Sari la conținut

te027

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre te027

  • Dată Naștere 26.09.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

te027's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Bună ziua tuturor, am fost și eu astăzi la doamna/domnișoara Alina si am avut parte de o experiență extraordinara pe care doresc sa o împărtășesc cu ceilalți utilizatori ai acestuu forum. Programarea a fost destul de simplă... Telefon stabilit ora pe care am respectato cu strictețe amândoi, comunicat prin sms de confirmare înainte cu o jumătate de oră. Am fost ghidat la telfon către locația exact, unde am dat de Alina o tipa foarte de treaba drăguță cu un par blond frumos, apreciez înălțimea la 1,70 un corp superb pentru vârstă ei cu niște sâni de invidiat. Atmosfera plăcută cu o baie completa îngrijită cu tot ce ai avea nevoie...inclusiv prosop curat pe care l-am primit de la ea. Cat despre serviciile sexuale, pot spune cu sinceritate ca este de departe cea mai strâmtă pasarica pe care am "vizitat-o", sexul oral este pe măsură experienței pe care o are, de nota maximă, am încercat și intrarea din spate si a fost excelent, per total toată întâlnirea avuta cu Alina a fost exact ce-ți recomanda doctorul când ești stresat! Era sa uit și de squirt-ul excelent pe care îl are. Notele întâlnirii sunt: Igienă 10 - perfectă (o piele foarte fină cu un miros plăcut, nu pregnant, exact cum ar trebui sa fie orice femeie) Locația - 10 curat, baie cu de toate, aer condiționat, ambient foarte plăcut și relaxant. Sex oral - 10 pentru toate tipurile de bărbați! Sex normal - 10+ cea mai strâmtă pasarica vizitată!!! Sex anal - 10 si aici deși sunt un fan al sexului anal pasarica ei a învins voința mea. "Amenda" pentru toate de mai sus a fost 250 de lei lăsați de mine pentru o oră excelenta! Mulțumesc frumos Alina pentru experiența petrecută! Week-end plăcut!
  2. Salutare tuturor! In urma cautarilor printre fetele jucause am ajuns si la Melania. Am sunat la numarul din titlu si am stabilit o programare pe care si ea si eu le-am respectat cu strictete (precizez ca prima intalnire a fost acum o saptamana la mine acasa, iar a doua am fost eu la ea). De mentionat pentru baieti, cand doriti o programare la domnisoara macar cu o ora inainte! Melania este miniona, cu un par negru si ochii verzi/ albastri, are sanii ca niste jumatati de portocale micuti si frumosi, un cur de milioane rotund si bine conturat cu niste picioare carnoase si fine. Are o atitudine foarte prietenoasa, dar un pic cam timida insa se transforma cand ajunge in pat. Locatia ei este curata, spatioasa cu baie plina cu geluri de dus, sapun, prosop curat, instalatie sanitara curata si un pat mare care te provoaca de cand intri in casa. Am cerut in ambele programari servicii totale pe care Melania le face cu maxim de profesionalism si pasiune. Acum sa va spun un pic pe scurt si despre serviciile oferite de Melania: Incepe cu un FK de nota 10 cu gentilitate, dupa care trece la un oral nemaipomenit de te ia tremurul (nu poti rezista prea mult ca ai si erupt), continuam cu un normal incredibil de bun cu pasiune si aici trebuie sa spun ca este aproape mai stramta ca la anal si pentru ca nu mai puteam astepta analul ala pe care mi-l doream de la inceput l-am si infipt pe "gogu" in gaurica ei mica si stramta in care am inceput sa trag :sexanalpana la finalizare. Nu prea am cuvinte sa va descriu senzatia sexului anal cu Melania dar am sa dau o nota in subsol si restul am sa-i las pe cititori si potentiali clienti sa descopere . Domnisoara Melania are multi asi in maneca daca indrazniti sa va aventurati in patul ei si anume, oral cu CIM si swallow, la normal daca sta deasupra sincer prima data am crezut ca este anal si atat va mai spun pentru ca trebuie sa mergeti la ea. Acum notele domnisoarei Melania: Locatia 10 (impecabila curatenia); Fata: 10 (bruneta cu ochii verzi, de departe una din cele mai frumoase femei); Corp: 9 (pacat ca sanii nu au mai crescut); Oral: 10 (pentru tot tacamul prestat); Normal: indiscutabil 10 (unul din cele mai bune primite de mine); Anal: 10 pe care il merita pe deplin! Halatul : 350 la mine (taxi inclus) / 300 la ea, pret pentru o ora. Aici as mai avea de mentionat ca in ambele vizite nici nu i-am vazut telefonul si nici in casa nu am vazut vre-un ceas, nu m-a grabit deloc si cu asta arata ca ea este o escorta de TOP 10 in Bucuresti. Felicitari Melania pentru prestatia si profesionalismul de care dai dovada! Keep up the good work! Va urez ciocane tari baieti si spor la !
  3. Respect your life or it will fuck you up!!!

