Sari la conținut

a&dy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre a&dy

  • Dată Naștere 17.11.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

a&dy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salutare tuturor! Am fost azi pe la domnisoara, titulara topicului. Eu unul m-am simtit foarte bine. Am stabilit prin mesaje intalnirea, a respectat programarea. Locatie-9, in zona palas, dusat de acasa Fata-aspect 9, inalta, subtirica, ochelari de effect, sani micuti dar simpatici,atitudine 10 ON-9, bine executat in fata unei oglinzi pt ca stimulii vizuali sa fie la fel de excitati :) NP-9, accepta diferite pozitii, stramta, epilata, oglinda face toti banii iarasi Accepta FK, 69, cunni, de anal nu am intrebat, nu-s fan oricum Halat 100 de lei pt un nr si un pachet de durex bonus Per total o experienta placuta ce necesita repetata. Stima!
  2. Pe bancheta din spate 😉ðŸ˜
  3. Salutare tuturor Am fost azi la domnisoara in cauza O sa trec direct la note ca nu prea e mult de povestit. Am optat pt un singur nr oral. Locație-10 lazar rezidence Fata- 9, arata f bine, stie si ea asta si cred ca i se urca la cap Oral-7 NP, fara artificii, cam multa mână , o baga jumate in gura. Am facut si un 69 putin.Finalizare CIM,creste nota faptul ca mai stat după finalizare si a scurs Igiena 10 Atitudine: 6 , a zis ca nu e cu giugiuleli. Telefonul suna in timpul acțiunii. Pret 150 nr cu 250 ora. Justificat doar prin aspect deocamdata. Eu nu cred ca mai revin dar poate atitudinea e in functie de persoana sau de cat stai.
  4. a&dy

    Blonda-0755348480

    Tocmai la preturile practicate problema cea mai mare e lipsa dusului. Părerea mea...
  5. a&dy

    0749657562

    Scuze, am postat pe topicul greșit, Alexandra Raluca e pussy ioana, pe domnisoara nu o cunosc, m-a indus in eroare locatia
  6. a&dy

    0749657562

    Eu va spun ca domnisoara e pisy ioana sigur, eu am fost la ea când statea la billa si am fost si acum o săptămână la noua locație dar nu am rămas stiind discuțiile care s-au iscat pe seama ei.
  7. 0740694133 asta e noul nr al domnisoarei, celălalt bu mai e valabil
×
×
  • Creează nouă...