Sari la conținut

putamica51

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre putamica51

  • Dată Naștere 31.03.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti
  • Interese
    sex fara frontiere

putamica51's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. dupa cate spune lumea s-a retras cam din decembrie 14
  2. Fiecare cu gusturile si portofelul lui.Ce daca are alunite?asta nu e un defect,este farmecul ei.Nu-ti place te duci la alta. Am vizitat si curve de top din B.nu au prea multe in plus.Depinde si de forma in care le prinzi.Daca ajungi la ele intr-o zi in care au prestat la greu nu fac nici astea prea mult. Mie mi-a placut cum a prestat,am decartat cu bonus,pt. ca am fost pentru prima oara la ea,si o sa mai revin. Asta este JUNIOR-probabil tu ai umblat prea mult la pizda de B.si ai pretentii mai mari. O zi buna si daca gasesti ceva de top in Ploiesti da-ne de veste.Asteptam.
  3. O CUNOASTE CINEVA? A fost cineva la ea?
  4. Am fost si eu la Gyulia pe 1 noembrie.sunat la nr.de mai sus,raspuns,stabilit date locatie ,ajuns in aprox. 15 min.zona Hotel Nord-bloc de garsoniere.Gyulia mi-a deschis usa la primire ,o fata blonda draguta(pozele reale ,dar o dezavantajeaza,in realitate arata mai bine)Dupa aprox. 5 min. de discutii, am stabilit serviciile- o ora-180 roni,eu carcotas am incercat o negociere 150,ea s-a lasat greu a zis 150 cu specificatia 40 min.Am intrat la baie pt. un dus(descrierea garsonierei nu o mai fac,este bine descrisa de COLEGUL BAZUKER),dupa care am intrat in camera de lucru.Gyulia tocmai iesise de la dus cand ma primit.Am inceput cu un masaj erotic executat destul de bine in ordinea spate/fata ,aprox. 15 min,timp in care o simteam cum se freaca de mine ,calda si unduiosa,simteam sanii ei care alergau pe toate zonele corpului meu pentru a ma face sa inebunec.S-a trecut la un oral protejat(la cererea mea),facut ca la carte aprox.10 min, dupa care am simtit nevoia sa trec si eu la un cuni,am lins-o in si pe pasarica rasa proaspat si frumos mirositoare timp de aprox.6-8 min.Pot sa spun ca mi-a lasat impresia ca i-a placut ce am facut,dovada si gemetele usoare si cred ca si reale.Am schimbat pozitia de lucru si am trecut la normal (misionar).Pasarica strimta,miscari facute de ea perfect,imbratisari si pupaturi , am pompat pana ce am finalizat.Pe toata durata actiunii am vorbit despre ea,de anumite momente din viata ei.La inceput era curioasa de ce-i pun tot felul de intrebari cu privire la trecutul ei,dar mi-a raspuns aproape la tot ce am intrebat-o(adevarat sau fals).Este colega cu ROXY care nu a lucrat sambata.Poate in cursul saptamanii viitoare cand voi mai trece sa o gasesc si pe ea,vreau sa le provoc la un ,,manaj a la trois''(mi-a spus Gyulia ca accepta) Si acum notele: locatie-8 aspect escorta -9 masaj erotic -9 oral-9 normal -10 a FOST PERFECT. Voi reveni cu mare placere-Te pup Gyulia si cand mai vin sper sa o gasesc si pe Roxi. Halat-180 roni(pentru prima vizita)-Data viitoare voi negocia la sange.
  5. cand intri din nou pe scena anunta-ne futaciosii te asteapta
  6. Arati super ,vreau si eu sa te cunosc.Ce program ai?
  7. baieti futaciosi ,o vorbiti numai de bine. rebe-arati super daca POZELE SUNT A LE TALE' o sa ai multi admiratori,deja unul este in blocstart vin si eu 2 ore tesun in curand
  8. MARUNTICA ZICETI CA SE FUTE BINE.Trec si eu zilele astea.Abia astept,daca pozele sunt reale,merita o joaca cu ea. Maya am 60 de ani -te deranjaza?
  9. deplasare in alte orase faci?daca da- tarif?
×
×
  • Creează nouă...