Sari la conținut

ursul41

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ursul41

  • Dată Naștere 01.01.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ursul41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Salut confrati! Astazi am ajuns si eu la domnisoara Irina. Mi-a placut ca din descrieri parea micuta, bine facuta si accepta anal. Descrierea fetei o aveti din posturile confratilor care au vizitat-o inaintea mea. Dar, scurt si la obiect: Locatia 8-9 - Mosilor, langa restaurantul Burebista, apartament ok, baie curata, prosop curat, gel de dus.... Din pacate eu apreciez mult daca fata este singura in locatie, deci asta ar fi singurul minus din parteamea. Fata - 9 - este micuta (1.60-1.65), sani maricei, cu forme bine conturate (asta e un plus pentru mine, eu apreciez fetele cu ceva carne pe ele...), amabila, simpatica, per total este ok. Oral - 9 - bun spre foarte bun, fara prezervativ, cu DT excelent...poate si din cauza ca nu sunt foarte mare... Anal - 9 - prima finalizare a fost cu anal, a intrat destul de usor, pozitia pe la spate, se misca bine... Normal - 9 - a doua finalizare a fost cu ea deasupra, si s-a miscat foarte bine, cred ca ii place sa fie ea deasupra. Altfel, mangaieri, sarutari usoare, totul a fost ok. Pana la urma, o experienta de repetat, nu a fost ceva spectaculos, dar..... m-am simtit bine si asta este tot ceea conteaza pana la urma. Pentru o pauza de pranz, mai mult decat satisfacator. Sincer, de cand am inceput sa scriu pe site despre vizitele mele pe la fete, inca n-am gasit o fata cu care sa ma simt extraordinar, cum am gasit in delegatiile prin Timisoara. Acolo am o fata....mama,mama..... Acum o saptamana i-am tras-o intr-o cada cu jacuzzi.... .....am fost in Rai si inapoi.... Dar sa revin la final. Concluzia: 1 ora, 2 finalizari, cu anal inclus, 150 ron. Domnisoara Irina merita vizitata oricand.... Repet si iar repet..... asta a fost experienta personala... Salut si sa ne auzim cu bine!
  2. Salut confrati! Dupa luni de incercari, am reusit sa ajung acum 2 zile la Xenia. Pentru mine a fost o mare dezamagire....Nu stiu de ce, dar pur si simplu nu e genul meu...Am ramas doar cu "golirea instalatiei" si atat. De asta eu zic tot timpul ca experienta fiecaruia este personala. Nu as putea motiva clar de ce nu mi-a placut, dar nu am avut acel "click" impreuna. Fata este ok, arata bine, cand am stabilit programarea s-a respectat. Locatia era la blocul turn de la Sala Palatului -ca nota i-as da un 8. Mai era cu o fata. Baia relativ ok. Prosop curat, un gel de dus. Nu am ramas impresionat de absolut nimic. Nici nu pot da note, pentru ca nu am ce sa notez. Nu a fost o experienta negativa, nu pot sa vorbesc de rau..... dar pur si simplu nu mi-a inspirat nimic memorabil. Poate ca nici eu nu am fost intr-o zi prea buna. Dar de la primele secunde cand te vezi cu o fata, se stabileste o legatura ......sau nu.... Azi a fost nu. Am dat 150 ron pentru 2 numere, aproximativ 50 minute. Asta este. Bafta voua!
  3. Salut confrati! Am vorbit cu domnisoara ieri, pe mess. O perioada este plecata din tara. Nu stie exact cat timp. "Succesuri".... multe!
  4. Salut confrati! Azi am reusit sa-mi sincronizez programul cu al fetei, dupa mai multe incercari nereusite..... Dar, pe scurt, despre vizita, nu-mi place sa dau multe amanunte. Fata - ok, chiar daca este "creola", nu te impresioneaza prin frumusete sau fizic, este o fata normala din aceste puncte de vedere, dar stie sa se faca placuta. Vorbeste frumos, cursiv, corect. Intotdeauna atmosfera care se creeaza depinde si de noi, cei care "vizitam". Ce mi-a placut la ea in mod deosebit a fost pielea: fina, creola, lucitoare, ..... Locatia - 8-9 - curata, baie ok, cu ce-ti trebuie, usor de gasit. Oral - 9 - bun, mie mi-a placut, cu deep bine reusit, e adevarat ca nici eu nu sunt vreun Terente.... Normal - 9 - bun, este primitoare, iar pe la spate privelistea este chiar excelenta. Are un fund tare frumos.... Per total o experienta relaxanta.... De vizitat din cand in cand, parerea mea, pentru diversitate..... In final, am stat cam 1 ora, 2 finalizari, 150 ron. Cam asta este...... "Succesuri" multe si dese!
