Sari la conținut

sexysexy2014

Neverificata
  • Număr conținut

    704
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre sexysexy2014

  • Dată Naștere 09.02.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

29.459 citiri profil

sexysexy2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

523

Reputație

  1. Hei!am revenit pentru scurt timp in urmatoarea perioada sunt disponibila pentru sedinte de uro scato si alte fetishuri !Singura conditie pentru a programa o sedinta este sa discutam cu o zi inainte si sa stabilim pentru urmatoarea zi!prefer mesajele pe whatup ! Nu veniti la mine daca cautati o fata slaba,eu sunt cu forme si nu accept alte intrebari!!! Detin locatie,jucarii si tot ceea ce este necesar ca sedinta noastra sa fie cea mai reusita!!
  2. Anuntul inca mai este valabil!! Astept ofertele!
  3. Saracul! Nu ai loc de mine ? Mars in plm si evita ma!Te roade tare ca te am injosit? Pai dc ai venit la mine?nu pt asta ? Sclavule
  4. Va reamintesc inca o data. Pe mine nu ma gasiti zilnic in locatie si la orice ora Daca doriti sesiuni bdsm scato uro etc trebui sa imi scrieti cu o zi inainte si stabilim impreuna o programare pentru urmatoarea zi. Asa ca nu ma mai sunati zilnic pt progrogramare in ziua respectiva ca nu ma gasiti.
  5. Maine 5ianurie disponibila dis de dimineata. Pt cei interesati de sedinte cu scato si uro sa ma caute pe what up. Ramane valabila programarea dooar daca stabil de astazi 100%.
  6. Hello!vineri am planuit sa fiu in locatie toata ziua! Am gasit multe mesaje de la voi dar nu am putut raspunde. Dupa cum bine stiti uni dintre voi eu vin foarte rar in locatie si doar atunci cand imi fac programarile cu o zi inainte. Asa ca vineri intentionez sa fiu prezenta in locatie! Pt cine este interesat de o programare sa imi scrie pe what up.
  7. Vaaaaaai sunteti o droaie de prostii! Pai hai sa lamuresc idiotii grupului . In primul rand eu sunt casatorita sunt mama si nu imi permit sa am vre o boala sa trasmit copilului meu. Nu locuiesc cu randunica fiidca sunt casatorita si si evident ca nu are nici o legatura cu locatia respectiva pe care o impart cu randunica. Apoi eu nu sunt zilnic in locatie _eu cait si ofer discretie ,eu nu am un sot care sa stie de fanteziile mele sau care sa accepte sa lucram impreuna,cat despre igiena mea daca era asa cum sa spus mai sus veneau si altii sa spuna aici. Deci sa va fie clar voua astora care va legati de mine fara motiv si inventati diverse boli negi sau mai stiu eu ce ca nu's eu aia pe care o descrieti. Ma doare fix in pix de voi !iar eu nu pun poze pt toti prostii ca voi fiidca sunt o tipa discreta si nu am chef sa ma afisez in fata tuturor laturilor. oricum la mine ajung doar tipi care stiu cu adevarat ceea ce ofer eu..nu labari dinastia ca voi care stati sa ma cautati pe mine in cur. Am pierdut cam mult timp . Asa ca_nu ma afecteaza cu nimic comentariile voastre proaste ca voi.
  8. Iti inteleg frustrarea !da cine naibi sa stie ca tu un sclav care vi sa lingi orice faci fite si nu iti convine pizda mee!eu te am tratat ca pe un sclav adevarat poate de aia ti am dat o nespalata la lins!aia e,ghinionul tau!muta te si latra pe alt topic! Oricum faptul este consumat!asa ca numai ai ce face !aici latri degeaba ca nu ma afecteaza cu nimic .spor la lins!ia ti si un ketcheap dulce cu tine pe viitor
  9. Trece ma unde vrei! Sclavul de mai sus a vrut sa imi scrie acea recenzie fidca nu o suporta pe Randunica si nici pe amicele ei.Asa ca sa ne suga degetele de la picioare tuturor!!! Si tu du te unde vrei ! Nu te a invitat nimeni! Din cauza labagiilor astora ca el nu te poti bucura tu ca pui boticul rapid la un latrau.
×
×
  • Creează nouă...