Sari la conținut

wolverine33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wolverine33

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.402 citiri profil

wolverine33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

160

Reputație

  1. Salut! Am vizitat-o pe la inceputul lui octombrie, din cauza lipsei de timp recenzia vine cu o intarziere. Programare facuta prin apel telefonic cu vreo ora inainte. Locatia pe la timpuri noi, usor de ajuns, cam dezordine, patul arata cam dubios - 8; Fizic: foarte inalta, nu ma asteptam, destul de spectaculoasa la corp, la fata nu iese in evidenta, deci pentru fizic primeste nota 9. Are un fund misto! ------ Actiunea ------ Normal: implicare destul de mecanica, deci nota 7; Oral: bunicel si adanc - nota 9; GFE: 6, vorbeste foarte mult. Factura: 200tigri/ora. ------ Concluzii ------ Se merita bifata, arata bine, prestatia nu e spectaculoasa dar hei are un fund misto. Daca revin, nu cred. O seara buna!
  2. Salut! Am vizitat-o pe la sfarsitul lui septembrie, dar am uitat sa-i fac recenzie sa vedem ce iese. Programare facuta prin apel telefonic cu vreo 2ore inainte. Locatia dupa cum s-a spus la alba iulia rond, cred ca am mai fost minim de doua ori in locatia respectiva tot cu aceleasi treburi. Curatenie cat de cat, nimic de reprosat. Tipa era super hot, chiar super hot, pentru gusturile mele bineinteles. Mica, slaba, privire inocenta. Era pe atunci destul de noua in domeniu. Am optat pentru 2 finalizari, n-am intrebat daca se poate una pentru ca mi-a placut la corp si stateam oricum la doua. Deci la fizic primeste nota: 10. La oral s-a vazut lipsa de experienta dar a iesit ok, aici primeste 8. Normalul ceva mai bun decat oralul, cu multa implicare, ceva gemete, si da e f stramta, nota 9.5. GFE: 10, cu mine a fost foarte aproapiata, am avut un magnet probabil... Factura: 200tigri. De la prima vizita nu am mai trecut pe la ea, lipsa timp... plecat din tara etc. Nu stiu sigur daca mai activeaza, daca da sigur ii mai fac o vizita.
  3. Salut! Am vizitat-o saptamana trecuta, sa incepem. Locatia: 10, usor de ajuns, baie curata, nimic de reprosat; Igiena: 10. Fata: pozele o pun in valoare, in realitate nu arata asa bine, ceva kg in plus, deci la capitolul fizic primeste un 7. Normal: se misca destul de ok, este cat de cat stramta - 8.5 Oral: ceva mai bun decat restul, ii dau un 9. GFE: 8 sociabila, nu am intrebat de FK sau altele ca nu era cazul. Factura: 100lei/numar. Per total raport calitate pret nu e chiar de neglijat, daca era mai slaba era combinatie buna. Posibil sa mai revin. O seara buna! GFE: 8 sociabila
  4. Salut! A mai fost cineva la ea de curand?? Incerc s-o prind de vreo saptamana si nada. Are un fund misto si trebuie bifata!
  5. Salut, pe Andreea am vizitat-o de mai multe ori dar nu am apucat sa scriu o recenzie din cauza timpului. Locatie: langa Mall Vitan, baie curata nimic de reprosat; Fizic: 10 real milf; Normal: 9; Oral: 10 (la ultima vizita am optat doar pentru oral, deci il face bine ; GFE: 8(aici depinde de fiecare, e destul de sociabila, te scapa de inhibitii daca ai); Price: 150 tigri, raport calitate/pret foarte bun. Eu unul sigur v-oi mai trece pe la ea. O zi buna!
  6. Incerc sa dau de ea de vreo saptamana dar fara izbanda. A mai fost careva de curand pe la ea??
  7. Buna seara! Programare facuta prin sms cu vreo 3ore inainte. Despre locatie s-a mai zis, totul ok. Despre Alexa pot spune ca este foarte joviala, m-a primit cu zambetul pe buze. M-am dus pentru corp dar pot spune ca m-a surprins cu prestatia ei. Are 18ani, arata de 18ani, dar face sex ca la 30-35. Oralul putin cam tare(hardcore) dar mi-a placut, normalul in vreo 2pozitii cu implicare maxima (nu stiu daca e actrita sau chiar i-a placut) si finalizare faciala la final. Am numai cuvinte de lauda la adresa ei, foarte profesionista (probabil semnul zodiacal e de vina ). Revin cu siguranta, dar voi puteti sa nu va duceti la ea, chiar nu va recomand ... cam greu de prins. Am ramas doar o finalizare pentru ca avea programat ceva dupa. Note: Locatie: 9; Fizic: 10+; Fund: 11;//sky high Oral: 10; Normal: 10; GFE: hmmm aici e greu, timpul a fost limitat ii dau 9, dar cred ca va fi 10 data viitoare. Ciao, o seara buna va doresc!
  8. Super descoperire, o vizitez si eu saptamana asta!
  9. Buna seara. Programare facuta telefonic cu 4-5ore inainte. Locatia dupa cum s-a mai spus la brancoveanu langa metrou, foarte curata. Tipa arata foarte bine, dupa parerea mea nu poate fi incadrata la milf inca. Am optat pentru 2 finalizari. Oralul ok dar nu spectaculos, la capitolul normal primeste o bila alba, se misca foarte bine, da contre, e stramta. Partida mediocra, dar la raportul fizic/pret sta aproape imbatabil. Punctul forte .. fundul. Note: Locatia: 10, Fizic: 10, Fund: 10 sky high quality, Oral: 8 Normal: 9, GFE: 6 (nu am rezonat foarte bine cu ea), Per total merita, arata foarte bine, posibil sa mai revin pe la ea. Ciao, o seara buna va doresc!
