Sari la conținut

bowly

Serious Contributor
  • Număr conținut

    589
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bowly

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bowly's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

194

Reputație

  1. Salutare! Vizitat azi domnisoara Rebeca pentru o finalizare, programare wapp respectata. O intalnire reusita cu OP si NP placut se umezeste natural nu a folosit lubrifiant. La oral se descurca bine, am schimbat si intr-un 69. La normal se simte bine, e stramta. Schimbat 2 pozitii LOT si misionar unde am si finalizat. Per total o descarcare rapida reusita. DTD cred ca maxim 20 minute.Halat 150 lei. Locatia binecunoscuta zona Coresi. Locuri de parcare limitate in jurul blocului dar m-am descurcat. Succesuri!
  2. Salutare, vizitat pentru a doua oara pe Delia, programat usor pe wapp. Ajuns sus ma intampina dupa usa Delia cocotata pe niste tocuri, in sutien si chilotei. Socializam la o apa. Delia este plina de viata imi place foarte tare de ea are un vibe pozitiv. Primit prosop curat si uscat merg la dus care e dotat cu ce ai nevoie. In camera de ostilitati Delia s-a comportat super, m-am simtit ca si cu prietena. E atenta la tine, te saruta peste tot, are un GFE foarte ridicat. M-am jucat si eu cu sanii ei mari si frumosi, placuti la atingere. Are pielea alba si fina foarte sexy. Ne-am sarutat timid, la ON te intreaba cum vrei mai energic sau mai lent. Un oral placut fara artificii. Trecut la LOT unde am si finalizat destul de repede. Are pasarica stramta nu poti rezista foarte mult. DTD 35 min. Cadou 150lei Te pup Delia si pe data viitoare
  3. bowly

