Sari la conținut

haw2012

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre haw2012

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

haw2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Salut! Recomand Tinder. De o vreme sunt mutat in Norvegia, nu stiam pe nimeni si e un pic depresiv sa stai pe sec cate luni. Am o prietena din Suedia care møa incuragat sa imi fac cont sii.. surpriza aici gasesti femei foarte frumoase pe Tinder, majoritatea norvegience care sunt tipe de treaba. Nu intru prea des pe aplicatie dar de fiecare data am inchegat cate o discutie, se ajunge la un fel de prietenie virtuala, o plimbare prin padure, un picknik pe mal, un vin la tine acasa si...hap! . Eu am iesit cu doua de aici, femei foarte frumoase, dezinhibate si fara sa sune ciudat....tipele isi platesc tot timpul consumatia sau daca pleci in excursie. un fel de fuckbuddys. Am deschis aplicatia in Romania si aceeasi situatie. Pe langa futut ai si ocazia sa te impritenesti cu ele si cu cateva in lista e viata chiar frumoasa. Incercati ca se merita! Spor la ciocane!
  2. Ca vi's mai pulosi,mai futaciosi si mai saraci
  3. haw2012

    Pattaya

    In Thailanda preturile variaza intre 100 ron(sau echiv in bht) pana la 1000 de euro.Cam pe la 50 euro poti sa gasesti o papusa de fata sau chiar doua.majoritatea le poti agata la masaj sau iti ofera ele un pachet extra la sfarsit.Pe Khao-san road,in BKK,mai spre capatul strazi e plin de ele.multe par studente care doresc sa se distreze dar intra usor in vorba si accepta propuneri.Am fost acuma cativa ani si chiar daca nu asta a fost scopul calatoriei,am incercat si cateva specialitati locale. Bafta!
  4. Aspect fata 5 si piele pe burta...hmmm...ceva nu miroase bine
  5. Tu cam cate ore lucrezi pe zi,draga Silvi?
  6. haw2012

    Ee

    Toate din Drobeta s-au mutat in Timisoara.acuma fut banatzenii la ele )
  7. Candidoza nu miroase.este trichomonas sau alta bacterie.e nasol daca femeia nu vrea sa se trateze dupa atata timp si mai practica si meseria asta.in caz ca nu stie este bine sa i se aduca la cunostinta pentru ca este focar de infectie si se trateaza nu chiar usor.spor sa aveti!
  8. Buna seara,nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta nu este un mod civilizat de a pune problema.sa va luati toti de o femeie ca i s-a cacat la unu in gura si sa o ameninti ca o vizitezi si o terorize,poti fi doar un tigan,cocalar,manelist sau unu cu pula de 10 cm.si mie mi se intoarce stomacul pe dos cand am deschis filmuletzul.a fost o curiozitate morbida dar nu am putut sa ma uit cum se caca la un amarat in gura,chit ca o fi plin de bani.de rusine nu are rost sa pomenesc ca aia o simti sau nu.dar respectul este obligatoriu intr-o societate civilizata.asa ca,daca lu ala ii place sa se cace lumea la el in gura,asta este...nu il forteaza nimeni.treci mai departe si fa-te ca nu ai observat.Silvy nu e vreo frumusete si face bani cum poatesi indeplineste fanteziile care se cer.daca si-a ales meseria asta nu cred ca avea sanse in alta parte asa ca...compatimiti-o si cam atat.nu e ceva usor sa iti spermeze orice prost in gura si sa mai si zici "multzam" si sa te prefaci ca iti place.fi-ti oameni cu aia care au gresit ca ei duc o tara mai mare decat voi si va faceti pacate degeaba. O seara buna la doamne si domni!
  9. apoi nu este o problema si nici nu am venit sa bag zazanie.doar ca mi se pare un pic cam deplasat.sunt eu mai primitiv asa de felul meu...dar come on...dragoste faci cu o muiere la care chiar tii cu adevarat.ca iti imaginezi tu,ca aia are ceva sentimente fatza de tine si mai se screme cu o fatza de amorezata...este altceva. itnru aici ca imi plac discutiile si ma amuza la maxim cand mai scrie unul ca si-a dorit sa futa ceva,a negociat(!),a venit repede,chiar mai repede...si ea nu mai raspunde la telefon...nesimtita!!! ) recunosc...am fost la una pe take ionescu si mi s-a facut mila de ea,am zis ca ii dau 100 de ron sa ma ciuguleasca...dar cand a facut mutre si mi-a zis ca imi da restul de la 200 si a mai si venit cu UN PESTE(care si-a gresit meseria) i-am futut la ala un pumn in gura,mi-am luat banu si am plecat linistit. meretz in complex ca e putza cata vreti.mai faceti si un bine la parinti ca nu mai trimit atatia bani.
  10. de observat si admirat o chestie.in prima poza zici ca este o conopida dar in poza 3 si-a indreptat carca si curu l-a bombat.zici ca e gimnasta de profesie.lectie invatata:atitudinea face totul!
  11. Shreck e verde.verde e si asta?eram in pana de fetishuri
  12. evident ca depinde de la persoana la persoana.dar tu poti sa atasezi cuvantul dragoste de cuvantul bani(nu dragoste de ban)sau dragoste de prostituata(sa ma scuze fecele)nu ti se pare o nepotrivire? cu o tipa cu care ai un weekend la dispozitie sau 2 saptamani...da...se poate intampla asta..la genul asta de relatie va referiti?daca este asa...imi cer scuze si imi dau demisia!
  13. pai dati si voi mai mult.tipa chiar este de treaba daca o recompensezi o sa ai surprize foarte placute.faceti si voi un exercitiu de imaginatie(ma gandesc ca nu sunteti feti-frumosi tot de aici si nici talentul literar nu da pe afara,ca doar de aia dati bani la muieri)cum ar fi sa te plateasca 100 ron unu naspa si zgarcit(stuiu ca femeile nu suporta asta).nu e genul de curva care sa o platesti inainte.e chiar femeie cumsecade si isi face treaba bine.de apreciat o tipa ca asta decat o fitzoasa .meretz sa pompatz!
  14. multumim frumos,Silvy!iti dorim cat mai multe pulicele in gat
×
×
  • Creează nouă...