Sari la conținut

paul_hd

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paul_hd

  • Dată Naștere 01.06.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Simeria

paul_hd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. paul_hd

    Curioasa

    Buna Alessia. Daca doresti, te rog sa comunici si contul tau de Kik. Multumesc anticipat!
  2. Cautand pe publi24 ceva interesant am dat de acest anunt: ''efectuez masaje la domiciliu clientului. in hunedoara si deva. cu creme uleiuri terapeuticedela client. sau dela mine masaje derelaxare terapeutice. lahoteluri sau domiciliu clientului in deva sau hunedoaraa pret negociabil infunctie de durata si tipul masajului. cer si ofer seriozitate maxima tel0730275791ileana sunatima decat daca doriti sigur masaje'' Ce stiti de aceasta doamna si ce tipuri masaje efectueaza? Spor la ciocane!!!
  3. Sincer nu e cea mai buna dar nici cea mai rea, e la mijloc. Aici depinde de pretentiile tale. Face OP, NP, restul stii deja din recenzia facuta de deepblues. Seara faina sa ai
  4. O cheama Diana, onorariul e de 150/ora, bruneta, 1.65 aproximativ, plinuta, sanii mari. \
  5. Fratilor e o fata noua in Orastie, o gasiti seara pe la ora 8 la benzinaria Aral vis-a-vis de statia Abator. Am zarito si am oprit sa intreb ce presteaza, tariful fiind standard de 50 de lei oral sau normal, am ales combinat iar pretul la 80 dar a zic ca daca vreau la 100 de lei ON si NP. Tipa e scolita bine, oralul a fost super, incet, cu atentie la detalii, am trecut dupa 5-6 min la normal (capra prima data, dupa acea am intrebto daca mergem pe bancheta din spate sa fie ea deasupra si a acceptat, chestie ce nu gasesti sa faca alte traseisete), stramta finuta fara mare graba se implica bine. ON - 9 NP - +8 Igiena(luand in considerare ca e traseista e chiarok, fara miros, parfumata, rujata) - 9 Pentru cei din zona Orastie se merita sa o cautai pe ea. La cum presteaza sigur a fost escorta. E bruneta, parul lung, inalta. Spor la futut!
×
×
  • Creează nouă...