    LauraXx 0726468670

    Salutare, astazi am vizitat-o pe Laura. Programare respectata. Ajung sus si imi deschide usa o fata tinerica, frumusica la fata, intorci capul dupa ea pe strada. Daca are si un decolteu …. are sani frumosi, fermi, maricei numai buni de jucat cu ei, buze senzuale pacat ca nu face fk. La corp e faina, fara celulita, carnea tare, nu e slim dar pe acolo nu are kg in plus. Pozele sunt reale. Discutam putin, ii dau cadoul si dupa merg la dus. E dotat cu ce trebuie, prosop curat etc. Parea oarecum grabita, dar atitudinea mi-a placut, e ok, zambeste incearca sa se faca placuta. A inceput cu un ON eu stand in picioare iar ea pe pat. Face oral placut, lent cu schimbari de ritm. Ma intind pe pat mai face putin oral, ma joc cu sanii, ii sarut, foarte ok. Dupa vreo cateva minute de oral pune preze si vine deasupra in LOT. Se misca bine, se simtea bine, a folosit si gel. Finalizez rapid si cam asta a fost. Note: on 8, np 8, fata 9, corp 9. Tarif 200/fin. Eu as mai merge la ea daca o sa am ocazia. Bafta!
  4. Salutare, am vizitat-o pe Roxy, programare wapp respectata de ambele parti. Locatie Coresi, apartament nou, ok. Am stat la o tigara, m-a servit cu o apa si am socializat putin. Roxi este micuta de statura, chip dragut, par lung negru. Are cateva kilograme in plus, fund mare, sanii sunt mari si lasati. Mi-a inmanat un prosop curat am purces la dus. Geluri cate vrei. Roxy are pielea fina, miroase frumos, nu e data cu parfum in exces un +. A inceput cu un ON placut, are si pierce in limbuta. Montat preze si am trecut la misionar. Este stramta se simte placut. A urmat dusul de dupa, imbracat si plecat. Note: ON: 7, NP: 8 doar o pozitie am incercat. Halat 150RON. Pare pe repede inainte, asta e impresia pe care mi-a lasat-o de aceea eu o sa spun pas pe viitor. Succesuri.
  5. Am vizitat-o pentru a 2-a oara, intalnirea fiind de exceptie si de data aceasta. O fata de milioane, proclient cum rar mai intalnesti, atenta la detalii. Te pup Laura!
  6. Salutare. Fiind prin sibiu zilele astea am zis sa o vizitez pe Adela. O urmaream de ceva timp ai acum avand ocazia nu am mai ratat-o. Mie imi plac fetele cu sanii mari. Programare pe wapp respectata. Urc sus, dupa usa ma astepta Adela. Recunosc ca am avut ceva emotii citind comentariile pe diferite orase dar m-am riscat si nu imi pare rau. Eram inghetat mainile reci, fata rece, adela cum m-a vazut mi-a luat mainile si mi le-a pus la incalzit pe sanii ei apoi si fata 😁. Fizic e inalta undeva la 1.75, este putin corpolenta dar nu e batoza arata chiar bine. Sanii piesa de rezistenta mari, putin lasati dar e si normal la cat de mari sunt. La fata este draguta, ochii vioi. Este o persoana dezinvolta, vorbareata, cerebrala ai ce discuta cu ea. Am stat in bucatarie pentru a ne cunoaste la o tigara si mi-a placut. Mers la dus. Geluri vreo 3 dar 2 dintre ele cam goale dar am gasit unul full. Dupa dus intru in camera. Adela e nebunatica tare, se vede ca ii place ce face si pune pasiune in asta. Ne sarutam apoi pe pat incepem cu un sex intre sani. Se simte fain parca futi o pasa :)). Dupa trecem la ON facut cu simt de raspundere, DT la greu chiar mi-a luat mainile sa o apas pe cap, nebunie ca in filmele porno. Punem preze si LOT. Isi da cu putin lubrifiant, e destul de stramta si nu sunt cine