Sari la conținut

craci

Serious Contributor
  • Număr conținut

    547
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre craci

  • Dată Naștere 01.07.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    centru

Vizitatori Recenți Profil

3.197 citiri profil

craci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

109

Reputație

  1. https://i.imgur.com/kRVgE1N.jpghttps://i.imgur.com/oAQQ6fg.jpghttps://i.imgur.com/MWBTa7B.jpghttps://i.imgur.com/dXsgrS9.jpg']https://i.imgur.com/uqO5FaJ.jpg']https://i.imgur.com/TAJiDu7.jpg']
  2. 'https://i.imgur.com/NxuhXKE.jpg https://i.imgur.com/nD6haDB.pnghttps://i.imgur.com/clowMtT.png
  3. Te ajut eu cu pozele daca doresti :)
  4. Hai că pregatim ciocanele asa de dupa black friday :)
  5. Corect.Daca iti place ii dai cât vrei.Iao acasă :) daca te tine cascavalul :)Acum tipa face toti banii.Si eu o recomand. Cel putin la ON te suge 60 de minute linisti,fara doar si poate.Cu finalizare orală.AP, NP.Tot tacâmul.Mai putin fk,câte un pupic asa pe buze am mai furat ;) Corp frumos,sâni micuti dar fermi si tari ca la o pustoaică,sfârcuri mari ai ce suge la ele,se freaca cu ei de penis sa vezi ce se intaresc si ei si carbasanul. Este peste unele de acolo din TOP ce nu isi merită locul.
  6. Si eu o recomand pt un meniu complet de 300lei. ON10 face si CIM o suge pe toata de numa numa NP10 AP10 GFE 9 primeste si ofera sarutari dar FK nu. Locatia ok,baie ok,pat ok ,are si o oglindă undeva pe hol si o vezi când te suge sau o futi capŕă,se vede misto. Tot timpul am fost primit ok,era aranjată pe tocuri,costumată frumos,parfumată.Are tot timpul o zgarduța la gât sexy. Este cea mai bună varianta pt Sibiu cel putin pt mine,vad ca mai sunt doritori. Se fute sportiv,duce bine cariciul in extaz. Merită sa iei o oră.Nu te grabeste,nu se uita la ceas. Eu cel putin am sa revin cand am ocazia.
  7. craci

    Denisa

    Dar de ce plm mai primeste clienti dacă e obosită.Nu ii ajunge 5000 si ceva de lei intr-o zi. De unde atâta pasiune.Plus ca multi vin pt oral.Sau cel putin eu :)
  8. E clar.Ia scazut reputatia cel putin in sb.Daca umbla cu fishul si face probleme comunitatii. Poate fi trecută linistit la evitat. Oricum vede ce se scrie pe forum.Nu trb sa se logheze neapărat.
  9. craci

    Elisa / noua !!

    Este simplu.Te futi iti scrie o recenzie si gata.Esti activă.
  10. Asa se intâmpla la sibiu cand ajungi mai sus sau ai preturi bune si clienti ok.Au pătit o gramada de escorte la fel si din top si din alte topicuri că bau facut nu stiu ce ca ba unu a luat nu stiu ce cipercă cu vinete ca ba plm si fetele au prestat in continuare si a fost totul ok. Prietenii vostrii imaginari sau concurenta haha. Dar oare prietenul vroia ne si la ofensat raspunsul?Intreb pt concurenta haha.
×
×
  • Creează nouă...