Sari la conținut

sophia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sophia

  • Dată Naștere 08.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    tantra

Vizitatori Recenți Profil

4.489 citiri profil

sophia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputație

  1. citesc zilele astea pe David R. Hawkins( Ochiul sinelui) si si gratie lui am gasit o modaliate de a va exprima cu bucurie prietenia: ''Ceea ce afirmam in ceilalti, afirmam de fapt, in noi insine" Va multumesc, sunteti minunati!!
  2. https://m.youtube.com/watch?v=c6UqnIwGty4 Paste frumos!!!
  3. multumesc, fie in sufletul tau si al nostru, al tuturor o revenire minunata a vitalitatii, a bucuriei de a fi, a...primavarelii...s-o simtim!
  4. multumesc cu drag si eu va pup dulce ce dragut, ce sensibilitate! chiar mi-ai oferit in dar un maaaaare zambet, placut, ca un buchet de flori, cu aceste cuvinte
  5. primavara e de vina...mugurii florilor, parfumuri, culori explodeaza de bucurie la caldura soarelui bland...atata forta da..peste, se revarsa iar viata vulcanic... si noi simtim la fel energiile vietii, cum ne iau pe nepregatite, orgasme, furii, orgolii..expandeaza si ele...de bucuria revenirii primaverii...asa ca, ne bucuram si sa facem pace! si placere!!!
  6. multumesc pentru zen ironie, pentru ca ai recunoscut ca mi-ai incalcat limitele, ca ai violat senzualitatea si ai transformat-o in vulgaritate! pentru mine e o lectie, poate pentru tine e o victorie la vanatoare...Chiar iti multumesc ca ma ajuta sa delimitez mai clar limitele serviciilor mele pe viitor.
  7. nu ai dreptul sa minti! am inteles cu curaj fiecare opinie de altfel subiectiva si frumos inflorita de tenta sa personala, dar sa se mearga asa de departe sa se spuna lucruri pe care eu nu le fac, chiar ca e dureros ce se intampla! ma simt foarte ranita si jignita si cei care ma cunosc stiu de ce!imi pare rau chiar rau!!
  8. maine plus vreo doua zile...eu sunt zen, nu prea am notiunea timpului...scuze
  9. dragilor sunt plecata cateva zile...revin cu drag la inceputul saptamanii
×
×
  • Creează nouă...