stie ce dotat, se simte bine in pasarica ei cum intra, misto. Apoi schimbam in misionar unde am si finalizat. Are o tehnica de a lua preze cu gura dupa finalizare cum nu am mai intalnit niciodata. Mers la dus pentru reimprospatare. Pauza de tigara si povesti. Adela e o nebunatica are un caracter misto. Runda 2 a inceput cu ON executat bine, atentie la sateliti de ambele dati. Montat preze si capra direct, dau si eu da si ea contre , dupa misionar foarte intens cu FK la greu, imi sugea limba, o nebunie. Ne-am futut destul de mult in pozitia asta, se simte bine in pasarica ei. Finalizat in balonas dupa destul de mult timp. Tarif 300 lei ora. note: oral un 9, np tot 9. La corp 8 pentru ca e putin mai corpolenta dar nu deranjant. Mi-a placut cu Adela, as mai merge la ea cand o sa am ocazia. Tarifele nu se comenteaza, parerea mea ca isi merita banii, m-am simtit foarte bine. Te pup Adela. Sanatate baieti!
  7. Salutare. Astazi am vizitat-o pe Andreea si bine am facut. Citind din recenzii numai de bine am zis ca trebuie sa o vizitez. Programare wapp respectata. Ajuns la locatie, urc sus. Dupa usa ma intampina Andreea, pe o pereche de tocuri imbracata sumar cu un body negru. Este de statura medie, undeva la 1,60-1,65, sanii maricei foarte jucausi o sa va exemplific mai incolo. La fata este frumusica, bruneta, intorci capul dupa ea pe strada. Stat la o cafea pentru a ne cunoaste putin. Povestim de una de alta, fumam. Ma duc la dus dupa. Baia dotata cu de toate, prosop mare, apa de gura. Intru in camera dupa dus, Adreea ma astepta gola pe pat. Stabilim detaliile actiunii in mare si ne punem pe treaba. A inceput cu un oral nep foarte bine executat, mi-a placut maxim cum se simtea, nici urma de dintisori. Nu a fost atenta la sateliti dar pentru mine asta nu conteaza nu am fetis cu asa ceva. Monteaza prezervativul, si o rog sa incepem cu LOT. Se da cu putin lubrifiant. Apoi ce a urmat a fost foarte bine, se simte bine pasarica ei, se misca cum trebuie. Ma jucam cu fundul ei cu sanii si ne sarutam, excelent. Dupa schimbam in misionar, FK, si finalizarea a urmat dupa cateva minute. Fug pentru o improspatare la dus, apoi stam la o poveste de tigara si cealalta jumatate de cafea. Intram in camera pentru actul 2 care a inceput cu un masaj din partea ei. Tin sa mentionez ca nu am mai primit masaj spre rusinea mea si nu am cu ce compara dar mi-a placut foarte mult. Masaj cu ulei de bebelusi si pe spate si pe fata. M-am relaxat cu adevarat. Spre finalul masajului cu sanii mi l-a sculat pe ala micu se simtea foarte fain sanii pe sateliti... excelent. A urmat un ON executat corect ca si in primul act. Montat preze si inceput clasic cu LOT. De data asta a fost mai intens, s-a umezit bine, a avut si ea orgasm ceea ce mi-a ridicat putin stima de sine. Schimbat in pe la spate, Dadea si ea contre apoi ma lasa pe mine sa dau, ne-am sincronizat super, eu asa am simtit. Dupa ceva timp am lasat-o pe burtica si am continuat asa pana am finalizat. Mi-a placut foarte, una dintre cele mai faine experiente. Note: Ce sa mai zic, merita 10 la toate capitolele, Oral, Normal. Poate daca era si o finalizare CIM ii dadeam un 11 Locatie: Zona Coresi Tarif: 300/ora Te pup Andreea si sarbatori fericite iti doresc, iar voua cititorilor anonimi asemenea si toate cele bune!
  8. bowly