  5. Salutare confrati!De mult o aveam in agenda pe Anca, dar dupa cateva tentative de intalnire avute anul trecut, ma lasasem pagubas (temporar). Acum, citind ca are program aproape zilnic, mi-am zis sa mai incerc..... Si surpriza, am reusit sa o intalnesc azi-dimineata. Deci impresiile sunt proaspete. Nu pot decat sa subscriu 100% cu descrierea facuta de Prafuit la inceputul topicului....A fost mai mult decat perfect... De mult nu m-am mai simtit asa bine cu o escorta.... Chiar daca are peste 30 de ani, din partea mea are un 10 per total. Nu intru in amanunte......e greu de descris cat de bine m-am simtit...poate sunt subiectiv, dar intotdeauna la genul acesta de intalniri nu poti fi decat subiectiv. Probabil ca am fost pe aceeasi lungime de unda cu ea....sau mai mult decat atat....pe n lungimi de unda.... Poate si faptul ca am peste 40 de ani... habar n-am... Deci, notele:Locatie - 10 - apartament curat, baie aranjata, cu de toate, usor de gasit, etaj inferior.Fata - 9 - nu este fotomodel, dar are ceva al ei, care mi-a placut, oricum aranjata, curata, pasarica dulce....Oral - 10+ -are un stil deosebit.....DT, atentie prin zonele adiacente...Normal - 10 - fara restrictii la pozitii....elastica...Anal - 8 - nu este ceva spectaculos, a fost mai bine la normal...Am dat 300 ron, 2 finalizari, aprox. 1 ora si 15-20 minute.Din partea mea, de revenit pentru aprofundare si explorare mai intensa.Cred ca o perioada, ma voi delecta doar cu ea, imi convine intervalul 8.30 - 10.00 dimineata de minune.Iti da o noua perspectiva asupra zilei ce abia a inceput.Cam asta este....Succes la calarit, confrati!
  6. Salut confrati!Azi am trecut si eu pe la domnisoara Ana...... De acord cu confratii de mai-sus care au vizitat-o..... Miniona (chiar mica mi s-a parut, dar eu am 100 kg...), draguta.Locatie - 8 - curata, ingrijita, baie ok, cu tot ce trebuie, dar pentru mine faptul ca mai are o colega..... e un minus... desi nu am fost deranjat de colega (n-am vazut-o).Oral - 8-9 - nu mi s-a parut ca e iesit din comun... bine facut.... dar atat.Normal - 9-10 - am luat-o pe la spate de 2 ori..... asta a fost interesant......Cost - 200 ron, 1 ora, 2 finalizari.Concluzie, de revenit....daca nu ai o oferta mai buna atunci cand te mananca.... sa faci hatza-hatza.Bafta tuturor!
  7. Salut confrati!Dupa indelungate incercari de a o gasi pe Maya, am reusit in sfarsit astazi sa ajung la domnisoara. Dupa cum spuneau si colegii de mai-sus, Maya este o fata draguta. Micuta, slabuta, sani medii, dar o aparitie incantatoare per total. Genul de fata de liceu, dupa care eram innebunit candva, in vremuri stravechi....Pe scurt:Locatie - 10 (apartament curat, baie ok, prosop curat....usor de gasit ca zona...)Servicii - 10 (ce am cerut, asta am primit, adica oral, normal, cu diverse variatiuni.... sarutari, mangaieri...) Nu am cerut servicii mai speciale (CIM, COF..... alte prescurtari de gen.... fara anal)Pentru 1 ora si un pic, 2 finalizari, 200 ron. Per total, de revenit, mai ales ca imi place fundul ei, care joaca frumos cand o iei pe la spate.Cred ca o perioada ma voi axa pe Maya si Brigitta......Poate la primavara, cand or sa zburde hormonii mai abitir, sa mai caut si altceva....Succes la vanatoare, stimati confrati!!
