fost si tare in gura ca pe 150 de roni ea nu accepta sa puna lumea mana pe ea ca vezi doamne ,,,,,. Idea e sa fiea ea sanatoasa cu cine o mai calca vreodata prin alea 3 saloane ale lor...... pe vremuri acu vreo 8 10 ani erau cate 20 de fete la prezentare..... si faceau masaja tata cu sti li clasa de plecai taras..... acum zici ca sunt batute-n cap. https://hotangels.ro/wp-content/uploads/2019/02/Untitled-design-2019-04-23T140708.442.png
  7. 350 1h - etc problema este: la banii astia fac si sex protejat np ceva? sau nu ca de 250 300 pe forumul asta faci chesti mult mai interesante decat masaj plus ca eu sunt interesat sa vin la anesia.
  8. cum o cheama pe gagica din prima poza ?
×
×
  • Creează nouă...