    Deea 0756910787

    Salutare! Am vizitat-o astazi pe domnisoara Deea. Este o fata frumoasa, inalta (1.75 m cam asa), energica foarte vorbareata si pusa pe glumite, m-am simtit f bine cu ea, m-a destins, venisem putin incordat ca nu stiam la ce sa ma astept. Baia dotata cu tot ce trebuie, geluri, apa de gura, prosop curat. Dupa ce am facut eu dus s-a dus si Deea, e o fata foarte curata, atenta, mirosea discret a parfum. Are un corp proportionat frumos. Piesa de rezistenta fundul si sanii. A inceput cu un ON placut, dupa ce s-a intarit soldatelul montat preze si trecut la normal cu pozitia LOT. M-am jucat cu sanii ei micuti si draguti. Am schimbat in clasicul misionar, se simtea foarte fain, este stramta, gemea usor si aveam impresia ca ii place si ei. Dupa ce am finalizat m-a mai tinut putin inauntru si mi-a facut o surpriza strangea soldatul cu muschii vaginali, foarte misto senzatia. Dupa dus si eu si ea (aproape ca am facut amadoi dus) am mai stat la un suc si o poveste in bucatarie vreme multa. Este de gasca fata, aveti grija de ea, e ce trebuie. Te pup Deea si sper sa ne mai vedem.
  9. Salutare, vizitat domnisoara Denisa programare wapp respectata. Ajuns in apartament ma intampina o fata blonda cu ochii albastri foarte frumosi si expresivi. Apartamentul este stil vechi, dar nu de asta m-am dus. Stam la o tigara (doar eu ea nu fumeaza) sa destindem atmosfera. Domnisoara are un ras molipsitor, comunicativa si f ok ca om. Ma duc la dus, primesc prosop curat. La dus exista gel mai multe tipuri si apa de gura. Purced in camera unde ma astepta Denisa. Patul confirm ca e scartaitor dar merge. E ca in filmele alea vechi porno :)))) Incepem cu ON foarte placut, nu se grabeste, nici lent nici rapid de era sa ma termin. Montat prezervativul si o rog sa incepem cu LOT. Isi da cu lubrifiant si se infige in pula. Se simte bine, pare ca ii place si ei. Ma joc cu sanii ei, sunt maricei putin lasati dar nederanjant pentru mine. Schimbam in pe la spate, fain si asa, apoi in misionar unde am si finalizat. Pentru mine a meritat si as mai merge la ea. Tarif 100. Sanatate tuturor. Te pup Denisa si pe data viitoare.
  10. Am fost saptamana aceasta in vizita la Noemi. Curios si manat de comentarii am zis sa o incerc. Pe topicul de Constanta e foarte laudata si e la top escorte acolo. Programare pe wapp respectata de ambele parti. Ajuns sus imi deschide usa o fata inaltuta, bruneta cu niste ochi frumosi si un zambet larg. Intr-adevar are ten masliniu, e frumusica la fata, mie mi-a placut de ea. Stat la socializare putin, am fumat o tigara. Ai ce discuta cu ea. Dupa socializare cer sa merg la dus. Baia cu ce e nevoie si apa de gura, un plus. Dupa dus merg in camera, fata ma astepta in camera intinsa pe burta cu fundul la vedere. Are un corp slimut, adica nici slim slim dar nici cu forme. Carnea e tare pe ea, sanii micuti dar tari si drepti, sfarcuri erectile numa bune de supt. Fata este foarte curata,tanara si draguta, incearca sa se faca placuta si ii si reuseste. Un minus e lipsa FK. Am incercat sa o sarut si a tras capul intr-o parte. A inceput cu un oral placut, adanc, apoi am trecut la un 69, pasa curata, frumos mirositoare, nu dupa mult timp am finalizat intr-un CIM de zile mari, a strans tot si a fugit la baie. M-am simtit bine cu ea, as mai vizita-o merita. Cadou: 200 lei cu CIM inclus. Locatie: Coresi Sanatate!
  11. Cu putina intarziere. La multi ani Maria! 😘
  12. Da, da are casuta full de mesaje :)))
  13. Salutare confrati futaciosi. Vizitat domnisoara Maria, programare pe wapp respectata de ambele parti, cu putine peripetii cum spunea cineva pe aici se cam lasa asteptata dar pana la urma a fost ok. Domnisoara este micuta de statura, miniona blonda cu 2 suvite rosii. E simpaticuta la fata, cateva tatuaje. Cum spuneau colegii este putin cam nebunatica. Te repezeste, spune tot in fata daca nu ii convine ceva, nu prea e diplomata. Pe unii s-ar putea sa ii deranjeze aceasta atitudine de superioaritate. La corp e micuta cum spuneam dar proportionata frumos, fundul fain, sanii maricei putin lasati si moi. FK nu e FK doar pupat pe buze, i-am bagat putin limba in gura si a comentat imediat. Oralul NP e bun dar parca prea repezit cateodata. Am vrut sa ii pun mana pe cap si mi-a dat-o repede la o parte. NP bun, se umezeste natural si nu foloseste lubrifiant. Imi place piersicuta ei cu labiile putin mai mari, data viitoare poate o gust. Per total o experienta buna, fata tinerica si fara prea mare experienta. Merita incercata. Succes.
  14. Salutare confrati. Vazand recenzia lui Gigel Petrescu nu pot sa nu intervin putin. Am fost la ea de multe ori doar ca nu am lasat recenzii de fiecare data. Pozele Iuliei nu sunt modificate sau editate. Sunt pozele ei si sunt recente. Gigel, tu ai vrea sa puna poze nemachiata eventual si trezita la ora 5 din somn? 😂😂😂 La corp nu e grasa absolut deloc, nu sunt de acord cu tine Gigi, cred ca nu stii cum arata o femeie cu gabarit cum spui tu, e o femeie normala, sanii sunt mari intr-adevar dar fundul nu e mare absolut deloc. E numai bun de putut. Vorbeste mult intr-adevar dar chiar nu as vrea sa merg la o fata muta ca am fost si e penibila situatia. Asa te simti la ea ca la o prietena, amanta etc. Iulia e o fata corecta o prezenta deosebita care merita vizitate de cei carora le plac femeile mature. Bafta tuturor!
  15. Bine ai venit pe forum. Abia astept sa ne reintalnim.
×
×
  • Creează nouă...