Sari la conținut

autotruck

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre autotruck

  • Dată Naștere 02.08.1966

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    resita

Vizitatori Recenți Profil

1.271 citiri profil

autotruck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Un alb şmecher se duce şi el la nudişti pe la Miami Beach. Ca să impresioneze, îşi tatuează pe sex numele soţiei: WENDY. Mîndru tare, patrula el pe plajă, încercînd să agaţe o gagică, două... La un moment dat, vede un negru, pe al cărui sex se vedeau două litere: WY. Albul îl întreabă: - Şi pe soţia ta o cheamă tot WENDY? Dar n-ai avut loc să scrii, nu-i aşa? Iar negrul răspunde: - Nu, eu sînt responsabil cu primirea turiştilor. Pe a mea, în erecţie scrie: "WELCOME TO MIAMI BEACH. HAVE A NICE HOLIDAY".
  2. Directorul unui internat îi previne pe băieţi: - Dacă dă dracu' şi-l prind pe unul din voi în dormitorul fetelor, îl amendez cu 10 Euro, a doua oară îl ard cu 20 de Euro şi a treia oară cu 40 Euro !Din spate, o voce timidă : - Dom' director, da' un abonament cât costă?
  3. O tipa geloasa ii trimite sms prietenului ei... Iubi,daca dormi, trimite-mi visele tale,daca razi, trimite-mi surasul tau! El ii trimite raspunsul....Iubi,sunt pe wc....ce sa-ti trimit??!!???
  4. ....pune si tu la vedere....pt fratii tai ceva adrese dca stii....nu tine numai pt tine...
  5. .....pune ceva si noua ....sau PM.
  6. Domn prezentabil 47 ani doresc o seara perfecta cu o doamna/domnisoara ....max 40 ani, info,poze, detalii [email protected]
  7. ...anunul poate e valabil....pozele in nici un caz.....
  8. .....incercam si noi baieti un anunt....cu doua???? ....cred , comvins sanse NULE
  9. ....a sters anuntul si a pus altul.... http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/draguta-sexy-ador-sexul-fara-limite/7b0d6c7e78616650.html
  10. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/ai-pofta-de-un-porno-real-fara-limite-sunama/7b0d6c7f7e686356.html A aparut de ieri....stie cineva ceva ? Eu am sunat astazi si defiecare data inchis. Are si aici o postare in sectiunea noilor veniti.
×
×
  • Creează nouă...