Sari la conținut

biladebila

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre biladebila

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

biladebila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Eu folosesc de ani de zile și în zona intimă și la axile crema depilatoare de la farmec, este special pt bărbați, durează 5 8 minute . O aplici aștepți cat scrie acolo dar nu mai mult că te iriți și faci duși și cu un burete se spală jos. Acuma cat între 5 8 minute asta o sa vezi timpul optim diferă de la o persoana la alta, fara lame fără chestii , easy peasy .
  2. După o mica investigație , am căutat Nr pe amicul google, am găsit niște anunțuri cu alte poze, și după poze mi se pare a fi Dar este posibil să mă înșel.
  3. Nu ne spui cum ai rezolvat, poate vrem și alții să mergem la "pescuit"
  4. Bună, Am fost eu cu Jessy. Fata arată bine la corp sâni medii carnea ferma pe ea fund super bombat și apetisant piele fina și buze super cărnoase. Am avut parte de o finalizare adlabam , fata accepta atingeri inclusiv în zona intima, și sărut , deci un gfe ok as zice. Ulterior un masaj de relaxare super decent , fata vorbește engleză puțin și franceză nativ (eu nu știu franceză). Ca și concluzie probabil as mai merge pt experiența cu o negresă, părere personală că totul depinde și de chimie cum te comporți cu ea , daca o respecți te respecta . Achitat 200 de leușteni pt o ora , am fost mulțumit.
  5. tot asa o stiu si eu de multa vreme (de pe forum nu am vizitato) si sunt de acord cu tine. omu a cerut numarul intamplator am dat peste anunt si ...
  6. uite aici linkul de la anunt http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/6010947 si nr de tel 0735063616
  7. are anunt recent in piata daca vrei noul numar.
  8. http://www.masajsenzualcluj.com/ aici ar trebui sa gasesti tot ce ain nevoie nr de tel poze cu fete servicii etc.
  9. Deci refac postul. (sper sa fie bine de data asta)nume si numar de telefon coincid cu cele din posturile anterioare:Email: [email protected]: 07572023Foto au aparut.Locatia: cand am fost eu era undeva pe langa taietura turcului in blocurile alea de pe acolo. mai precis pe strada donat colt cu taietura turcului; locatia era ok, camera ostilitatilor cum zice mocu mi se parea ca a fost candva o camera de copii, cearceaful pare nou amplasat si nesifonat.(a zis ca avea colega atunci acum nu stiu)Tarif la telefon am negociat o finalizare orala atunci cand am fost eu si a fost 100 de ron daca bine imi amintesc.Nu stiu tarifele pe care le practica acum.Presteaza oral protejat normal protejat cu finalizare pe corp fara COF sau CIM nu accepta sarut si nu am intrebat de anal.Despre ea:nu am intrebat ce varsta are dar as zice un 24 de ani, tin sa precizez ca atunci cand am vizitato eu arata mai bine decat in poze in sensul ca nu avea pe fund nici o buba sau cos sau alte chestii. sani medii spre mici si fermi sfarcuri cum ziceam dragute. Cu mine a vorbit foarte frumos si sa comportat per total bine adica nici prea prea da nici chiar chiar nici ceva extraordinar da nici limbaj de sant pe care il folosesc unele specimene. Cum ziceam am avut parte de un oral relativ bunicel un +7 sau -8 cum vreti voi sa ziceti dupa care am finalizat pe fundul ei.La sfarsit mi-a oferit servetel sa ma sterg si am fost intrebat daca vreau sa fac si un dus.Concluzie finala: E posibil sa o mai vizitez candva zilele astea pentru niste servicii mai complete. O recomand si altor "colegi". Cu atentinea ca nu am mai vizitato de ceva vreme si nu stiu acuma care e starea ei fizica sau cum vorbeste mai nou cu clientii. PS: sa imi ziceti daca e ok recenzia.
×
×
  • Creează nouă...