Sari la conținut

bazt

Serious Contributor
  • Număr conținut

    215
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre bazt

  • Dată Naștere 13.09.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

4.376 citiri profil

bazt's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

173

Reputație

  1. bazt

    SEX NEPROTEJAT

    Cele care oferă sex ne protejat sunt multe fete tinere care trebuie să producă multi bani pentru băieți care "le protejează" și ele cum sunt la inceput poate au chear reținute actele de băieți , nu au ce face și se conformează cerințelor. Dar partea ciudată ii că sunt puțini care te atenționează dinainte că respectivele fac neprotejat și pe altele care vin și lucrează profesionist cu programare și confirmare apare imediat cate unul sa acuze de cate ceva și am văzut n cazuri
  2. Am vizitat-o astăzi și eu pe titulara acestui topic , am plecat de acasă un pic sceptic fiind prima data când o vizitez anunțase că are și colega îmi făceam planuri daca nu ii ce trebuie , și când ajung la ea în locație și mă întâmpină la ușă și o vad îmi zic in mintea mea wow ce femeie , exact pe gustul meu nu grasa ,nu slabă exact tipul de femeie care îmi place mie . Apartamentul curat baia dotată cu tot ce este nevoie prosoape curate și colega ei mi sa părut de treabă nu m-am simțit deranjat de prezenta ei . In legătură cu ce sa petrecut în dormitor nu vreau sa detaliez ce sa întâmplat acolo pot doar sa zic căci Laura este exact ce "mi-a prescris doctorul " m-am simțit în dormitor cu ea că și un copil într-un magazin de jucării chear știe ce să facă cu tine in dormitor și știe să se facă plăcută . Sper sa mai am ocazia sa mai trec pe la ea pentru o "ședință de terapie" . Băieți va recomand !
  3. Când mai avem ocazia sa te întâlnim în Sibiu?
  4. Am vizitat -o și eu astăzi pe Ana , greu am găsit și eu o programare la ea am mai incercat de câteva ori sa mai merg la ea dar va nu avea liber ba îmi răspundea târziu la mesaje și tot așa , in sfârșit astăzi am avut noroc și am revizitat-o , am mai fost la ea când activa împreună cu "Alina căsătorită " , Ana aceleiași fata drăguță și lipicioasa a știut pe ce butoane sa apese să mă facă să mă simt super bine , o sa o revizitez cu siguranță când o să ne mai potrivim cu programul .
  5. Am vizitat-o și eu în seara asta pe SuperBetty și am rămas foarte plăcut impresionat de cum mă primit și cum sa comportat cu mine pe toată durata vizitei nu are nikname-ul superbetty , chear e super in opinia mea , mă răsfățat cu ON și NP la ON chear a trebuit să o opresc eu că ea nu avea de gând să se oprească , i-am întors și eu favoarea are o păsărică curata mi-a plăcut cum a reacționat când am fost cu capul între picioarele ei , sâni sunt de nota 10+ , apartament ok curat cu baie dotată cu cele necesare am primit prosop curat din dulap , chear daca în locație mai este o fata și avea client nu m-am intersectat cu el și nu am fost deranjați din treabă , cat că mie unul nu prea îmi place să merg la fete care sunt mai multe într-o locație și de chestia asta nu am fost la fata asta până acum , la plecare am văzut-o și pe colega ei și ea îi o fată drăguță chear am schimbat câteva glumite in timp ce mă încălțăm și cred că o să o vizitez în viitorul apropiat . ON 10 a fost ce trebuie și până în gât adânc NP 10 mă înnebunit cat de bine mă simțeam în ea
  6. bazt

