Sari la conținut

marius.ion

Serious Contributor
  • Număr conținut

    395
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marius.ion

  • Dată Naștere 01.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ROMANIA
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

5.165 citiri profil

marius.ion's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

372

Reputație

  1. Buna dimineața! Fix acum 10 minute am plecat de la Mona ! Pot spune că încă îmi mai tremura picioarele la cat de bine a fost ! Au fost 2 numere cu de toate : FK 10 Oral 10 Normal 10 Anal 10 Locația aceeași ușor de ajuns și totul curat și cu de toate ! Mona aceeași doamna excitanta și buna in draci ! 😂🫣 Totul a fost perfect ! Multumesc Mona , te pup ! O zi frumoasa !
  2. Salut fraților ! După câteva zile în care nu știam ce să fac sa o vizitez sau din cauza unor recenzii care nu prea au fost pe placul meu am zis sa risc și am vizitat o astăzi pe domnișoara Lori și a meritat riscul ! Am vorbit cu ea pe WhatsApp pentru a stabilit întâlnirea , totul a fost foarte ok ! Am ajuns în locație foarte ok și ca zona și apartamentul , Lory m a aștepta sumar îmbrăcată , costum de baie și tocuri ! M am dus la baie pt un dus , pe urmă s a dus și ea după care a început acțiunea cu FK și coborât jos și un oral wow , trecut la un 69 iar după ce am gustat și eu piersicuța ei dulce , a pus prezervativul ( prezervativ ok , nu știu ce au spus cei de sus dar nu a fost nicio problema ) , am pus o doggy unde am și finalizat ! După câteva vorbe și un pahar de apa am inceput la doilea număr tot așa cu sărutări mângâieri oral și din partea mea și din partea ei , bun rău de tot , după care am rugat o să mă călărească până am finalizat ! Mi a plăcut chiar știe să se miște bine ! Per total a fost foarte ok Lory și servicii și persoana și preț și tot ! Mă bucur că te am cunoscut și mai revin ! Acum nah, nu poți să îi mulțumești pe toți dar, pe mine m ai mulțumit rău de tot ! 🫣 Pret 200 de lei 2 finalizați ! Te pup Lory !
  3. Da , nu pot sa comentez , nu am fost ! Promit că dacă ajung ( chiar mi aș dori să ajung că îmi place ce vad , mă atrage ) o să fac o recenzie serioasa la fel cum le am caut pe toate pe acest forum și cu bune și cu rele ! Zi frumoasa !
  4. Da , ți am citi toate recenziile am văzut că ai recenzii foarte bune dar, da , recunsoc m a făcut puțin să amân întâlnirea , scuze ! Poate că o să te vizitez ! Îmi cer scuze daca am deranjat !
  5. Da , a fost super ! Mulțumesc ! Și am uitat sa spun Mona , tot aceeași femeie frumoasa și porno ! Si am promis , data viitoare mergem peste Michelle ! 😂
  6. Buna dimineața! Tocmai ce m am întors de la Mona , după o convorbire cu ea de aseară pe WhatsApp a rămas să ajung azi de dimineață în jurul orei 9 la ea ! Am confirmat la 8 că o să ajung la timp ! Scuze Mona cred că te am stresat prea mult cu mesajele ! Ajung la locație , este o locație accesibila și curată , mă primește Mona îmbrăcată in sutien și niște chilotei și pe tocuri , precizez că tocurile le a ținut pe tot parcursul orei , chiar apreciez asta , ne pupam puțin la ușă pentru că nu ne am mai văzut de 6 ani cred și ne era dor unuia de altul mai mult mie ! 😂 Mă fac comod mă duc până la dus pe urmă se duce și ea pe urmă incepe acțiunea cu sărutări , oral de milioane din partea ei dar și din partea mea după care pune prezervativul și urmează un normal pe la spate , pizda , foarte bună și gustoasă , după care incerc și anal une am și finalizat , a fost senzație ! Mai stam puțin de vorbă după primul număr ne mai povestim puțin , după care incepem iar cu sărutări oral de ambele părți după care punem prezervativul și o las pe Mona sa mă călărească puțin pe urmă o pun doggy și încep să îi dau și normal și anal , a fost senzație , chiar îmi era dor de ea ! Per total nota 10 din partea mea ! 300 de lei ora ! Te pup Mona ! O zi buna !
  7. Și apropo , să aveți câteva monede la voi ! O să vedeți voi la sfârșit când va încalțati ! Nu va spun de ce , vedeți voi ! 🫣😂
  8. Buna ziua ! Fix acum 30 de minute am venit de la Jasmine ! Neavând noroc sa o găsesc libera in alte dați , azi in trafic mi a venit o idee sa ii las un mesaj să îmi spună dacă este liberă la ora 12 , și ce să vezi , chiar era libera și mi am făcut programarea ! Ajuns in apartament ,zona undeva pe langa Plaza , mă primește Jasmine îmbracă în lenjerie intimă albastra dacă îmi aduc bine aminte , o fata înaltă , bruneta,la fix 28 de ani cât zice că are , sânii mari cu foarte wow 🤤, am lăsat bănuții pe masa , 300 de lei / h . Am stat puțin de vorbă , a fumat o țigară , m am dus la baie , prosoapele geluri etc , s a dus și ea după și am început acțiune cu fk și după cu un oral de nota 10 din partea , ei , se vede că îi place și îl face foarte bine , pe urmă am cerut să bag și eu puțin botul și a fost chiar bun bun 😍 , după care am trecut la un umeri craci unde am și terminat primul număr ! Am mai stat puțin de vorbă pe urmă după care am petrecut la al doilea număr unde a început cu in oral tot la fel de bun , după care i am cerut să mă călărească puțin eu jucandu mă cu sânii ei 🤤 și fk , după care mi a zis că vrea pe la spate și m am executat imediat , dar eu fiind mă bătrân cu șalele cu genunchii , mi au amorțiți nu prea am mai putut să termin , ea chiar implicadu se și a încercat să finalizez și cu oral dar tot a fost ok , a fost vina mea aici ! Per total este totul de 9,5 spre 10 ! Mulțumesc Jasmine! O zi frumoasa !
  9. E clar , ai dat de colega ei care răspunde când Ioana e ocupată ..... Asta o strica le Ioana , colega , care face doar masaj și se bagă și peste ea !
×
×
  • Creează nouă...