  4. Salutare tuturor! Aseara le-am vizitat si eu cu un tovaras pe domnisoarele Lorena si pe Karina care stau impreuna. Am vorbit la telefon cu Karina si am stabilit o programare pentru mine si tovarasul meu si asa am aflat de colega ei Lorena, la prima vedere la si luat cu furnicaturi pe "Gogu", domnisoara m-a servit cu ceva de baut am savurat o tigara si treci repede la dormitor. Acu' incepe partea frumoasa a povestii, are un corp demential care trezeste animalu' din tine rau cu un set de sani foarte frumosi si carnosi, nr. 2 spre 3, un cur care iti vine sa il mananci la propriu la fel de carnos si niste picioare pe masura drepte, fumoase si peste toate astea o piele foarte catifelata. Acum partea de actiune, a inceput cu un oral bun as zice de 8, am pus repede o caciulita pentru ca abea asteaptam sa ii simt pasarica aia mica, m-am lasat pe spate sa stea ea deasupra ca sa ma pot juca cu sanii ei carnosi. Am pus-o caprita si acolo sa vezi priveliste, un cur mare si bun de nu-ti venea sa mai termini, am terminat in caciulita si am agreeat cu fetele sa facem un schimb ca de si tovarasul meu saliva sa puna ghiara si pe Lorena. Acum sa va fac si rezumatul serviciilor: Locatia: 10 curatenie in camere si in baie, am primit de la domnisoara Lorena un prosop curat sa fac un dus, baia cu de toate gel, sampon, instalatia sanitara curata; Fata: 10 frumoasa la fata, corp demential; Oral: 8 incet si cu delicatete, fara dinti si alte alea cu atentie si la OO dar lipseste ceva si nu prea mi-am dat seama ce, vad eu data viitoare ; Normal: 10 pasarica ei mica si stramta numai buna de futut si cu implicare din partea ei (gemete comerciale as zice eu); GFE: 8 lipicioasa si pupacioasa dar fara FK sincer nu am incercat sa o sarut dar am inteles ca nu face; Anal: nu face; CIM, COB, COF: nu am intrebat pentru ca nu ma pasioneaza, dar din 3 o face si ea macar unu ), intrebati la telefon; Halatul: 200 ron; PS: Tovarasul meu a ramas placut impresionat de Lorena si Karina, sigur va mai revenii. Eu abia astept sa o mai chem odata pe domnisoara Lorena la mine acasa!!! Multa bafta tuturor si ciocane tari !!!
  5. Salutare tuturor, tot cu ajutorul vostru am găsit-o și pe Domnișoara Cristina, am sunat-o și mia răspuns cu o voce dulce și plăcută de te face sa o aștepți cu sufletul la gură. Am stabilit întâlnirea și a ajuns chiar mai devreme decât a spus cu vreo 5 minute și la ușă ce sa vezi o piesă de fata foarte simțită și un pic timida la prima vedere, ce sa mai zic este ca un cadou de Crăciun care abia aștepți sa îl "dezbraci". Am achitat onorariul din obișnuință 200 o ora cu deplasare inclusă, am discutat puțin la o țigare după care am trecut la treabă. Asa cum îmi imaginam de la ușă este foarte buna cu picioare frumoase și cărnoase, un cur de milioane care ascunde o pasarica de adolescenta sâni măricuti semi tari dar foarte plăcuți la atingere, o piele catifelată și plăcută la atingere cu un miros plăcut de parfum. Serviciile sunt oral și normal și anume un oral de nu vrei sa se termine niciodată cu atenție la oo și zonele adiacente, face și deep as zice ca are pofta sa facă oral, normalul este de milioane și va spun sincer nu l-am băgat pe gogu vreodată în ceva mai strâmt ca pasarica ei, lubrifiata natural. Geme foarte plăcut ce sa mai îți scoate mințile pe gura lui gogu de 10 ori pe noapte. 