Sari la conținut

poppik

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre poppik

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

1.296 citiri profil

poppik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

72

Reputație

  1. Buna..La hotel vii? Suntnin Craiova maine seara. Pup.
  2. Bun, deci aveam de gand sa o vizitez pe colega ta, pt ca la tine am fost. Mai schimbam:). Dar ma gandesc ca intre doua nu te ploua. Pe curand!
  3. Buna Alexa. Sper ca ai avut o vacanta placuta. O sa te caut negresit in zilele urmatoare.
  4. Pe bune, deja a renuntat? V-ati luat de ea prea repede. Poate are nevoie de consiliere psihologica si ma primeste pe mine. Facem barter.
  5. Pe bune, deja a renuntat? V-ati luat de ea prea repede. Poate are nevoie de consiliere psihologica si ma primeste pe mine. Facem barter.
  6. poti sa spui eu „ nu am decat pisica„ sau „eu am doar pisica„.
  7. Ne revedem dupa concediu. O ora in compania ta nu a fost suficient. Vacanta placuta!
  8. Am vizitat-o si eu pe Andreea. Andreea mi-a facut o buna impresie inca de la inceput, si , desi nu era genul care sa ma faca sa tresalte inima in mine am simtit nevoia sa o strang in brate, ca si cum ar fost o revedere. Programarea a decurs normal, locatie centrala, usor de gasit, etaj superior, vecini probabil curiosi, dar, ce e important, fara un nene portar. Am optat pentru o finalizare, care pt 100 RON a fost mai mult decat super. Prestatia Andreei a fost de 10, se simte experienta, GFE-10. Ca aspect, pentru mine fata e de 9. Curatenie- 9. Intr-o finalizare, am optat pentru un oral protejat si o actiune in doua pozitii, ea sus si pe la spate in final, pt ca numai asa se putea finaliza si pleca in juma de ora. Altfel, nu stiu ce se intampla. Per total- SUPER. Multumesc Andreea.
  9. Am vizitat-o si eu pe Roxi. Probabil am fost primul „beneficiar„ al majorarii tarifului. Chiar daca initial discutasem inainte o zi cu fata pt o fin cu 150 lei, in final am acceptat majorarea pt ca mi se parea aiurea sa renunt la intalnire pt 50 de lei. Acum, daca merita sau nu, depinde de fiecare. Fata e OK per ansamblu, pentru gusturile mele poate mi-ar fi placut un pic mai skinny, desi nu sunt adeptul celor skinny bine de tot. Insa, atitudinea si prestatia compenseaza intrutotul. Am optat, dupa cum spuneam pt o fin, insa intr-o jumatate de ora, Roxi a trecut prin toate fazele: oral, si trei pozitii , astfel ca pt o fin , dupa parerea mea, a fost mai mult decat suficient. Locatia - centrala, usor de ajuns. Camera- curata -9 baie la fel, desi, nu mai reusesc sa gasesc o baie de 10. Fata aspect- 9 Prestatie- oral 9+ GFE- 10- aici Roxy stie cum sa te face a te simti bine. Action- 10 recomand chiar cu tarif majorat.
  10. Am ramas dator cu o recenzie pentru Adela. A trecut ceva vreme de cand am fost, asta se intampla anul trecut. Adela m-a impresionat inca de la inceput. Una dintre cele mai frumoase si delicate escorte pe care l-am intalnit( recenziile mele sunt doar la unele din cele pe care le-am intalnit). Am petrecut o ora senzationala in compania ei. Locatia- gasit usor, relativ aproape de Mircea Voda Garsoniera curata, baie tot ce trebuie- 9 Camera- curata, atmosfera intima extrem de placuta, stie sa creeze atmosfera- 10 Curatenie camera-10 Fata- 10, impecabila Oral- protejat la cererea mea- 10 Actiunea in sine, placuta-10 Am promis ca o sa revin, sper sa ma pot tine de promisiune. Adela iti multumesc si abia astept sa te revad. Cu drag, Poppik
×
×
  • Creează nouă...