Sari la conținut

stiffler

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stiffler

stiffler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Bunaaa, mai este valabil anuntul ? Am incercat astazi sa te sun de 3,4 ori dar nici un rezultat.
  2. nu este de inchiriat iubita mea, prietene. Cautam doar o fata pentru sex in 3 , atata tot.
  3. EL: 27ANI, 1.75 90KG, BRUNET OCHI CAPRUI EA: 27ANI, 1.70 55KG , BRUNETA , OCHI CAPRUI, PAR LUNG SI CRET, FUND APETISANT, SANI ROTUNZI SI BUZE CARNOASE CAUTAM O FATA PENTRU SEX IN 3. SUNTEM CUPLU DE OAMENI INTELECTUALI SI OPEN MIND. DETALII PE: BAIATDOTAT_GL ( POATE SUNA AMUZANT ID-UL DAR NU AM CHEF SA-MI FAC ALTUL)
  4. pana la urma, este cineva dispusa sa mearga un weekend la munte ? Sau chiar 2 fete...
  5. vreau si eu. de preferat 1 dar merge si 2 daca-s la pret bun. [email protected]
  6. http://simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=840098 o cunoaste cineva?
  7. de cand ai pus nr de telefon sun incontinuu si imi raspunde casuta vocala.
  8. Azi am gasit-o pe aceasta fetita pe simpatie: http://simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=815384 Arata super misto si as fi tare curios sa petrec ceva momente cu ea.
  9. Am dat si eu in sfarsit de ea. Tipa este foarte simpatica, are ochii frumosi , sanii sunt super misto , si niste buze foarte apetisante. Am ales doar un sex oral, nu a zis nimic cand i-am zis cum sa faca, a stat asa cum am vrut eu , se implica cat de cat, este incepatoare, dar tinand cont calitate/pret este un raport foarte bun. O sa o mai vizitez. Acum nu mai are locatie sta undeva aproape de noul kaufland de la rond.
  10. M-am amuzat mult citind comentariile voastre ... Am fost si eu la ea, acum vreo 2-3 luni dar am uitat sa postez. Femeia este baba in adevaratul sens, are un glas de barbat si este foarte solida, mai exact grasa. Cand am ajuns la ea, am zis totusi sa o fac si pe asta in viata mea si am ales un sex oral . Locatia este ok, am vrut sa fumez o tigara si nu m-am lasat. Camera ei este foarte ok de futut, pacat de gazda. Nu stiu cum de voi ati platit 100lei pt o ora, mie mi-a zis la tel 100lei nr. In fine, sa trecem la subiect. A fost un sex oral de nota 6 ca sa zic asa, chiar nu inteleg notele de 10 care s-au acordat mai sus de unde dracu vin . Nu inteleg ce inseamna CIM , FK asa ca va povestesc cu cuvintele mele. Nu poate sa-l bage pe tot in gura, tinand cont ca nu am un ciocan de 20 cm. Nu stie decat cateva miscari , ca de ex. il baga in gura jumatate apoi il suge pana ai iese din gura, si tot asa. Asta face cam 80% din sexul oral. Nu am putut sa-mi dau drumul tinand cont ca mie imi place un pic mai energic. M-am ridicat in picioare si am inceput sa o fut in gura pana mi-am dat drumul. Tot maraia ca il bag prea tare in gura dar asta e. Cum mi-am dat drumul nu stiam cum sa pelc mai repede. I-am sters si nr de telefon cum am plecat. Am uitat sa specific ceva: la un moment dat ma intrebat daca am adus prezervative, si i-am spus ca nu vreau decat sex oral ( nu puteam sa fut asa ceva) si la care ea ofteaza si -mi zice ca nu prea ai convine ei doar sex oral ca munceste mult si oboseste si ea nu se alege cu nimic. In acel moment imi vinea sa o pun sa ma linga in cur tiannd cont ca sunt excorte bune de pula , la 18 ani care o sug pe 50lei . In fine, am inghitit in sec si in urmatoarele 5 sec m-am razbunat bagandu-l pana in gat )) S-a innecat un pic si mi-a zis sa nu mai fac asa ceva . Locatie - nota 10 Cum arata- 4 cu indulgenta Sex oral - sa zicem 5 spre 6 Eu nu o sa mai trec in viata mea la asa ceva.
  11. Cred ca am sanse mai mari sa-i dau o muie lui Jenifer Lopez decat sa ma intalnesc cu cineva din asa zisele "escorte" prezentate aici. Inca un off topic si o sa fi sanctionat! Citeste atent ce a scris guest12!!
  12. aceeasi poveste si cu respectiva. Toata ziua am incercat sa iau legatura cu ea, suna dar nu raspunde. Femeile astea chiar nu vor sa munceasca. Sau poate ca este Sf. Nicolae si sa nu pacatuiasca cumva...
  13. eu nu stiu cum reusiti voi sa dati de ea, eu azi am incercat pana acuma sa o sun si are ambele telefoane inchise....
×
×
  • Creează nouă...