  10. Salutari! Programare telefonica cu vreo 3 ore inainte. Locatia Isabelei, cea mai curata din oras. Din pacate m-a anuntat de la telefon ca poate presta doar un singur numar pentru ca are deja o programare imediat dupa mine, totusi m-am conformat. Fizic e superba, parca aduce un pic cu Brenda Walsh din Beverly Hills . Oralul mediu nimic special, s-a pastrat pentru normal, aici intr-adevarat s-a miscat foarte bine. Multa implicare. Schimbat 3 pozitii si finalizare in misionar. Per total partida mediocra dar fizicul ei de exceptie. Note... Locatia: 10+ Fizic: 11 sky high Fund: 11 GFE: 7, aici se putea mai mult, poate data viitoare Oral: 7 Normal: 9 Cadou: 100 tigri/ 30minute De revenit, hmmmm da pentru fizic!
  11. Salutări! Am vizitat-o saptamana trecut intr-o seara. Programare facuta din timp prin sms. Locația după cum s-a mai zis pe calea victoriei langa o cafenea. Am ales varianta cu 2finalizari, pentru ca mi-a placut cum arata. Foarte slim, drăguță la fata. Partida nu a fost foarte spectaculoasa, dar cat de cat s-a implicat. Trec direct la note pentru ca sunt putin pe fugă. Locatia:9,ceva probleme cu dusul, lipsa papuci. Oral:8 Normal:8,5 Gfe: 8,5 Fizic:11 Halat:200. Concluzie posibil sa mai revin pe la ea, recomand amatorilor de slimuri! Ciao
  12. Salutari! Vizitata saptamana trecuta, programare facuta cu multe ore inainte prin sms. Locatia adiacent Nerva Traian, garsoniera impecabila. Mona seamana putin cu Stiffler's Mom, doar ca e bruneta . Am ales varianta cu 2 finalizari desi aveam in minte sa stau doar la un numar. Oralul cum il face o milf, adica awesome, schimbat cateva pozitii in normal, finalizare igienizare si tigare. Stam de vorba cateva minute sa-mi revin dupa care trecem la no2 care a avut si anal. Timp total petrecut la ea: 70min. Halat: 200tigri. Note: Oral: 10; Normal: 10; Anal: 10; Fizic: 10; Igiena : 10; (singura escorta pe care am vazut-o sa schimbe asternuturile) Per total a fost super tare experienta dar nu am talentul narativ ... De revenit, pai da, e cam cea mai tare milf disponibila.
  13. Picon, daca esti ca mine, pui mai mult pret pe silueta decat pe sani, atunci da va fi la superlativ si pt tine !
  14. Salutari! Cautam dimineata ceva frumos si am gasit. Programare facuta cu 3ore inainte prin telefon. Selena arata incredibil, direct model... inalta slaba bruneta . Initial voiam sa raman doar la o singura finalizare pentru ca trebuia sa ma intorc la birou dar cand am vazut-o... mi-am bagat pl in el de program si am ramas pentru o ora. Oralul protejat primeste 5 stele, executie de exceptie dar totusi normalul a fost piesa de rezistenta. Exact cum trebuie sa fie, World Class :>, alte detalii nu dau. Scantei mari pe parcursul timpului petrecut impreuna. Pretul, da e cam mare dar pe de-o parte mai bine, daca era 200lei ora probabil imi faceam abonament la ea iar 2. cu cat e mai scumpa cu atat e mai libera, adica nu tre sa stai la coada pt o programare. De revenit, da pentru mine si iubitorii de slim-uri ).Note: Locatie: 10; Igiena: 10; Fund: 10; Silueta: 10; Fata: 10; Oral: 10; Normal: 11+; GFE: 9.999; nu pot sa-i dau 10 pt ca e cineva care o depaseste dar nu vreau sa-i dau numele aici Cadou: 300feline/ ora; Ciao!
  15. Buna ziua stimati colegi! Pe Oana am observat-o cand eram in vizita la colega ei Alina. Observat..placut...vizitat... incercat. Programare facuta prin apel telefonic cu 6ore inainte. Locatia Bloom Bank Unirii (locatia cu motani multi:X). Eram intr-o graba incredibila si am optat pentru o singura finalizare desi eram tentat sa-mi bag p**a in el de program so sa raman o ora. Fata arata incredibil...cel putin pentru mine. Mica blonda slaba, fund perfect. Oralul mediocru nu a excelat la acest capitol dar oricum vream s-o pun capra cat mai repede ). Normal a fost cu ceva mai mult implicare din partea ei, a iesit destul de ... nu extraordinar. Schimbat 4-5pozitii si finalizare. Igienizare schimbat 3vorbe de final si pa. Concluzie corp minunat (exact ce-mi place), prestatie undeva intre buna si mediocra. Probabil voi reveni! Note! Locatie: 10(motani, baie curata, asternuturi ok, prosop pufos ) ); Igiena fetei: 10, facuse dus inainte; Aspect: 10++; Fund:10; Silueta: 10; Normal: 8; Oral: 8; GFE: 8; Cadou: 150tigri/o finalizare; Ciao! Un week-end placut va doresc!
×
×
  • Creează nouă...