    Raysa 0733198982

    Super, bine ai venit! Cat timp o sa stai ? Sa știu dacă apuc și eu să trec pe la tine
  7. La cum areți ești de ne ratat ! 🤩🤩🤩
  8. Am vizitat-o și eu pe titulara acestui topic și am rămas plăcut impresionat de felul cum arată , drăguță la fata sâni mari și naturali exact cum îmi place mie , nu vreau sa detaliez ce sa întâmplat în dormitor, dar serviciile de care am beneficiat au fost la superlativ , fata e vorbăreață îți dă senzația că este cu tine și trăiește clipa placeri în același timp cu tine . Apartamentul e ok curat cu toate cele necesare la fel și baia . Nu m-am simțit grăbit in nici un moment pe durata vizitei pe total pot sa zic că este una dintre cele mai reușite vizite . Notele pentru prestație nu pot sa zic de cat 10 pentru oral și normal și 11 pentru atitudine și comportament. Eu o sa revin cu siguranță de fiecare data când o să am ocazia.
  9. Am vizitat-o și eu pe titulara acestui topic și pot sa spun că mi-am îndeplinit o fantezie de când eram puștan sa o fac cu o femeie matura care arata bine . Laura este o femeie frumoasă vorbăreață ce face face foarte bine nici nu am simțit cat de repede sa scurs timpul în compania ei cred că și dacă stăteam cu ea și 2 sau 3h tot nu îmi dădeam seama de timp , tot ce pot sa zic ii că am petrecut o h de calitate în compania ei nu vreau sa detaliez ce am făcut cu ea cu lux de amănunte dar mi-am propus sa o mai vizitez când mai trece e la noi . O zi frumoasă îți doresc Laura!
  10. Am vizitat-o și eu ieri pe titulara contului , și am rămas cu o periere foarte buna despre ea ,chiar daca ii slim are sâni destul de mărișori și sunt superbi. Locație a fost in Avangrden , am optat pentru o ora cu extrauri , la care ea ma certat că nu am anunțat-o de când am făcut programarea că vreau și AP greșeală mea că nu am fost atent la ce scrie in descriera ei dar am beneficiat din plin și de acest serviciu care a fost super . Pe total eu chera îmi doresc să o mai vizitez , că nu m-am simțit deloc grăbit și este și foarte frumoasa. Spor!
  11. Am vizitat-o astazi pe Tanja și am rămas plăcut surprins căt de frumoasa este și felul în care mă primit , eu am mai fost la ea și dățile trecute și de fiecare dată a reușit să mă surprindă foarte plăcut . Am avut parte de una dintre cele mai plăcute experiențe astăzi cu ea , ne-am îmbrățișat, Tanja se vede că îi profesionista știe să te facă să te simți în largul tău și să îți dorești să o revezi .
  12. Am fost astăzi de am vizit-o și eu pe isabelle și am fost impresionat plăcut de felul în care arata și cum mă primit , apartamentul este ok că toate din acea zona , cat despre servicii nu asi prea vrea sa dau detalii ce și cum am făcut dar va spun doar că au fost la superlativ iar isabelle a fost peste așteptările mele . Îmi pare rau că o să plece în seara asta din Sibiu că asi fi vrut să repet experiența cu ea , poate o sa mai treacă prin Sibiu și cu siguranță o sa o mai revizitez.
  13. O fi ajuns in Sibiu? Că nu se trimite mesajele pe WhatsApp
  14. Buna ! Astăzi după-masă am avut placerea de a o întâlni pe titulara topicului , am rămas foarte plăcut surprins de felul in care arata și de modul de comunicare, de un singur lucru am fost nemulțumit de faptul că drumul este in lucru și te cam refuza unele taxi-uri și bolul , in schimb fata mi-a plăcut cam tot la ea făcând o glumă " daca făcea și fk o rapeam " este comunicativa ,ai ce vorbi cu ea am stat o oră în compania ei și am avut parte de oral foarte Deep, apoi ne-am luat cu vorba până când mi zis că sa mai incercam sa facem ceva dar m-am uitat la ceas și am zis că în 10 min nu are rost sa mai incercam nimic , am strans-o în brațe și mi-am luat la revedere în speranța că o să o mai vizitez .
×
×
  • Creează nouă...