Sari la conținut

catalinalex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalinalex

  • Dată Naștere 04.05.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.235 citiri profil

catalinalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

48

Reputație

  1. Va salut din nou cu placere si respect, Astazi m-am hotarat sa o vizitez iar pe Roxy si sa bag si o recenzie, asa ca am luat legatura cu ea telefonic si am stabilit intalnirea. Ajuns la locatie constat din nou ca Roxy este foarte frumoasa si are un corp extraordinar. Dupa dusul de rigoare incepem actiunea cu un oral executat exemplar, umed, cu deep, cu lins, foarte bun. La normal fata accepta aproape orice pozitie si se misca foarte bine. Terminat, dusat, mai stat la taclale unde am descoperit "pozitia mea preferata" . Achitat 250 Ron pt o ora si luat ramas bun. Trebuie sa mentionez ca mie personal imi place fata dar poate ea nu este si pe gustul altora si in afara de aspectul fizic mai conteaza si interactiunea persoanelor, spun asta pt ca cu mine s-a purtat ca o veche prietena ceea ce ma face din nou sa-i dau note maxime dar incaodata, asta este punctul meu de vedere. Locatie:10 Aspect:10 Oral+normal:10 GFE:10 O sa revin cu siguranta pt ca ma simt foarte bine in compania ei. Mersi Roxy! Bafta voua tuturor!
  2. Salutare tuturor, Dupa o absenta mai indelungata a mea pe aici m-am hotarat azi sa revin si o sa relatez despre intalnirea mea cu Roxy asa cum i-am promis si ei(intalnire proaspata, de azi) Am sunat-o pe nr de tel postat de catre ea, a raspuns de prima data si am stabilit intalnirea. Ajuns in fata usii, se deschide si de partea cealalta aparu ea, Roxy, o splendoare de fata, tinerica, zambareata, potrivita de inaltime(1,60-65 sa zic), frumoasa, si foarte sexoasa. Are un corp senzational, perfect as spune(sani de senzatie, fundul bombat, piele fina) Dupa o tigara si dusul de rigoare a inceput actiunea, un pic mai greu din partea mea, fiind goarte obosit. Oral foarte bine realizat, fara DT, normal la fel fara nici un fel de probleme din partea ei in a schimba pozitiile, gemete frumoase, o experienta fff placuta. Terminat in balon, stat un pic de vorba, dus si plecat cu promisiunea ca voi mai reveni, cu abonament chiar. Nu vroiam sa mai dau si note pt ca sunt toate la maximum dar din cauza regulamentului o voi face Locatia: 10 arata fff bine apartamentul, usor de gasit cu parcare vis a vis Aspect faptura: 10 fara niciun dubiu Oral: 9, cu DT 10 Normal: 10 GFE: 10 De revenit: cu siguranta Mie personal mi-a placut foarte mult Am lasat 150 RON la sfarsit pt ca am stat doar o finalizare Bafta va doresc
  3. Va salut dominilor si bine-nteles doamnelor si domnisoarelor!!! Voiam sa o felicit pe Alexandra pt. promovarea la Top. Dupa parerea mea proprie si personala merita sa fie la top dar am vazut ca sunt si pareri contra, ceea ce este si normal. Nu poti fi pe gustul tuturor. Eu unul m-am simtit excelent cu ea de fiecare data. Felicitari Alexandra!
  4. Salutare baieti......si fete!!! Zilele trecute m-am gandit sa-i fac o vizita Ancai si asa am si facut si bine c-am facut. Sunat la nr din titlu, raspus, programat, ajuns la locatie dupa indicatiile precise ale domnisoarei. Dupa usa ma astepta Anca, o fata simpatica la fata , inaltuta, cu un corp foarte frumos, foarte bine proportionat(gen slim), piciore lungi, sani naturali foarte frumosi(nu stiu sa zic marimea, 2 sau 3...), fund de senzatie. Imi spune meniul, ma roaga sa-i las banutzii si ma invita la o tigara, asa, sa ne cunoastem un pic. Este o fata sociabila, comunicativa cu care ai despre ce vorbi. Dus eu, dus ea si trecut la actiune. Oralul foarte bun, intretinut, fara foarte multe artificii, dar bun, neprotejat. La normal a acceptat pozitiile cerute. Se misca bine, un plus pentru faptul ca are mobilitate foarte buna. Incheiat actiunea in balonas. Am mai stat un pic la discutii dupa aceea fara sa-mi dau seama cum trece timpul, dus, imbracat si luat la revedere. Note: Locatie: 10 Anca: 10 Oral: 9 Normal: 9 Gfe: 10 Notele de mai sus reprezinta parerea personala. O sa revin la ea cu siguranta si o recomand 100% Pretul: 200 RON/h
