Sari la conținut

cuplu_kinky

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cuplu_kinky

  • Dată Naștere 10.07.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Cuplu
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Contact: cuplu_kinky
    Cautam fete/baieti/cupluri pt diverse mici fantezii, cu varsta apropiata de a noastra - 23 - ani si din bucuresti.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    cuplu_kinky

Vizitatori Recenți Profil

2.367 citiri profil

cuplu_kinky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Cuplu tanar din Bucuresti, 23 de ani amandoi, cautam un alt cuplu sau baieti sau fete care sa fie de varsta apropiata si sa ii faca ei masaj cu tenta erotica. Asta este tot ce dorim, nu cautam sex cu alte persoane! Persoanele interesate sa dea add la [email protected] Rugam doar persoanele de varsta apropiata si cu bun simt sa dea add.
  2. cuplu_kinky

    Masaj

    Noi avem 23 ani, suntem din Bucuresti, cautam pe cineva de varsta apropiata.
  3. cuplu_kinky

    Masaj

    Cautam un baiat sau fata pt masaj erotic, suntem un cuplu, masajul i se face doar ei. detalii pe [email protected]
  4. Cautam un alt cuplu sau baieti sau fete care sa fie de varsta apropiata si sa ii faca ei masaj cu tenta erotica, apoi sa ne priveasca in timp ce facem sex.
  5. Cuplu tanar din Bucuresti, 23 de ani amandoi, cautam un alt cuplu sau baieti sau fete care sa fie de varsta apropiata si sa ii faca ei masaj cu tenta erotica, apoi sa ne priveasca in timp ce facem sex. Asta este tot ce dorim, nu cautam sex cu alte persoane! Persoanele interesate sa dea add la [email protected] Rugam doar persoanele de varsta apropiata si cu bun simt sa dea add.
  6. Cuplu tanar din Bucuresti, 23 de ani amandoi, cautam un alt cuplu sau baieti sau fete care sa fie de varsta apropiata si sa ii faca ei masaj cu tenta erotica, apoi sa ne priveasca in timp ce facem sex. Asta este tot ce dorim, nu cautam sex cu alte persoane! Persoanele interesate sa dea add la [email protected] Rugam doar persoanele de varsta apropiata si cu bun simt sa dea add.
  7. in anunt nu este nimic specificat despre bani
  8. Buna, Suntem un cuplu din Bucuresti (f/b), amandoi avem 23 de ani si cautam persoane de varsta apropiata noua ( maxim 29 ani ) pentru diverse activitati cu tenta erotica (masaj, privit in timp ce facem sex, atingeri, sarutari pe corp, etc). Cautam cupluri, sau fete / baieti. Nu cautam swing, sau sex cu alte persoane. Discretia si bunul simt sunt necesare. Pt contact: [email protected] Avem poze & web!
  9. Buna, Suntem un cuplu din Bucuresti (f/b), amandoi avem 23 de ani si cautam persoane de varsta apropiata noua ( maxim 29 ani ) pentru diverse activitati cu tenta erotica (masaj, privit in timp ce facem sex, atingeri, sarutari pe corp, etc). Cautam cupluri, sau fete / baieti. Nu cautam swing, sau sex cu alte persoane. Discretia si bunul simt sunt necesare. Pt contact: [email protected] Avem poze & web!
  10. Buna, Suntem un cuplu din Bucuresti (f/b), amandoi avem 23 de ani si cautam persoane de varsta apropiata noua ( maxim 29 ani ) pentru diverse activitati cu tenta erotica (masaj, privit in timp ce facem sex, atingeri, sarutari pe corp, etc). Cautam cupluri, sau fete / baieti. Nu cautam swing, sau sex cu alte persoane. Discretia si bunul simt sunt necesare. Pt contact: [email protected] Avem poze & web!
  11. Buna, Suntem un cuplu din Bucuresti, amandoi avem 23 de ani si cautam persoane de varsta apropiata noua ( maxim 29 ani ) pentru diverse activitati cu tenta erotica (masaj, privit in timp ce facem sex, atingeri, sarutari pe corp, etc). Cautam cupluri, sau fete / baieti. Nu cautam swing, sau sex cu alte persoane. Discretia si bunul simt sunt necesare. Pt contact: [email protected]
  12. Buna, Suntem un cuplu din Bucuresti, amandoi avem 23 de ani si cautam persoane de varsta apropiata noua ( maxim 29 ani ) pentru diverse activitati (masaj, privit in timp ce facem sex, atingeri, sarutari pe corp, etc). Cautam cupluri, sau fete / baieti. Nu cautam swing, sau sex cu alte persoane. Discretia si bunul simt sunt necesare. Pt contact: [email protected]
×
×
  • Creează nouă...