1. Oral de nota 9 cu lauri cu finalizare CIM as zice mai jos de amigdale, 2. Normal 10 nu cred ca mai găsesc ceva mai bun decât pasarica ei magică pe câte apropo știe sa o și controleze (dacă este ea dreasupra îți vinzi sufletul diavolului sa nu se mai termine partida niciodată), 3. GFE 9 dar sincer mai bine nu se poate, doar pentru ca nu este soția sau logodnica nu este de 10, dar Cristina este flowless la capitolul asta, 4. Aspect de 10 chiar dacă unii ma vedeți contrazice dar este o tipa care scoala măciuca doar dacă se uita la ea, 5. FK excepțional 9 cu presiune și talent de nu prea poți sa ii reziști, 6. Halatul 200 cu deplasare inclusă, Scriu acest review pentru băieții de pe forum deoarece eu am pus-o pe dansa pe speed dial. Eu personal o recomand tuturor oricând, oriunde dar mai ales dacă aveți o prieten bun care urmează sa se căsătorească cu cine nu trebuie are nevoie de o ora cu Cristina la petrecerea burlacilor și garantez ca nu mai calcă a doua zi în fata altarului . Va urez, ciocane tari tuturor!!!
  6. Salutare tuturor, în urma recenziilor voastre am sunat-o și eu pe Karina asta seara. De la telefon domnișoare are o voce frumoasa și este hotărâtă, în fine după ce am discutat serviciile pe care le-a și oferit a ajuns în timpul pe care la menționat. Domnișoara are un corp de nota 20 și anume, este cărnoasă cu sâni fermi un fund de brazilianca as zice 1,70 înălțime. Per total exact ce mi-a recomandat doctoru pentru seara asta. Acum sa menționez și de servicii: 1. Oral 9 foarte bine făcut lent și cu talent (am dat 9 pentru ca mereu este loc de mai bine ); 2. Normal 9 foarte pasional și cu lubrifiant natural care te face sa nu te oprești o noapte întreagă dar de am plătit o ora nu o luna ); 3. GFE 9 ca de 10 ar însemna să îți fie soție sau iubita, este o fata foarte sociabila și prietenoasă; 4. FK 9 este unul din atuurile ei; 5. CIM face contracost dar nu ma dau în vânt după fantezii de genu; 6. Halatul a fost de 250 cu deplasarea inclusă. Eu sigur am sa mai apelez la serviciile Karinei! Sincer va zic este una din cele mai de respectat fete din câte am întâlnit în branșa asta. PS:Nu sta cu ochii pe ceas și nu tine telefonul lângă ea și cu ocazia asta ii mulțumesc ca nu ma lăsat neterminat! Va urez, ciocane tari băieți!!!
  7. Salutare tuturor si binecuvantat fie administratorul acestui site, ca tere greu mai este sa gasesti o pasarica pe bani care sa nu faca mai urat ca femeia de langa tine ). Sper sa pot si eu de ajutor cu experienta acumulata in pelerinajul meu spre "Meka"! O seara buna tuturor!
×
×
  • Creează nouă...