  8. Salutare confrati si LA MULTI ANI !!Astazi am facut si eu o vizita la domnisoara...... O tot cautam de vreo luna dar nu reuseam sa o prind. Nu pot decat sa confirm cele spuse de confratii de mai-sus.Fata - 9 (curata, draguta, amabila, nu se si nu te grabeste.....)Oral - 9+ (CIM fara probleme.... atenta sa te "goleasca" bine).Normal - 9 (diverse pozitii, FK, se misca bine).Locatia - 9 - 10 (apartament curat, baie dotata, prosoape curate)Pretul - 300 ron, un pic peste o ora (am plecat eu mai repede... ca aveam treburi prin oras), 2 finalizari.Poate unora li se pare un pic prohibitiv pretul, dar prefer o fata ca ea, singura in locatie, decat sa stau la rand la baie in alta parte....De revenit cu siguranta.Un an plin de "realizari marete", cum spuneau unii pe vremuri....
  9. Salutare confrati!Ma cam batea gandul sa o vizitez pe domnisoara, si acum cateva zile chiar am testat-o. O experienta buna per total, fata este mai mult decat ok, din partea mea. Conversatia cu ea decurge usor, fara stress. O ora de relaxare......Dar pe scurt:Fata - 10 - arata bine, un corp frumos si un fund......extrem de tentant dupa gustul meu.Servicii - 9 - oral (cu prezervativ, la cererera mea), dar bun, cu deep excelent.... cu lins zone adiacente....normal in mai multe pozitii, dar pe la spate a fost ceva extraordinar, are un fund extrem de incitant. Mangaieri, sarutari usoare. Are o piele care miroase bine peste tot, inclusiv la pasarica.Locatie - 8 - apartament curat, baie ok, dar mai era inca o fata, si pe mine ma deranjeaza teribil ideea de a sta la rand la baie, ca avea si colega ei pe cineva. Camerele de "lucru" erau alaturate si cand am iesit de la baie aveam impresia ca ma voi ciocni pe hol de "vecinu' partener..." care "lucra" la greu cu colega.Total "prestat" - 1 ora, 2 finalizari, 200 ron.Poate ca sunt eu mai mofturos, dar ma simt mult mai bine cand fata este singura in locatie. Cred ca nu voi mai merge la fetele care nu sunt singure....Concluzia finala: de revenit, daca se muta singura. Parerea mea.
  10. Sunt de acord cu colegul de mai sus. Am vizitat-o si eu de mai multe ori, cand era in Tei, pe langa caminele studentesti. La un moment dat mi-a zis ca pleaca la sora ei in Germania, parca. Merita banii... Ea are un grad de participare foarte inalt, ii place sa se futa, pur si simplu.... Cel putin asa era atunci.Locatia, era foarte curata... cred ca era chiar maniaca in privinta asta...Nu este o frumusete, dar te simti bine cu ea. Daca s-a mutat pe langa Mariott, cred ca o voi cauta cate de curand, este pe langa serviciul meu....In amintirea vremurilor bune.
  11. Salut confrati!De la o vreme am prins gustul testelor in orb, adica fete pe care nu le gasesc pe forum.Azi am mai testat ceva nou, cel putin asa cred.... poate alti confrati ma vor contrazice (ca nu este noua), dar asta este. Imi asum riscul. Deci: No name, adica nu stiu cum o cheama, are profil la noi pe site. Mi-au placut foto si am zis sa degust ce vad......:)Pe scurt. Locatie - Strada de langa Casa de Pensii - Foisorului - undeva in capat, langa un Mic.ro, un bloculet nou galben.Am sunat, am stabilit, am ajuns....Sunt 2 fete in locatie. Fata cu care m-am intalnit, nu este cea din foto, este colega ei. Raspund amandoua la acelasi numar de telefon. Dar in afara de faptul ca are sanii un pic mai mici decat cea din foto, in rest, arata bine.. Dragutica, supla, 1.70 cm, curata, par negru pana la umeri, amabila, 21 de ani.Nu intru in prea multe detalii, nu sunt asa bun povestitor.Note:Locatie - 10 - apartament in bloc nou, aranjat, totul curat, baie ok, prosop curat, cada, toate cele de spalat.Fata - 9 - arata bine, amabila, te simti bine cu ea, curbe frumoase, sanii marime medie, dar frumosi (cand era deasupra se balanganeau extraordinar de frumos... piele frumoasa, pasarica proaspata...Servicii - 9 - oral fara protectie, normal cu diverse pozitii, geme frumos cand intri mai adanc, sarutari timide, stie sa te mangaie, sa te maseze pe ici pe colo. Nu face anal, iar de rest, gen CIM,COF, COB.....nu m-a interesat, n-am cerut.GFE - 9 - m-am simtit ca si cu o amanta... A doua oara chiar cred ca a a vut si ea orgasm, dupa anumite semne pe care le-am sesizat (doar daca nu o fi o buna actrita, desi dupa cum ma strangea cu pasarica.....)Tarif - 200 ron, 2 finalizari, 1 ora (aprox., nu sta cu ochii pe ceas).Pentru mine o experienta reusita..... o relaxare de moment excelenta....Voi reveni cu siguranta.Astept alte pareri, dar tin sa repet, ca experientele prin care trecem fiecare sunt personale. Depinde de tine, de moment, de fata...etc.... sa fie o experienta reusita.Bafta tuturor!
