Sari la conținut

totomoto

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre totomoto

totomoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Am vizitat-o si eu pe mini-domnisoara aceasta. Nu m-a impresionat. Sa va povestesc: Totul s-a intamplat in urma cu vreo doua sapt. O sun pe domnisoara...raspunde la al doilea apel.. ma cheama in zona Frigorifer de unde urma sa o mai sun. Buuun! Ii spun sa nu cumva sa rasp la altul pt ca am sa ajung in 5 minute.. Ma misc rapid prin trafic si ajung in zona si (nu ma mir deloc) nu rapunde..mai stau 5 min...iar...raspunde si imi da numarul blocului si scara si imi inchide!!! Neconoscand zona opresc la o statie de GPL si incerc sa obtin pretioasa informatie de la un nene. Dupa 5 min in care m-am chinuit sa inteleg ce spune(o fi avand vreo problema medicala la gat) am plecat fericit spre destinatie. Acolo fac o tura jurul blocurilor pana identific scara(trebuia la stanga dar ca sa mai ard ceva calorii, nenea s-a gandit sa ma trimita la dreapta) si sun.suna ocupat..si sun. si suna iar ocupat.si sun iar..stateam ca boul in scara nestiind la ce usa sa sun. Dupa mai bine de 15 min se gandeste sa raspunda. Eram un pachet de nervi si sunt sigur ca unul dintre voi a sughitat intens in acea zi, la cate binecuvantari i-am transmis. Intru in apartament. Ea e miiiiiiicaaaa, micaaaaaaa, dragutica la fata si cu un aer inocent-resemnat ceea ce m-a dezarmat nitel si am renuntat sa ii mai bat obrazul pentru ca m-a tinut pe casa scarii. Fara sa schitete vreo grimasa ma pofteste in camera din dreapta unde ne astepta o canapea intinsa cu niste perne mari..toate aratau super jegoase. Ii platesc pentru o+n 70 lei dupa care incepe sa se dezbrace. M-am simtit foarte ciudat cand am vazut cat e de mica pe langa mine (abia imi ajungea pana la piept). Oralul a fost asa s-asa. Nu face uz de artificii, totul fiind mecanic cu multa mana. Ma satur si o pun umeri-craci. Nu se uita la tine ci spre locul "uniunii". Se uita asa intens ca ai impresia ca ruleaza un film acolo. Plictisit, am pus-o capra unde neavand nici un ajutor auditiv sau vizual m-am chinuit un pic sa termin. Dupa finish mi-a dat niste hartie igieniga de aia ieftina. Nu are servetele umede(aveam eu spre norocul meu) si nici la baie nu ai voie:))) Cand ma incaltam o intreb daca sta singura, imi zice ca da si atunci o intreb de ce are la usa adidasi si papuci nr.45. M-a privit sec, cu o privire confuza. In concluzie: GFE: 3, f timida, nu face conversatie O: 4, multa mana N: 7, pasiva Locatie: motivul pt care nu am sa revin. Totusi e posibil sa placa celor cu fetishuri pt miniaturi;) Bafta!
  2. fetele de acolo nu isi dau nr. (exceptia a facut-o Alice). Stiu asta pentru ca am fost acolo de cel putin 10 ori, la Alice, Julia(blonda bucuresteanca, mi-a facut cel mai tare masaj;)) si au mai fost doua dar nu le retin numele si oricum au disparut rapid din peisaj. Acum lucreaza acolo doar doua fete: -Julia care e pe la 20-22 de ani(mi-a zis dar nu mai retin), arata bine, corp ferm, fata rotunda si putin umflata(!) dar e dragutica per total. La masaj se descurca binisor, dar asta numai pt ca mie imi place asa mai tare si ea nu are forta necesara:)) - Fata 2, la care i-am uitat numele, are 27-28 ani, bruneta si slaba. Din pacate nu pot sa spun mai mult pt ca nu am fost la ea niciodata..pur si simplu nu m-a atras.Ce am mai aflat de la domana de acolo e ca se va intoarce Maria (de pe site, ea e bruneta cu trandafirul). Cand mi-am facut planuri pt ea am aflat ca plecase, dar un amic i-a facut un review bun.In principiu recomand locul celor care vor relaxare si care nu vor simti nevoia sa-si taie venele din cauza ca nu le-o pot trage maseuzelor:p Totusi am avut parte si de experiente ciudate in care una dintre fete era la ciclu si se tot oprea din masaj sa isi fixeze ob-ul...bleah! Si alta data am avut surpriza sa imi gasesc maseuza racita cobza astfel ca muzica de relaxare a fost acompaniata de sunetul "duios" si "melodios" al mucilor trasi pe nas...Preturile s-au modificat acum de sarbatori. Mi-au luat doar 150 pt o ora masaj nud, fata de 200 cat era pana acum.
  3. Tura 1 :Acum o luna jumate am avut o intalnire cu domnisoara. Ce pot spune? NU am fost deloc impresionat. Fata nici urata, nici frumoasa..o fata mai lunguiata cu aspect usor cabalin. Mie mi s-a parut un pic prea slaba. A fost destul de seaca la conversatie, dar uimitor de atenta(am zis doar ca mi-e o sete de mor si mi-a oferit o sticla de MD de la frigi:) ) 70 o+n..s-a aruncat direct cu gura peste membru fara sa ma intrebe daca vreau cu prez. Prestatia la oral a fost mediocra. Am rugat-o sa stea deasupra si s-a conformat..am mai schimbat ceva pozitii si m-am terminat..ea intinsa pe burta..eu deasupra. Destul de "absenta"..niste gemete usoare, aproape imperceptibile, nimic notabil. Tura 2 (sapt trecuta):Va spun ca nu intentionam sa ma intorc, dar daca restul (am mai sunat la 4 nr.) nu au raspuns si "presiunea" era mare:)), am zis ca mai incerc o data.Am sunat..am ajuns..si surpriza..m-a recunoscut! De data asta a fost foarte vorbareata si zambitoare. Am stat un pic la povesti dupa care am trecut la "ostilitati". I-am zis ca vreau sa folosim prez. mele si a fost surpinsa si mirata ca vreau oral protejat. Oralul a fost mai bun ca data trecuta, mai cu mana, mai cu manutele peste bijuterii mai un DT(nu f mult ca se inceca). Apoi s-a ceut deasupra..apoi capra de-a latul patului ca altfel scartaie la greu:))..am facut pe misionarul(statea cu ochii inchisi si gemea usor, totusi nu f credibil)..am inceput sa transpir la greu si nu simteam semne de finish(incepeam sa fiu stresat ca o sa plec neterminat..ca doar am mai patit.), a insistat sa i-o mai trag capra si dupa cateva min am impins-o pe burta si mi-a venit o idee : ANAL..scump vroia 130 lei asta peste cei 70. Asa ca m-am terminat rapid cu metoda folosita si data trecuta.Apoi mi-a oferit servetele umede, am mai stat un pic de povesti..vrea sa plece din locatia aia ca are ceva tiganci in zona..si whatever..nu am inteles si a mai zis ca vrea sa se intoarca in Italia. Asa ca cei care vreti profitati cat mai e ocazia.Daca m-as mai duce a 3-a oara? Nu stiu, poate, ca din cate observ e mai prietenoasa dupa ce te cunoaste. +++Nu m-a grabit!
×
×
  • Creează nouă...