Sari la conținut

nightboy4ever

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nightboy4ever

nightboy4ever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Sal tuturor !Nu demult am vizitat pe fluturasul respectiv, care presteaza pe strada Slatinei nr. XX la parter, locatie curata, lipsita de mobile, o masa pentru TV, un dulap pe jumate gol, si un patut pe care se desfasoara actiunea ... a si doua fotolii pe care m-a poftit, inainte de actiune.Povestea despre niste lucruri nesemnificative, cei drept parea sincera si comunicativa cu o voce ff placuta. Cum e si Ea este una dinrte cele mai placute damneze intalnite, cu un corp frumusel de loc nu e plinuta cu sani mijlocii putin lasati dar fermi.E undeva pe la 168 cm si re vreo 50-55 kg, bruneta, cu ochii caprui, simpatica si la fatada :)Prestarile:1) Oral / Normal protejat 70 Ron2) Oral neprotejat / Normal protejat 100 RonActiunea petrecu-se cu multa fitza si mofturi, asa se pare caci femeile care presteaza sunt prot obisnuiti, cel putin cele care nu au defect fizic :)Oralul ff mechanic se ajuta foarte mult cu mana, teoretic "sula" o tine, musca de capatul prezervativului si o freaca cu mana. La normal se misca destul de bine am incercat multe pozitii, dar cand e deasupra oboseste.Conculzie sa mergeti cu "trompeta" ridicata si sa faceti treaba normal, rapid sa nu esiti din timp. cei 30 min sau un numar. Bafta tuturor!
  2. Sal Lingvistule !Deci FLOC, floci, s.m. (Spec.; de obicei la pl.) Smoc mic de păr, de lână sau de mătase. ♦ (Spec.; de obicei la pl.) Fir de păr din regiunea pubisului. [Pl. şi: (n.) floace] – Lat. floccus.daor sorry next time im vei exprima mai pe babeste sa inteleaga si altii:....... Floci lungi si stufos neglijenta ... care ajungea pana la genunchi..... :)Nu am vrut sa pomenesc dar pe langa "blana" si Labia Mare era ceva de creastă de cocoş esit mult prea mult in evidenta, pe langa firele de la Pubis. Dar nu iti mai povestesc pentru sa fim si noi optimisti si realisti poate gaciga isi v-a shimba masina de tuns iarba pe niste lame de barberit.good work good luck
  3. Yo ALL !Intro zi cu soare, in anotimpul acesta nu e prea des, am vizitat de curiozitate si pe "damele'' din acest apartament. Locatia e undeva in spatele farmaciei de langa fosta sediu TVS in bloculrile turn. Tip AN daca nu ma insel.Apartamentul este curata si este destul de bine dotata .Fata cu cine am vorbit a deschis usa si m-a poftit politicos, si m-a indrumat in Bucatarie unde am mai gasit o gacica care cica tot presteaza. E o blonda mai mica si mult mai satula de cea ce face abia arunca privirea catre mine. In final am inteles de ce pozitia ochilor erau cam defocalizati, ( cu una se uita orizontal si cu una vertical) , de era evident pe cine pica alegerea.Cea Bruneta e mult mai actractiva si mai inalta cam 1,70 cu aprox 50kg , e subtirica su sani micute dar frumosi. Singurul minus ce avea ca si look ca e plin de pete de la nastere , si are flocii lasati pana la genunchi:)Actiunea: Ma pofteste intro camera cu pat francez acoperit frumos aranjat , ne dezbracam sa trecem la treaba.Na fratiilor de aici se schimba comportamentul devine grabita, face mofturi, ca ea oboseste daca e deasupra clientilor, ea incepusi sa negocieze, timpul actiuni e cam 20 - 25 min. desi spusese prima data ca 70 Ron oral / normal protejat este un 'Numar'' ... etc etc. Cica merge si oralul neprotejat, si finalizare pe corp dar asa sunt ceva costuri suplimentare.Incercam eu sa ma conving si sa sar peste problemele acestea dar nu am mai putut, mi-a trecut tot feelingul asa ca am iesit din camera apoi din apartament.Per Total:- Locatia un 9.- Oral destul de ok 7- Normal un 6 - comportament -1 desi fata e destul de ok mai bine nu stati de vb cu ia - faceti un nr rapid fara complicati,i fara povesti, eventual s-o tineti tot tumpul cu gura plina :PBafta all.
  4. Dragi prieeni si colegi de "messerie"Am sunat un madam din JDD (• ofer companie. Tel: 0747- 882- 065) si am stabilit o intalnire la o anumita ora. Inainte de a ajunge la ea imi comunica caci ar trebui sa-mi cumpar o "haina de protectie" ca ea nu mai are ! Ok s-a rezovlat , ajungand la ea deschide usa la look inbracat e destul de ok putin diproportionat .Are vreo 155 Cm inaltime si vero 45 kg bureta cu ochi caprui srpe verzui frumusel la fatada. Ma serveste cu un suc , povesteste putin dupa ce se dezbraca... mai bine nu trebuia : Sanii lasati pana la burta, piciore unflati si cu pielea crapata etc...Fiind pregatit am zic hai sa sarim peste amanunte o tragem din spate ...Incepe sa sarute nota 7 dapa ce imi deschide fermoarul si trece la laba nota 8 nu face DT dar relativ ok. Dupa ce micutul ajunge la o lungime potrivita se intaorce si incep sa-io dau. Dupa 5 minute si niste tipete infiorataore caci nu mai puteam am intorso si l-am pus pe picioare si dai si din fata trece 10 minute si imi spune ca a obosit. Cuncluzie era mai bine un sput de la A -> Z si un laptic pentru ea si gata!Asa Am ramas cu Pula si cu Buza unflata in totalitate pentru 20-25 min s-a platit 100 Ron am mai stat un pic pe marginea patului cad imi zice ca mai am vreo 10 minute. O.o a mai incercat sa mai o sloale in 10 minute dupa o demoralizare cu putin succes... Per total bani aruncati pe geam ... Nu va recomand !
×
×
  • Creează nouă...