Sari la conținut

clush*

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clush*

  • Dată Naștere 16.09.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.004 citiri profil

clush*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

119

Reputație

  1. În ultimii 2 ani cred ca am 7 mesaje și 15 apeluri. Dacă îmi răspunde pe viitor, ma gândesc serios sa ma duc sa o scuip ...
  2. Pe când din nou la birou? 👀
  3. Pe mine m-a pierdut la "oral protejat și 69" ... Adică cum? Ai vrea o limba-n pizda, dar de supt, cu prezervativ? Spor!
  4. Sa ne ții la curent ca ți-ai făcut deja câțiva admiratori.
  5. Putem sa apreciem ca il spala măcar... La început când am fost eu, era mai pronunțată culoarea 😅
  6. Sa fie sănătoasă, bro ... eu doar îmi arătăm nemulțumirea cu privire la promovări. Ultima data când am fost, s-a trantit in pat, parca dona sânge ...
  7. Cat despre răspuns, insista : ) Mai mult pe whatsapp. E activa, dar poate are programul plin.
  8. Du-te man cu incredere, fata e top! Stam la top și pinned cu toate Strâmbele, dar când apare ceva interesant ne apucam sa vorbim aiurea în tramvai... Am fost de 2 ori. Achitat și stat câte o ora de fiecare data. Fata arata foarte bine, este foarte porno, știe ce face. Aspect, exact pozele pe care le vezi, 10. Oral: 9 Normal: 10 Anal: nu am fost interesat, are o pasarica suficient de buna. De revenit? La mine o sa urmeze si a treia oara. Sa ai spor!
  9. Da Caludya, am înțeles cum se ia legătura cu tine, nu e chiar asa dificil ... Tu nu înțelegi ca eu ma plâng ca nu răspunzi? Nu întrebam cum sa ajung ... Uite mesajele: https://freeimage.host/i/Xsy2oP Fac una și cu apelurile, și cu whatsapp dacă e cazul ...
  10. De 3 zile am reinceput sa te sun si sa îți scriu, și nimic ...
  11. Nu știu de ce, dar cred ca dacă le lași sa zburde, țâțele îți ajung la jumătatea burții.
  12. Bravo Viorel, norocul tău ... Eu de vreo 2 ani incerc sa dau de ea, n am primit nici un răspuns vreodată... A avut și pauze între timp, dar tot am 5+ tentative de a o vizita în perioada activa. Cu mesaje trimise, cu spus cine sunt, cu specificat ca merge să-mi răspundă oricând, etc. Etc. Etc. Vedem ce ne-o rezerva viitorul, dar cum spune și talibanu mai sus: Spor!
  13. Salutare futaci, Cum a trecut ceva timp de la ultima recenzie, lăsându-mi si un gust amar, am zis sa va împărtășesc și o recenzie despre o domnisoara care m-a incantat mult. Recent terminat vizita la domnisoara, mi-am tras răsuflarea si: Stabilit prin telefon ora, mi-a dat în mare locația, când am ajuns am sunat-o, mi-a detaliat, ușor de ajuns. Mi-a deschis o faptura drăguță, pe care o cred ca e la început, ca pare destul de timida, deși este comunicativa. Stat câteva minute în living și mers spre dormitor, ca în final ala era scopul vizitei 😀 Am avut parte de un oral soft si umed, cum rar mi-a mai fost făcut, deep, atenție la zonele adiacente, bun. Nota 9 (nu sunt asa mare fan soft, dar a fost minunat). Am plecat spre ea cu gândul și pofta la un oral, dar după câteva minute, eram destul de încordat, asa ca i-am pus căciulița, domnisoara a urcat peste mine, și am continuat acțiunea. O pasarica foarte strâmtă, se umezește foarte plăcut natural, deși ne-am chinuit puțin sa ii facem loc 🔨. Mișcări bune, niște sâni frumosi la nivelul ochilor, niște gemete înăbușite, pe scurt (ca a fost scurt) un normal bun, cu loc de mai bine. Nota 9 și aici deși nu o dau cu inima împăcată, ca o vad ca poate, vrea, și la cât eram de excitat, a durat prea puțin ca să pot sa zic mai multe, probabil 7 pentru mine la faza asta, dacă ar fi să-mi dau o nota. Deci overall, o vizita foarte reusita la o domnisoara cu un potențial ridicat și viitor strălucit dacă vrea sa facă treaba. Eu o sa revin, De recomandat: DA! Iubitorilor de oral soft, este chiar imperativ necesar sa mergeți. O zi buna sa aveți și 🔨 tari!
  14. Ai curajul sa negi vreunul din cuvintele spuse de mine în recenzia despre tine? Cat despre fake user, am contul pe forum dinainte sa înveți sa sugi pula, și n-am nevoie de altul, ca să îți spun că la întâlnirea cu mine, ai fost nespalata!
  15. Doar mie mi se pare ca topical a ajuns la fel ca domnisoara, adică o mizerie? Treaba aia cu semeni vânt, culegi furtuna? keep on going, prevad un viitor stralucit!
×
×
  • Creează nouă...