  12. Salut confrati!Ma "manca" rau de tot sa o cunosc pe domnisoara Alessia, asa ca astazi am purces la treaba.Incerc sa fiu scurt. De cum am vazut-o, in mintea mea s-a produs un click.... Are cam 1.70, slim, sani micuti (dar frumosi), arata ca in pozele de mai sus.... Este frumusica.. E la inceput de drum in domeniu, a spus ea. Inclin sa o cred, dupa micile stangacii avute in ora petrecuta impreuna. Are pasarica frumoasa, curata, si mai ales stramta..... O reala placere sa o penetrezi.. Piele curata, fara tatuaje (asta am apreciat ca pozitiv), frumos mirositoare.Ce face: oral fara prezervativ, normal cu, mangaieri, sarutari, french kiss.....accepta finalizare pe corp, din cate am inteles, eu n-am testat. Altfel, oral cu deep excelent (mai ca nu-mi venea sa o cred ca este la inceput), normal in pozitii diferite, cu participare excelenta din partea ei.Ce nu face: finalizare in gura, pe fata, anal.Locatia curata, dar cabina de dus era cam "stramta" pentru mine... nu de alta dar am 1.85 si 100 de kg. N-am incercat sa fac dus, mi-era frica sa nu raman cu cabina in mana..... Pozitionare, pe Corneliu Coposu, aproape de OMV. Oricum se muta de aici in cateva zile, dar doar schimba etajul, am inteles. Acum era la etajul 2 si se muta la etajul 7. Asa mi-a spus.Notele:Locatia - 8-9GFE - 10+Corp - 9Serviciile prestate - 9Tarif - 300 ron / 2 finalizari/ 1 ora aprox. (nu se uita la ceas)Dupa parerea mea, este o Brigitta in devenire (confratii care au vizitat-o pe Brigitta stiu despre ce este vorba).Mai are o colega in locatie, dar este o prezenta discreta.Poate putin cam scumpa raportat la serviciile oferite, dar mie mi-a placut. Atmosfera placuta, discutii, glume, sex facut fara graba.Un moment de relaxare bine venit cand ai chef de ceva "soft".Totusi, este doar parerea mea. Spun asta, pentru ca din postarile confratilor am vazut ca se mai intampla sa fie opinii total contradictorii referitor la o fata.Depinde probabil de persoana, moment .....Succes la fete!
  13. Salut confrati!Vreo informatie utila despre Alessia - 0721122927? Pare interesanta...... Scuze moderatorilor pentru incadrarea gresita la zona de "Regulament si anunturi administrative". Poate ma ajuta cineva sa-l punem la "Consiliere si informare".Am fost neatent cand am creat thread-ul, mea culpa.
  14. Salutare confrati!Am fost si eu la domnisoara in Averescu.... Nimic de spus in plus fata de antevorbitorii mei... La cei 200 lei / ora, este mai mult decat ok. Te simti bine, ambient placut si curat, serviciile excelente.... Locatie - 9Servicii - 9 oral, normal, deep..., excelentFata - 8-9, implicare, amabilitate....Per total, cand nu ai ceva nou de vizitat, este foart bine de revenit....
  15. Salut confrati!Azi am vizitat-o pe domnisoara la blocul turn (langa Sala Palatului). Nu pot sa spun ca m-a impresionat... Locatia 7 - baia cam ......uratica, fara cele de spalat si cam neagra....Fata - 7 - era mignona (cam 1.60), cum imi plac mie, dar... nu m-a atras... nu ca ar fi fost urata, dar nu pe gustul meu..Prestatia - 6 - slabuta rau, folosea cam mult dintii la oral (oricum am pus prezervativ si la oral, fiind prima vizita), la anal cam greu, ca nu avea nimic de uns....In fine, per total, din punctul meu de vedere, a doua oara nu ma mai duc.Dar.... sincer vorbind, asta a fost experienta mea...Poate altii vad altfel...Costul - 200 ron, 1 ora, 2 finalizari, cu anal inclus.Bafta la futut!
×
×
  • Creează nouă...