Sari la conținut

celibi

VIP Member
  • Număr conținut

    1.882
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre celibi

  • Dată Naștere 25.01.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti
  • Interese
    Just having fun.

Vizitatori Recenți Profil

7.316 citiri profil

celibi's Achievements

  1. Salutare, mai știe cineva ceva legat de căprioara asta bătrână?
  2. Am vizitat-o eu pe blonda de la Argintex. O sa revin cu o recenzie mai detaliata. Atât pot sa va spun ca a fost o experienta super.
  3. Hai sa fim seriosi. Sa faci parnaie pentru o palma, mi se pare chiar exagerat.
  4. Barbatii ucraineni care au incercat sa treaca fraudulos granita au fost intampinati cu flori de politistii de frontiera.😄 Ce parere aveti de aceasta umilinta?
  5. Eu de exemplu stiu cazul unui barbat de la tara care isi castiga traiul muncind cu ziua pe unde apuca, evident toti banii se duc mai mult pe alcool. Ceea ce vreau sa subliniez si mi se pare degradant pentru secolul 21 nu este faptul ca nu mai are gaze pentru incalzire, de apa curenta nici nu mai vorbesc. Dar acest om nu are nici macar curent electric. Si nu vorbesc aici de vreo comuna pierduta prin munti, ci aflata la foarte putini kilometri de oras.
  6. Ce parere aveti de introducerea venitului minim garantat permanent si care sa fie o suma consistenta? Au fost discutii intense la nivel european pe aceasta tema. Credeti ca se va stimula astfel nivelul de trai mai bun?
  7. Nu stiu de ce iei asa in ras treaba cu WC-ul in curte, dar in fine. Problema se pune altfel, preturile la energie au explodat, iar majoritatea oamenilor au inceput deja sa isi faca provizii de lemne( vezi cazuri si in Bucuresti). Cei mai saraci de prin Moldova nu au bani nici macar de lemne, isi fac provizii de coceni adunati de pe camp. Si Uniunea Europeana ultraprogresista vine cu ideea geniala pentru a reduce cica poluarea sa interzica focul pe lemne pana in 2030. Pai ce ai facut ma nene ma?
  8. Se poarta glezna goala, asa am vazut pe la majoritatea pizdoilor. 😄
  9. The 100(serial) Squid Game 13 Reasons Why(serial) Once upon a time in Hollywood Forest Gump The Mentalist Si lista poate continua😀
  10. Interesant topicul. Dar stati asa ca nu au aparut haterii, slugile globaliste corporatiste sa isi spuna cuvantul.😆
  11. Globalizarea n-a adus nimic bun. Ok, suntem in plin proces de globalizare. Prietene esti naiv . Razboaiele se duc la alt nivel acum( daca intelegi ce vreau sa zic) vorbim de razboaie economice si asa mai departe. Razboi cu arma in mana nu se va mai face, asta e logic. Ti se pare ca traim in cea mai frumoasa perioada din istoria planetei? Tin sa te anunt ca nu. Suntem in plina pandemie omule. Despre ceea ce vorbesti tu ca a fost cea mai infloritoare perioada, s-a dus mai precis s-a terminat in 2019 odata cu apritia Sars Cov 2.
  12. Nu mai e o noutate faptul ca Biserica deranjeaza. De fapt a devenit la moda, sa iti versi toate frustrarile impotriva acestei insititutii. O zicala veche zice asa: " Sa faci ce zice popa, nu ce face popa". Pentru ca preotii sunt oameni si au slabiciunile lor. Sunt mai multe categorii de preoti, unii care au har si au lasat partea materiala deoparte iar altii, din pacate prea multi si-au concentrat toata energia catre afaceri. Oricum ar fi, pentru un singur om si anume Patriarhul Daniel nu merita terfelita o intreaga biserica. De fapt biserica nu e totalitatea preotilor, ci e vorba de credinciosi aici. Totusi peste 50 de ani, peste 100 de ani... nimeni nu isi va mai aminti despre documentarul Recorder pe cand catedrala eu zic ca va mai fi.
  13. Un lucru este cert avem cel mai lenes, dezinteresat si delasator presedinte dintre toti cei care au fost la carma tarii pana acum. In cei 7 ani de cand este presedinte nu a evoluat deloc, ba dimpotriva. Este prins pe picior gresit de jurnalisti de fiecare data, are grave probleme de comunicare( il putem asemana cu Hagi).
  14. Da, corect. Si-a facut numarul ei de clienti si lucreaza in cerc inchis, ce e asa greu de inteles? Cea mai tare vrajeala asta cu covidul. Chiar m-am binedispus in dimineata asta, citind asta.
×
×
  • Creează nouă...