  5. Hmm, cred ca o sa-ti mai imping o vizita dupa ce am vz pozele astea...
  6. Hello everyone!!! Dupa ceva timp am vizitat-o din nou pe Alexandra care de data asta si-a achitat datoria avuta catre mine Programat la tel. din titlu, locatia stiuta(pe langa fosta posta Vitan). Am fost intampinat exact ca in pozele astea recente pt ca tot azi le-a si facut Am stat doar pentru o finalizare pt ca ma cam grabeam dar a fost "the best ever". Pentru ca colega ei ocupase deja cu cineva dormitorul de nebunii, am ramas in sufragerie unde cu lumina stinsa si muzica de la laptop s-a creat o atmosfera intima perfecta. Impins pe spate in pat in timpul unui FK bine intretinut, am inceput sa ne dezbracam ca doi adolescenti care profita de lipsa de o ora de acasa a parintilor pentru "una mica"..., continuat cu oralul excelent ca de obicei(umed, cu schimbari de ritm si DT). Pus caciulita si trecut la normal cu gemete, FK si miscari foarte bune. Note maxime ca de obicei pentru ca fata este exact pe gustul meu si este parerea personala dar am vazut ca sunt destui pe aici care sunt de acord cu mine(nu toti bineinteles, pentru ca asa cum a zis si ea "nu poti fi pe placul tuturor"): Aspect: 10 Igiena: 10 Oral: 10 Normal: 10 GFE: 10 DA, recomand... "Succesuri!!!"
  7. Salutare natiune, Acum cateva zile (03.11) am ajuns din nou la Alexandra. Programare la acelasi nr. de tel(0735033059), locatia stiuta(Zepter, fosta posta Vitan). Intanlirea a fost la aceeasi inaltime ca si data trecuta si Alexandra la fel(binedispusa, sociabila, zambareata si foarte frumoasa). Cred ca atitudinea ei fata de "oaspete" rezulta din atractia reciproca, declick-ul necesar si atitudinea acestuia fata de ea, spun asta pt. ca prima data am simtit-o mai retinuta dar celelalte intalniri s-au desfasurat la note maxime(parerea mea). Oralul a fost ca de obicei foarte bun, poate chiar mai bine ca data trecuta. La normal am recurs la misionar, cu gemete, mangaieri si FK bine intretinut. Am mai stat un pic de vorba, dusat si luat ramas bun. Notele sunt maxime peste tot cu un + pt. GFE 150 RON platiti la final pt o ora in compania ei. Ca si data trecuta v-o recomand cu mare incredere. Succesuri!!!
  8. Salutare la toata lumea! Am vizitat-o si eu pe Alexandra de doua ori dar prima data nu se pune, asa ca o sa va povestesc despre a doua vizita(acum cateva zile). Locatia cunoscuta(pe la Zepter), tel. fiind cel din titlu. Programat, ajuns la locatie si dupa usa ma astepta Alexandra intr-un capot prin care se putea observa bustul sau siliconat, voluptos. Dupa dusul de rigoare ne revedem in camera unde mi-a administrat un oral demential, apoi la cererea mea a pus un cauciuc si am continuat la normal pana cand am terminat in balonas plin de satisfactie. Notele: Locatie: 9 (are gel de dus. Ea stie de ce zic asta). Apartament curat si camera de actiune cu niste luminite in tavan care mi s-au parut foarte fain Domnita: 9 Arata foarte bine atat la fata cat si la corp(slim cu silicoane). Exact cum imi place Oral: 9 Adanc, umed, de senzatie Normal: 8 Pt ca nu am incercat eu mai multe pozitii nu pt fata nu s-ar pricepe. Data viitoare revin cu nota exacta N-am incercat FK, poate data viitoare GFE 9 Poti discuta orice cu ea, foarte lipicioasa Recomand cu mare incredere!!! Platit 150 RON 1h P.S. Merita mai mult la note dar a ramas datoare cu ceva si astept sa se revanseze Sper ca am atins toate cerintele pt postare. Promit mai multe detalii data viitoare! "Succesuri" va doresc!
×
×
  • Creează nouă...